|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
19.3.2009 21:26:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

En mal cukra zate

user posted image

O ja to mi deli Miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.3.2009 21:29:34   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O ja to mi deli Miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsaj to mi gre od rok...
Grem še mal za mišmiško poiskat, da bojo njeni folikli lepo enakomerno rastli.

Drgač se bom jst tud počas oddaljila od compa. Me baše utrujenost.
Pa upam, da pride kaka pivsko razpoložena še kej gor pogledat, da ti bo delala družbo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.3.2009 21:31:12   
miska73

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 19.3.2009 21:32:10 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.3.2009 21:31:21   
MBT1979
Jst grem počasi spat. Se še jutri kaj beremo.

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.3.2009 21:48:02   
pikovit
No evo nič ne bo user posted image .Punce lepo spančkite.Nočko vsem.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.3.2009 22:07:35   
lučka 25
Kruce, imaš čisto prav, če bo tempo tako počasen, jih res tudi ta mesec ne bo 200. A veš kaj manjka, kar je bilo prejšnje mesece kot rešilna bilka? FOTOSTIMULACIJA. user posted image

daisy, super za 2 zarodka in zdaj naj samo lepo rasteta in se cartata pri tebi še dolgo, dolgo časa. user posted image  user posted image

MBT1979, a tebi so pa tako lasje izpadali. No, saj meni so tudi malo bolj, ampak imam tudi srečo da so zelo gosti, mi jih mora fritzerka ves čas redčit.

pikovitka, jaz bi tudi eno srečanje. Ker zdaj sem jih pa že od septembra vse zamudila, ker je bilo včasih krivo zdravje, včasih pa višja sila. Zdaj pa res upam, da mi uspe priti, da vas končno spet ali pa šele vidim. user posted image

špelka, še tu čestitam za tako zelo zelo zelo lepo novico.   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa naj bo oktober en lep mesec, takrat so rojeni tako fejst ludje (sej ne da bi se hvalilauser posted image  )

pika, pa ja ne no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška, hvala za pivo. A veš da mi je prav zadišal.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
19.3.2009 22:07:45   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Dejmo malo navijati.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Petek, 20.03.
Stella Rossa - UZ
womanpolice - UZ
Kiwi - začetek špikanja
suska - ET

Navijam tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
19.3.2009 23:27:25   
Rakica_80
Petek, 20.03.
Stella Rossa - UZ
womanpolice - UZ
Kiwi - začetek špikanja
suska - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijamoooooo!!!!!!!!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.3.2009 5:39:30   
Reby
Dobro jutro! Najprej sem postregla seveda nosečkam, zdej pa še vam, predem grem nazaj v horizontalo user posted image

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.3.2009 5:41:11   
Reby
Pa še navijam za danes, dejmo punce! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image
Petek, 20.03.
Stella Rossa - UZ
womanpolice - UZ
Kiwi - začetek špikanja
suska - ET

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.3.2009 5:42:18   
mlinčka
O, lej jo, Reby! Dobro jutro!

Spet midve med čukastimi user posted image . Si me mal s kofetkom prehitela user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
20.3.2009 5:58:59   
lara light
Še ena čukastauser posted image ...dobro jutro!user posted image
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
20.3.2009 6:00:33   
sonček33
Larči a ne moreš spat?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.3.2009 6:01:55   
sonček33
Pa Reby in mlinčka vidve tut... jaz pa bi, pa je mali hotu flaško, pa previjanje, zdej sem pa budna

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.3.2009 6:03:24   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image

Tale me direkt ponazarja! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.3.2009 6:05:16   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pa Reby in mlinčka vidve tut... jaz pa bi, pa je mali hotu flaško, pa previjanje, zdej sem pa budna

Moji dve sta pa stalno priklopljeni pa me vseen že navsezgodi okol sprehajata user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.3.2009 6:25:27   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Larči a ne moreš spat?

O, sončica, nič novega, saj mi že perje poganja in bom hmal kot ta na zg. fotkiuser posted image
a se je cukrček mali zbudu? mami lačen? berem, vidim, da se super rihtate...res je čudovit fantek! bravo mamiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.3.2009 6:59:12   
Julia1
Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Poznam te občutke, sama sem se tudi tako počutila pred 3 meseci...sam boš vidla, da bo tudi zate posijal sonček!!

Špelka user posted image user posted image user posted image . ČESTITKE!!

Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.3.2009 7:20:07   
palcica_
Dobro jutro punce!

Imam vprašanje za vas.
18.3. naj bi imela test po ET, ampak je žal prišla tečka. No takrat sem tudi nardila test, ki pa je pokazal -----. Včeraj ko sem pobirala smeti in pogledala test pa je bil gor en velik + (verjetno ker je tolk časa stal), no, ampak ker mi firbec ni dal mira, sem šla potem v lekarno in kupla nov test CB, ki pa je danes že takoj pokazal rahel user posted image . Zdaj pa sploh ne vem kaj naj to pomeni? Krvavela sem od 17.3. pa do včeraj še neki malega. Sem zjutraj klicala mojga G, ker mi je naroču da ko konča menstruacija naj ga pokličem, pa je reku da to naj bi kao kazalo rezultat propadle nosečnosti (karkoli naj bi že to pomenlo). Ne vem pa zakaj pri prvem testu ni pokazalo nič, čer tri dni pa rahel user posted image .

Je imela kšna takšen primer?

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.3.2009 7:49:06   
BarbiG
MAdona, danes ste pa zgonje. Dobro jutro tudi z moje strani.

Spelka 12 user posted image user posted image user posted image , pa naj se drama s krvavitvami konča. Ampak tale tvoj user posted image  je pa borec. Super novica. To bo veselica oktobra.

Pika74 user posted image . Žal mi je, da ti tudi tokrat ni uspelo.

Palčica, jaz bi na tvojem mestu šla v Adrialab na odvzem krvi za BHch. Boš pol zihr vedla na čem si. Sam če ti CB pokaže +, pol nosečnost sigurno je. Sam ti pa krvni velik več pove.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.3.2009 7:56:06   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Dobro jutro punce!

Imam vprašanje za vas.
18.3. naj bi imela test po ET, ampak je žal prišla tečka. No takrat sem tudi nardila test, ki pa je pokazal -----. Včeraj ko sem pobirala smeti in pogledala test pa je bil gor en velik + (verjetno ker je tolk časa stal), no, ampak ker mi firbec ni dal mira, sem šla potem v lekarno in kupla nov test CB, ki pa je danes že takoj pokazal rahel user posted image . Zdaj pa sploh ne vem kaj naj to pomeni? Krvavela sem od 17.3. pa do včeraj še neki malega. Sem zjutraj klicala mojga G, ker mi je naroču da ko konča menstruacija naj ga pokličem, pa je reku da to naj bi kao kazalo rezultat propadle nosečnosti (karkoli naj bi že to pomenlo). Ne vem pa zakaj pri prvem testu ni pokazalo nič, čer tri dni pa rahel user posted image .

Je imela kšna takšen primer?

Palček moj, tole se pa bere kot Agatha Christie. Veš, nič ni nemogoče, mogoče si pa res srečkauser posted image . Moja situacija najbrž ni čisto za mušter, ampak šlo je pa tkole: vsi znakci nosečnosti, nič problemov po ETju, štirinajsti dan - na CB, 15. Adrialab 10,8 beta hcg. So mi rekli enako kot tebi, propadla nosečnost. Ma mi je blo še trikrat hujše. Ampak pri tebi je pa že krepko čez 10 beta hcg, testki namreč pokažejo tam med 20-50 (CB je najbolj občutljiv), tako da le hop na krvnega. In navijam, navijam, navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
20.3.2009 7:57:27   
zofka7
Pika,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke obema novima nosečkama, ostalim pauser posted image

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
20.3.2009 7:58:14   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image

Tale me direkt ponazarja! user posted image user posted image user posted image

Al ste cortl sovice, ve nosečke. Povejte no, a prej ste pa spale kot polhi (ko smo že ravno pri basenskih metaforah)? En čudovit dan vam želim....pri nas je super sonček, čeprav napovedujejo sneg....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
20.3.2009 8:03:21   
pikovit
Jutro,šibam na aerobiko,čau punce moje user posted image

Palčica pojdi dat kri.Vseekakor se pa očitno nekaj dogaja.Ali je nosečnost.lahko pa je kakšna izven maternična.z takimi stvarmi se ni zua hecat.Držim pa pesti,da je nosečnost.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
20.3.2009 8:05:52   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Evo jst sem pa mal prehitevala pa sem že danes imela UZ.
In bosta dva in pri obeh je bilo že zaznati srčni utrip. Sem pa danes 6t1d.

EHEJ, ratatujček moj, mamica double. Norouser posted image ! Pa ja, saj smo vse vedele, ampak je pa vseeno čudovito slišatuser posted image Daj povej, sta doma že povedala? Bi me res zanimalo kaj o načinih sporočanja novice, da bodo najbližji postali babice in dedki, pa strički in tetke... A se pri nas tudi prakticirajo kakšni inovativni načini? Po glavi se mi podijo podobe ala hollywoodska zaprosila za roko ipd....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?