Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...kaka lepa pupa...a to je cel razred pik nogavičk kwa so dobre 
takrat bo stara že 7 tednov...majo baje tako gužvo...ajvy kdaj maste vi glede na to da mamo isto dohtarco
doma in čakamo ... pri nas tudi ni spremembe, včeri sm bla kot 80-letna babica - smo se komi premikal so tolk kolki in medenica boleli, ponoči se premetaval in skoraj nič spali (sem čakala če bojo že popadki) zdej pa tut čakam in se sprehajam iz ene sobe v stanovnju v drugo ... gledam kaj lahko še spremenim v kotičku za
, režem neke medvedke .... ampak
...
naredila domačo nalogo. potem je pa šlo zares. ob 8-ih so bili popadki že na 7 min. ob 8.30 gre moj
. po 9 uri so bili popadki na 5 min, zato ga pokličem naj pride domov, ker gre zares. ob 9.30 se odpraviva v p, kjer mi naredijo CTG in babica me vaginalno pregleda - 3 cm odprta ter vzame vse potrebne podatke. ob 10.30 gremo v porodno sobo, kjer je vse potekalo zelo hitro. 10.45 mi predre mehur in ob 11.52 je prvič zajokal naš korenjak TRISTAN, ki ga je mami komaj pritisnila na svet ( 4790 g, 54 cm, 37 cm)