Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ma jz bom pa kr še počakala te dva meseca in bom pol šla rodit, ker če sem jih sedem počakala bom pa še dva
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:08:05
|
|
|
|
KatMat
|
cveki...kje pa so dons vse??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:08:55
|
|
|
|
KatMat
|
cveki...logatec pa raste kt gobe po dezju...prav lepe hisice gradijo tam nakonc
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat se kr mal sama sebi smejim ves cveki...se se nisem navadla kako zgledam...pravijo pa da sem sedaj bolj materinska uau, pol pa si se orenk uredila sam kaj ti pomaga k pa prve dni po rojstvu nebo časa za sebe rihtat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem kam so ušle ja tale logatec je samo gradbišče, sam vrtec bo pa samo na enem konc nov in to v gornem jz sem pa iz dolnega logatca mislim same hiše vrtca pa nobenga katastrofa no ja bo že! je pa res da pred dobrimi 10 leti se ni skoraj nič širil in je bila kot ena velika vas zdaj je pa iz leta v leto večji iz kje si že ti? da veš vse to katmat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:24:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kam ste pa vse ušle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:36:38
|
|
|
|
lananai
|
Cveka, jst se tud 1x na 14 dni približno vozim skozi Logatec. Pred vinjetami sem se skozi cel Logatec, zdej pa samo od izvoza iz avtoceste proti Primorski.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
aja ja no pol se pa lhko enkrat zberemo v logatcu na kavici ???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:39:27
|
|
|
|
KatMat
|
drugac sem iz cerknice...pa moja makina od avta nima vinjete pa moram po tastari cesti...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:40:29
|
|
|
|
Obelix
|
Jaz sem takoj za
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:40:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat se kr mal sama sebi smejim ves cveki...se se nisem navadla kako zgledam...pravijo pa da sem sedaj bolj materinska super... ...in kakšne barve si potem zdaj...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:40:57
|
|
|
|
zmajama
|
lep pozdrav punce, tud pri nas tukaj na Ptuju je tak lep sonček, da bom kar kužija nabasala, pa grema na en mal daljši sprehod. Drugače pa, vikend je bil napored. Sma imela sorodnike na obisku, pa sem jaz že v petek začela generalno pospravljat, saj ne da drugače ne bi blo, ampak ko pride žlahta, se treba vse svetit . Pol pa me je še cel vikend tak križ bolel, da še ležat nisem mogla, danes je že ok, ampak vidim, da nisem več za take akcije, bo treba bol počasi pa z mirnega delat. Dajte mi mal kako idejo, kaj naj skuham za kosilo, sem se že vsega naveličala jest.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drugac sem iz cerknice...pa moja makina od avta nima vinjete pa moram po tastari cesti... aja, pol pa ja,
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jz bom kr krompirjev golaž naredila, pa solata! pa bo južna za kej druzga nimam muči
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 aja ja no pol se pa lhko enkrat zberemo v logatcu na kavici ??? no kaj pravte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:47:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes maternični vrat kaj ga vsem merijo?? men ga še nikoli ni... Meni ga tudi ni še nikoli merila... Oziroma sploh ne vem. Razen zdej zadnjič mi je vedno tudi vaginalni pregled naredila. Najbrž to pogleda, če je vse OK dol spodaj? Povedala mi nikoli ni kake dolžine MV. Bi mi bilo pa logično, da če je merila MV, da bi mi na zadnjem pregledu tudi, ker je pač bolj kritično, ko gre proti koncu. Kaj pa jst vem. Vsak G ma svoj način. Dokler mi ne reče, da je kaj narobe, je vse v najlepšem redu, ane? lananai men je samo na začetku naredila vaginalni pregled, od takrat naprej nikol več... samo UZ vedno... hvala k si mi tko hitro odgovorila na ZS.... sem že poslala obrazce... men tud ni šlo z glave uno prebivališče ... kr neki..sem pa že našla link za chocolatier 2.. luškan sms boš poslala ob rojstvu... upam da ga tud jz dobim hvala za obvestilo glede seznamčkov, ampak tudi jaz ne bom dosegljiva do srede zvečer - k bom pa najbrž pozna, tko da pridem šele v četrtek na RR... tako da mani2 prosim reši naju ... meduzica za pregled Dudica in lananai hvala za seznamčke pokica_ očitno bomo zaključile z glasovanjem za z-majčke oz z-majčke kobacajčke ko bo rodila prva majčica gregorčki luškane slikce... AKP pojmam nimam za taškico in Laro light... sej se nobena nič ne oglasi... osebno ju pa žal ne poznam upam da sta ok in da se kmalu kaj javita KatMat objavi kakšno svojo novo slikico zdej k si bolj materinska...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:49:19
|
|
|
|
lananai
|
Cveka, jst ti za naprej ne vem povedat, kdaj se bom skozi vozila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:50:02
|
|
|
|
Kasija
|
obiski v porodnišnici Midva sva se prvič zmenila, da bo mož odigral vlogo čuvaja in se je zelo obnesel. Tako da je prišel prvi dan sam, drugi dan moji starši in sestra in tretji dan njegovi starši in brat. Je pa takoj po rojstvu poslal vsem bližnjim mail s sliko tamalega (ok, zraven je dal še eno z manom, kar mi ni bilo prav, samo če je bil pa čisto navdušen - njemu sem se zdela lepa vsa utrujena v tistih bolnišničnih cunjah ) in sporočilom, da so vabljeni na obisku čez kak mesec. Pa mi je bilo čisto vseeno, kaj si mislijo. Ker sem bila res zdelana prve dni, pa dojit tudi ni enostavno. Malega se pa nihče ni smel pritaknit, samo pobožat po nogici ali kaj takega. Pa vsem sem rekla, da si umijejo roke. Ker po moje jih zanese, da pozabijo in potem bi jim bilo hudo, če bi se spomnili, da jih niso dezinficirali. Tokrat pa si zelo želim, da pride sin že prvi dan pogledat z možem. upam, da bo zdrav. Aja, pa vsi obiski razen moža seveda so bili kratki. K prijateljici pa ne bi šla v porodnišnico na obisk, razen če bi me izrecno prosila. Pa po enem mesecu smo se že navadili na vse rituale. Pa jaz recimo nisem ne mogla ne smela dlje edet. Pa bi se počutila čisto čudno, če bi ležala na kavču med obiski Tako da tudi tokrat bodo kar prihajali po mesecu dni in ne prej. Pa čeprav je drugi otrok. Tako da lananai nič nisi čudna!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:51:23
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes AKP pojmam nimam za taškico in Laro light... sej se nobena nič ne oglasi... osebno ju pa žal ne poznam upam da sta ok in da se kmalu kaj javita Obe še vedno klepetata v temi nekaj vprašanj o dvojčkih, sem šla prav pofirbcat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:52:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes AKP pojmam nimam za taškico in Laro light... sej se nobena nič ne oglasi... osebno ju pa žal ne poznam upam da sta ok in da se kmalu kaj javita Obe še vedno klepetata v temi nekaj vprašanj o dvojčkih, sem šla prav pofirbcat... to tud jz vem... čak grem prov zdej tja pa ju bom mal okregala... mogoče se pa pol kej javta
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:53:11
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes AKP pojmam nimam za taškico in Laro light... sej se nobena nič ne oglasi... osebno ju pa žal ne poznam upam da sta ok in da se kmalu kaj javita Obe še vedno klepetata v temi nekaj vprašanj o dvojčkih, sem šla prav pofirbcat... to tud jz vem... čak grem prov zdej tja pa ju bom mal okregala... mogoče se pa pol kej javta Hehe, si ti zlobna...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:53:46
|
|
|
|
lananai
|
Uuuuu, jst sem pa napredovala na 4 zvezdice! Klepetulja ena!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:55:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Uuuuu, jst sem pa napredovala na 4 zvezdice! Klepetulja ena! jz pa na 5 sem šla na forum dvojčki, pa sem ju pozvala da se še kej oglasita pri nas... upam da se bosta...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
pr men ko so pršl na obisk in če sem se slabo počutila ali pa da so me šivi boleli od CR. sem kr ležala pa si naj mislijo kar hočejo vsak normalen človk to razume, če mati ne more pač ne more tud zdej k moram več počivat in če pride kdo na obisk in da me vid ležat nima nič proti saj ve kako je, vsaj moj so taki da razumejo kdor pa ne razume pa ko ga šlivi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 16.3.2009 10:59:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
nč, grem se jz počas prštimat za pot v LJ... se mogoče še dons zvečer kej oglasim (odvisno kdaj pridem domov)... drgač pa zihr v četrtek... lepe sončne dneve vam želim ne pozabite pobožati svojih bušijev v mojem imenu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
finale - julijski otročkikatrinkacesarčki in cesarične (
12%)

sončki (
32%)

piščančki (
6%)

poletne žabice (
21%)

morski ježki in zvezdice (
29%)
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!