lananai
|
Imam eno vprašanje... Že nekaj časa govorim, da bom rekla svojim kolegom in vsem, ki niso bližnja žlahta, naj me prve par tednov, 1 mesec ne motijo z obiski. Bi se rada v miru privadila na svojo malo štruco, da si nekako uredimo ritem. Še posebej, ker bo to pač prvi otrok in bo zame vse novo. V porodnišnici pa sploh ne bi rada imela cele horde ljudi, ki bi hodili not in ven, ampak bi omejila obiske na tistih par, ki so res bližnja žlahta (starši, bratje, sestre in partner seveda). Se vam to zdi čudno oziroma, če je katera tudi razmišljala o tem? Ko mi je ena punca rekla: "Se vidimo čez 2 meseca, če prej ne...", sem ji jst odgovorila: "Ah, takrat bom jst še vsa čudna, je še prezgodaj." In sem na koncu baje čudna izpadla... Moj je rekel, da mu je ta punca kasneje omenila: "A ona resno noče, da se vidimo takrat?" Meni pa ni jasno, kako lahko folk rine k mladi družinici že 1 teden po porodu... Jst vedno počakam na povabilo ali pa vsaj kake 2, 3 mesece. Sicer, kot komu paše, ampak ne moreš kar prit k nekomu, brez vprašat. Ali pa da te vsaka **** kolegica pride v P pogledat brez vprašat, če ti je prav...
|