|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
16.3.2009 10:07:57   
Anonimen
ma jz bom pa kr še počakala te dva meseca in bom pol šla rodit, ker če sem jih sedem počakala bom pa še dvauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
16.3.2009 10:08:05   
KatMat
cveki...kje pa so dons vse??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
16.3.2009 10:08:55   
KatMat
cveki...logatec pa raste kt gobe po dezju...prav lepe hisice gradijo tam nakonc

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
16.3.2009 10:09:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

se kr mal sama sebi smejim ves cveki...se se nisem navadla kako zgledam...pravijo pa da sem sedaj bolj materinska

uau, pol pa si se orenk uredilauser posted image user posted image user posted image
sam kaj ti pomaga k pa prve dni po rojstvu nebo časa za sebe rihtatuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
16.3.2009 10:12:42   
Anonimen
ne vem kam so ušleuser posted image
ja tale logatec je samo gradbišče, sam vrtec bo pa samo na enem konc nov in to v gornem jz sem pa iz dolnega logatcauser posted image user posted image mislim same hiše vrtca pa nobenga katastrofauser posted image no ja bo že!
je pa res da pred dobrimi 10 leti se ni skoraj nič širil in je bila kot ena velika vasuser posted image zdaj je pa iz leta v leto večjiuser posted image

iz kje si že ti? da veš vse touser posted image katmat

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
16.3.2009 10:24:53   
Anonimen
ja kam ste pa vse ušleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
16.3.2009 10:36:38   
lananai
Cveka, jst se tud 1x na 14 dni približno vozim skozi Logatec. Pred vinjetami sem se skozi cel Logatec, zdej pa samo od izvoza iz avtoceste proti Primorski. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
16.3.2009 10:38:59   
Anonimen
ajauser posted image

ja no pol se pa lhko enkrat zberemo v logatcu na kaviciuser posted image ???

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
16.3.2009 10:39:27   
KatMat
drugac sem iz cerknice...pa moja makina od avta nima vinjete pa moram po tastari cesti...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
16.3.2009 10:40:29   
Obelix
Jaz sem takoj za user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
16.3.2009 10:40:36   
Dudica1

se kr mal sama sebi smejim ves cveki...se se nisem navadla kako zgledam...pravijo pa da sem sedaj bolj materinska

super...user posted image user posted image user posted image ...in kakšne barve si potem zdaj...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
16.3.2009 10:40:57   
zmajama
lep pozdrav punce,

tud pri nas tukaj na Ptuju je tak lep sonček, da bom kar kužija nabasala, pa grema na en mal daljši sprehod. Drugače pa, vikend je bil napored. Sma imela sorodnike na obisku, pa sem jaz že v petek začela generalno pospravljat, saj ne da drugače ne bi blo, ampak ko pride žlahta, se treba vse svetituser posted image . Pol pa me je še cel vikend tak križ bolel, da še ležat nisem mogla, danes je že ok, ampak vidim, da nisem več za take akcije, bo treba bol počasi pa z mirnega delat.
Dajte mi mal kako idejo, kaj naj skuham za kosilo, sem se že vsega naveličala jest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
16.3.2009 10:41:10   
Anonimen

drugac sem iz cerknice...pa moja makina od avta nima vinjete pa moram po tastari cesti...

aja, pol pa ja, user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
16.3.2009 10:43:09   
Anonimen
jz bom kr krompirjev golaž naredila, pa solata! pa bo južnauser posted image za kej druzga nimam mučiuser posted image

(odgovor članu zmajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
16.3.2009 10:43:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ajauser posted image

ja no pol se pa lhko enkrat zberemo v logatcu na kaviciuser posted image ???

no kaj pravteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
16.3.2009 10:47:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

maternični vrat kaj ga vsem merijo?? men ga še nikoli ni...

Meni ga tudi ni še nikoli merila... Oziroma sploh ne vem. Razen zdej zadnjič mi je vedno tudi vaginalni pregled naredila. Najbrž to pogleda, če je vse OK dol spodaj? user posted image Povedala mi nikoli ni kake dolžine MV. Bi mi bilo pa logično, da če je merila MV, da bi mi na zadnjem pregledu tudi, ker je pač bolj kritično, ko gre proti koncu. Kaj pa jst vem. Vsak G ma svoj način. Dokler mi ne reče, da je kaj narobe, je vse v najlepšem redu, ane? user posted image

lananai men je samo na začetku naredila vaginalni pregled, od takrat naprej nikol več... samo UZ vedno...
hvala k si mi tko hitro odgovorila na ZS.... sem že poslala obrazce... men tud ni šlo z glave uno prebivališče ... kr neki..sem pa že našla link za chocolatier 2.. luškan sms boš poslala ob rojstvu... upam da ga tud jz dobim user posted image  user posted image  hvala za obvestilo glede seznamčkov, ampak tudi jaz ne bom dosegljiva do srede zvečer - k bom pa najbrž pozna, tko da pridem šele v četrtek na RR... tako da mani2 prosim reši naju user posted image ...
meduzica user posted image  user posted image  za pregled

Dudica in lananai hvala za seznamčke

pokica_ očitno bomo zaključile z glasovanjem za z-majčke oz z-majčke kobacajčke ko bo rodila prva majčica user posted image  
gregorčki luškane slikce...

AKP pojmam nimam za taškico in Laro light... sej se nobena nič ne oglasi... osebno ju pa žal ne poznam user posted image  upam da sta ok in da se kmalu kaj javita

KatMat objavi kakšno svojo novo slikico zdej k si bolj materinska...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
16.3.2009 10:49:19   
lananai
Cveka, jst ti za naprej ne vem povedat, kdaj se bom skozi vozila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
16.3.2009 10:50:02   
Kasija
obiski v porodnišnici Midva sva se prvič zmenila, da bo mož odigral vlogo čuvaja in se je zelo obnesel. Tako da je prišel prvi dan sam, drugi dan moji starši in sestra in tretji dan njegovi starši in brat. Je pa takoj po rojstvu poslal vsem bližnjim mail s sliko tamalega (ok, zraven je dal še eno z manom, kar mi ni bilo prav, samo če je bil pa čisto navdušen - njemu sem se zdela lepa vsa utrujena v tistih bolnišničnih cunjah user posted image ) in sporočilom, da so vabljeni na obisku čez kak mesec. Pa mi je bilo čisto vseeno, kaj si mislijo. Ker sem bila res zdelana prve dni, pa dojit tudi ni enostavno. Malega se pa nihče ni smel pritaknit, samo pobožat po nogici ali kaj takega. Pa vsem sem rekla, da si umijejo roke. Ker po moje jih zanese, da pozabijo in potem bi jim bilo hudo, če bi se spomnili, da jih niso dezinficirali. Tokrat pa si zelo želim, da pride sin že prvi dan pogledat z možem. upam, da bo zdrav. Aja, pa vsi obiski razen moža seveda so bili kratki.
K prijateljici pa ne bi šla v porodnišnico na obisk, razen če bi me izrecno prosila.

Pa po enem mesecu smo se že navadili na vse rituale. Pa jaz recimo nisem ne mogla ne smela dlje edet. Pa bi se počutila čisto čudno, če bi ležala na kavču med obiski user posted image  Tako da tudi tokrat bodo kar prihajali po mesecu dni in ne prej. Pa čeprav je drugi otrok. Tako da lananai nič nisi čudna!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
16.3.2009 10:51:23   
lananai
AKP pojmam nimam za taškico in Laro light... sej se nobena nič ne oglasi... osebno ju pa žal ne poznam user posted image  upam da sta ok in da se kmalu kaj javita

Obe še vedno klepetata v temi nekaj vprašanj o dvojčkih, sem šla prav pofirbcat... user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
16.3.2009 10:52:42   
Blueeyes

Obe še vedno klepetata v temi nekaj vprašanj o dvojčkih, sem šla prav pofirbcat... user posted image

to tud jz vem... čak grem prov zdej tja pa ju bom mal okregala... mogoče se pa pol kej javta

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
16.3.2009 10:53:11   
lananai

to tud jz vem... čak grem prov zdej tja pa ju bom mal okregala... mogoče se pa pol kej javta

Hehe, si ti zlobna... user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
16.3.2009 10:53:46   
lananai
Uuuuu, jst sem pa napredovala na 4 zvezdice! user posted image  Klepetulja ena! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
16.3.2009 10:55:53   
Blueeyes

Uuuuu, jst sem pa napredovala na 4 zvezdice! user posted image  Klepetulja ena! user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   jz pa na 5 user posted image   user posted image

sem šla na forum dvojčki, pa sem ju pozvala da se še kej oglasita pri nas... upam da se bosta...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
16.3.2009 10:58:19   
Anonimen
pr men ko so pršl na obisk in če sem se slabo počutila ali pa da so me šivi boleli od CR. sem kr ležala pa si naj mislijo kar hočejo vsak normalen človk to razume, če mati ne more pač ne moreuser posted image tud zdej k moram več počivat in če pride kdo na obisk in da me vid ležat nima nič proti saj ve kako je, vsaj moj so taki da razumejo kdor pa ne razume pa ko ga šlivi

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
16.3.2009 10:59:39   
Blueeyes
nč, grem se jz počas prštimat za pot v LJ... se mogoče še dons zvečer kej oglasim (odvisno kdaj pridem domov)... drgač pa zihr v četrtek... lepe sončne dneve vam želim user posted image user posted image user posted image

ne pozabite pobožati svojih bušijev v mojem imenu

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

finale - julijski otročki
katrinka

cesarčki in cesarične (12%)

sončki (32%)

piščančki (6%)

poletne žabice (21%)

morski ježki in zvezdice (29%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!