krfjolca
|
Jaz sem tudi imela ta teden malo obširnejšo čistko po stanovanju. Sem pomila okna, omare, kuhinjo, sam še ni fertik, bo še kar treba malo pobrkljat. Kmetije pa ne gledam, mi je butasto do amena . Drugače smo OK, edino Anže mi ga še skoz nekaj svira, glede tega lulanja . Non stop je moker, sploh ne pove, da ga lulat, pa še to mu uide na vsakih 10 minut. Zdaj pa sicer nisem več tako prepričana, da je vse skupaj psihično pogojeno. Mislim, da se mu kuha neko vnetje - namreč sem opazila, da ima urin fejst čuden vonj, pa tudi nekajkrat je zajamral, da ga boli lulček. Danes sem pa opazila, da se mu je nekakšen gnojček pocedil ven, je ostal na hlačkah, pa fuuuuul smrdi. Sva bila v petek pri zdravniku, pa je rekla, da je res nekoliko rdeč luli in mu je dala antibiotično mazilo. Pa tudi urin sva dala pregledati, samo bodo šele v ponedeljek izvidi. Je pa možno, da se mu je vnelo kot posledica kake bakterijske okužbe. Pravzaprav kar malo upam, da bo res kaj takega, ker bi to pomenilo, da lahko pozdravimo, in da ni psihičnega izvora .