giotti
|
Hej, Pikapoka, glavo pokonci!!! Nikar ne skrbi, točno tako je, kot je G rekla. Škoda, ker te je že tako zgodaj naročila, potem pa tkole skrbiš, ampak je to res na meji medtem, ko se kaj vidi in ko se še ne. Pa še od kvalitete UZ je ful odvisno! Tukaj dnevi igrajo vlogo!!! Če si imela O na primer 14. ali pa 17. dan je že razlika! Tudi jaz sem tako zgodaj naročena, pač tako so me naročili, pa bi raje videla, da bi bila naročena teden dni kasneje, ko se res že vse vidi, ker vem, da moja O ni 14. dan, ampak kasneje... Ker v 6., 7. tednu je pač še zelo zgodaj za pregled. Če te bo ful skrbelo, ti predlagam samoplačniški UZ čez kakšna 2 tedna. Ampak če se počutiš vredu in nič ne krvaviš, potem nimaš kaj skrbeti in se samo sprosti. Pa menda tudi sicer nikakor ne moremo vplivati na izzid nosečnosti, zato je zdaj najbolj važno, da misliš pozitivno in da pošiljaš pikici vso ljubezen, ki jo premoreš. Več kot toliko me nimamo vpliva, pa tudi G in zdravila ne morejo na to vplivati! Vse bo vredu, ne skrbi!
|