Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!!!!!!!!
, pa jamrajo da je rodnost majhna?!? Jaz komaj čakam da bom videla svojo pikico ampak do tja je še 13 dni!!! Vidim da nas je kar nekaj ki imamo težave z prebavo

dokler se vse ne poštima glede pregledov pa NS.
za vse tiste, ki jo pijete!
. Želim vam čim manj slabosti in seveda čim več uživanja v teh mesecih, ki verjamem, da bodo minili kot bi trenirl.
.
da se naju bo ločilo, dokler se ne izdava
utrujena sem pa na polno...skoz sam zeham, pa čist poklapana okol hodm...sej bo...sam da bo vse ok, pa bomo vse zdržale ane!!!
. Ampak ne bom kadila v nosečnosti. Upam da tudi potem ne
dalje pa niti enga in me ne mika in mi na misel ne pride. res pa je, da če si strastna kadilka, da to pa ne gre tako enostavno in BAJE ni priporočljivo nehat čez noč. to sem na večih mestih zasledila.tako, da bi jaz na tvojem mestu nekako na hitro zmanjšala in nehala, drugače je baje kar šok za telo.