|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
1.6.2010 21:12:20   
malilump
Komaj sem nas našla user posted image

Se samo na hitro javim, ker bom pomojem takoj zaspala. Sva bila z Valom celo popoldne v Laškem na kopanju in vodnih masažah. Naju je zdelalo. user posted image

user posted image

Jutri kaj več. Grem pa čez 14dni že delat user posted image drugače mi bodo možgani zakrneli čist

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 7:19:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malilump)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
2.6.2010 8:50:17   
malilump
Pri nas dežuje user posted image pa še mrzlo je.

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
2.6.2010 12:50:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Hojla! Kako ste kaj? user posted image Nam se trenutno kar pestro dogaja.

Ex-user posted image

ooo, pozdravljena. Zakaj si pa nick zamenjala?
Napiši, kaj dogaja.

Neposredna povezava do sporočila: 2179
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 13:18:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
3.6.2010 1:27:55   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Hojla! Kako ste kaj? user posted image Nam se trenutno kar pestro dogaja.

Ex-user posted image

Oooo!
Nisem se mogla zadržat in sem šla iskat, kaj se dogaja. user posted image
Močno stiskam pesti v četrtek user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 2181
3.6.2010 7:52:49   
urška76
Dan!
Mucamaca pa zajkaj si nas mislila čist zanemart? Pesti so pa še vedno močno stisnjene. Upam, da nam kmalu sporočiš veselo novico.
Včear smo našo Špelco čebelco dali na počitnice k mami. So se šli popoldne kopat, danes bo pa pomagala otroke pazit user posted image . Zvečer ko me je poklicala mi je komaj rekla lahko noč, ker se ji je mudilo jest. user posted image  Me je prav na hitro odpravila (meni pa hudo, ker me čedalje manj rabi).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
3.6.2010 8:33:46   
Aja1
Tudi jaz sem šla malo vohunit. user posted image  držmo pesti .user posted image user posted image user posted image

Nogavica - kako kaj vi?

Urška - meni je tudi kar hudo, ko je na počitnicah in pokliče, reče samo rada te imam in že leti dalje.... Rastejo naši mali novembrčki, rastejo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
3.6.2010 8:35:43   
Aja1
Malilump - v Laškem mora bit pa full lepo, ane?  Pa tvoj Val je tudi luškan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.6.2010 9:01:28   
malilump
Jaz sem šla tudi vohunit, pa sem slab vohun user posted image bom vseeno držala pesti

Aja1 ful je lepo v Laškem, topel zrak in voda (predvsem pozimi), med tednom nobene gužve user posted image Val uživa sto na uro.

Val me tudi vedno na hitro odpravi po telefonu. Kaj delaš? Rad te mam...in že ga ni več. Včasih se mi res zdi, kot da me ne potrebuje. Obleče se sam, obuje tudi, za malico si kar sam poišče kaj bo, lulat gre sam, igra se sam, umije se sam....kadar se pride pocrkljat, je pa takšen srček. Predvsem zjutraj se tako rad crklja. user posted image Kar pogrešam tisti čas, ko je bil veliko bolj odvisen od mene user posted image   Si bo treba še kakšnega umisliti user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.6.2010 10:18:34   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: malilump

Kar pogrešam tisti čas, ko je bil veliko bolj odvisen od mene user posted image   Si bo treba še kakšnega umisliti user posted image

Kako že, sej zdele pride tvoj na dopust (če me spomin ne vara), pa lahko greste v akcijo user posted image  Da bo imel Val družbo. user posted image

Sem bila pa danes že pridna, sem bila že v Lidlu, zdej pa šibam še v Veletekstil 8moram jogi rjuhe za našo bejbo kupit, pa vprašat, če po naročilu tud delajo.Ker bova imela 220 dolgo posteljo sem jih našla samo une za vodne postelje, samo 70€ za eno jogi rjuho je pa mal preveč.
Najprej grem pa en sladoled pojest user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
3.6.2010 10:28:59   
malilump
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Kako že, sej zdele pride tvoj na dopust (če me spomin ne vara), pa lahko greste v akcijo user posted image  Da bo imel Val družbo. user posted image

Pride že, ampak ne otroka naredit user posted image Sem zdaj že pol leta doma in komaj čakam, da grem na šiht. Družbo ima Val v vrtcu, vsak dan.user posted image Tudi za user posted image bo še čas, saj smo še mladi, a ne.user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
3.6.2010 12:17:45   
max81
ojla, dan čveke, no sej danes ste se pa že mal razpisale

malilump, Val je en lušten fantič..........Registrirana, držim pesti, da končno uspe

no jest sem danes na bolniški, sem šla zjutraj pulit modrostnga, ni me popolnoma nič bolelo, no zdejle je pa inekcija popustila, hvala bogu, ker sem imela polovico obraza čisto mravljinčastega, pa sem komej pila...nisem vedla al mi teče mem al neuser posted image user posted image user posted image , sam me je pa začel kr fajn bolet, tko, da sem se zdejle že kr fino zadoziralauser posted image ,samo ne vem, če bo prov dolg držaluser posted image

pri nas ni nič novega, vse po starem, sej ne vem če sem že pisala...tamaledva smo selili vsakega v svojo sobo, ker sta take počela, da je bilo groza, trapala, ropotala, da nisem vedla, al bosta padla dol v kuhinjo al neuser posted image ...sej zdej je smešno, sam zvečer k si še sam crknjen pa ni več smešno...tko, da sedaj vsak večer lepo zaspita brez problema user posted image

drugače sta kr pridna, tamal ma vsake toliko napade trme, tako da upam, da ga bo kmalu minilo

moj je po dolgem času spet vikend frej, tako, da upam, da bomo lahko kam mahnili, če bo seveda sonček

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
3.6.2010 14:23:33   
malilump
Mogoče sem smotana, mogoče pa ne...a bi naredile en seznamček z vsemi otroci, ki jih imamo...ker sem na momente prav zmedena, od kje nekaterim dva...user posted image se vidi, da sem vas v preteklosti malo zapostavila (ponižno se opravičujem)user posted image poleg vsega je pa še malo emšo prisoten user posted image

Val je dedec ja, če ga vprašaš, če hodi v vrtec, ti bo kot iz topa odgovoril, da on hodi v službo. In to govori že kakšno leto.user posted image Si pa vsak teden najde en nov poklic, ki ga bo opravljal, ko bo velik, ampak vojak bo pa vseen user posted image Pa skoz me sprašuje kdaj bo šel v šolo. Še prekmalu sine.

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
3.6.2010 14:25:12   
malilump
Glede seznama...se ponudim, da ga naredim, ker imam čisto preveč časa user posted image (zaenkrat še)
Če se vse strinjate, seveda

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
3.6.2010 17:22:24   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: malilump

Glede seznama...se ponudim, da ga naredim, ker imam čisto preveč časa user posted image (zaenkrat še)
Če se vse strinjate, seveda

jaz se strinjam.
Katere podatke bi pa dale?

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
3.6.2010 19:33:25   
malilump
Nick, ime otroka in datum rojstva

Pomojem čisto dovolj. Kaj mislite?

Moj sin mi posodo pomiva, jaz pa na RR user posted image Sva bila 2 uri na kolesu, potem sva pa še risala, zdaj pa počasi umit, prebrati pravljice in spat. Pa je že petek. user posted image Sicer so mi dnevi enaki, ampak se bliža dan D user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
3.6.2010 19:54:00   
max81
no, da se še malo javim, tamal spi že od 18h..je bil dones tečen k driskica...ni mu blo ok uzun, ne notr, skoz sam dretje...zaspal je pa u sekundi in poluser posted image ...čmrla je šla pa zdejle, pa je neki ful kašlat začela...ma zmešal se mi bo počas od tegale vremena

malilump, na kolesu sta bila??  mi letos tud 1krat še nismo bili....itak skoz pada dež, al pa fulll pihauser posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
3.6.2010 20:15:54   
malilump
IZVIRNO SPOROČILO: max81

malilump, na kolesu sta bila??  mi letos tud 1krat še nismo bili....itak skoz pada dež, al pa fulll pihauser posted image

Midva pa samo 3x nisva bila. Še ko je imel mavec na nogi, sva šla. Brez kolesa nam živeti ni. user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.6.2010 9:12:12   
malilump
A je kakšna luna na vidiku? Slaba noč...nočne more, pa še Val se je dvakrat kar v spalnici pojavu user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 12:28:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malilump)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.6.2010 12:50:49   
malilump
Čestitke za user posted image . Upam, da bo vse tako kot treba. user posted image Kako se pa počutiš?

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.6.2010 14:29:55   
urška76
user posted image  držim pesti, da se vgnezdi in da bo A. dobila družbo. Zdej se pa le večkrat javi.

Malilump ti kar naredi seznam. Pri meni imaš Miha 26.3.2004 in Špelo 16.11.2006.

Aja katera N. mi je včeraj sporočila, da ima novo telefonsko št. Imam dve, samo nobeno s priimkom- vsako še z vzdevkom RR, pa ne vem, kam moram novo telefonsko spravt. Lahko tud na zs.

Danes gremo pa po Mihca. Mi je kamen od srca padu, ko so se tovornakarji odločil, da ne bodo zaprli cest. Sem bila že mal panična.

Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.6.2010 14:39:31   
max81
urška kr mene pripiši zravenuser posted image za novo telefonsko......jest sem se odločila da jo po dolgih letih zamenjam in ne dam v imenik, ker mi vsak dan nekdo neki prodaja in podobno..pa jih mam mal vrh glaveuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
4.6.2010 14:43:44   
max81
jest sem pa na taščo spet jezna...že tri leta mi non stop mori, kaj bo šla mala z njimi na morje...in dons sem mela jo pa dost, pa sem mal glas povzdignla...ker mi gre na živce k sva ji že nevem kokrat vse povedala in razložila, pa še kr gon svoje....men gre namreč na živce to da eden non stop neki forsira in jest tega ne prenesem..zdej jo pomoje še en cajt ne bo dobilauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?