|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 24.2.2009 12:31:34
|
|
|
|
tosja
|
Sofija V končni fazi je lahko v starosti Zofka...Neli pa postane Nela Pri 40ih se pač čudno sliši Neli
|
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 24.2.2009 15:01:12
|
|
|
|
Čebelica27
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Sofija V končni fazi je lahko v starosti Zofka...Neli pa postane Nela Pri 40ih se pač čudno sliši Neli No Tosja, to pomeni, da sem jaz, ko sem v resnici Neli pr 28 letih, me še lahko kličejo samo do 39 let tako al kak, potem pa morem biti NELA, ker..... ???? NE štekam te, res ne....
|
|
|
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 24.2.2009 15:11:21
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica27 IZVIRNO SPOROČILO: tosja Sofija V končni fazi je lahko v starosti Zofka...Neli pa postane Nela Pri 40ih se pač čudno sliši Neli No Tosja, to pomeni, da sem jaz, ko sem v resnici Neli pr 28 letih, me še lahko kličejo samo do 39 let tako al kak, potem pa morem biti NELA, ker..... ???? NE štekam te, res ne.... A vse jemlješ tako dobesedno Saj zaradi meni si komot pri 82ih Neli...pač povedala sem svoje mnenje.
|
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 24.2.2009 16:18:12
|
|
|
|
skuštrana
|
Sofija Neli mi je tudi všeč, ampak Sofija bolj....
|
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 30.3.2009 18:46:17
|
|
|
|
anca
|
Sofija meni je super ime, ga imamo tudi med favoriti, upam da ti je ratalo prepričati dragega (meni ga še ni )
|
|
|
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 30.3.2009 22:27:29
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca upam da ti je ratalo prepričati dragega (meni ga še ni ) Mi je, hvala
|
|
|
|
|
RE: Ali...ali... 30.3.2009 22:41:37
|
|
|
|
eva1
|
Neli
|
|
|
|
|
RE: Ali...ali... 1.4.2009 23:03:56
|
|
|
|
Bong
|
Sofija
|
|
|
|
|
RE: Ali...ali... 4.4.2009 21:21:04
|
|
|
|
slovenka
|
Moram povedati, da imamo mi Sofijo, sestra pa je in imajo Neli med favoriti.
|
|
|
RE: Ali...ali... 7.4.2009 5:02:09
|
|
|
|
Maja T.
|
Sofija
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.