Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jaz trapa sem jedla potico, pa kak kos šunke in jajčka, ma sej ne morem verjet, da nisem pomislila že prvi dan
no in ko se je v sredo po treh dneh skakal je sedaj super
Kaj pa pravijo glede pikic? Je možnost alergije? Glede kenguruja - mi smo ga uporabljali že zelo zgodaj, tam okol druzga meseca se mi zdi. Na začetku je obrnjen proti tebi, kasneje ko je glavica stabilna ga pa okrog zasučeš da opazuje dogajanje okoli sebe.

edina sprememba je to ,da Mihailo do 4h spi,potem pa gotovo...ma ucke kot sova in morm vstat...
2 leti sva porocena...spoznala sva se pa v Bosni,ko sem bila pri babici...je bila ena zurka in sem jaz vzela njegov tel in poklicala na svojo st..pa je rekel:kaj ne poves,da hoces met mojo cifro
Drugace se je pa ze prej zanimal za mene,samo takrat se jaz se nisem...poznava pa se zato ,ker je moja botra njegova sestricna in sva se tu videvala...potem mi je zacel smse pisat in tako se je zacelo...sva bila 2 leti oddaljena 520km,to je bilo hudo,sem pa skoz hodila dol vsak mesec vcasih tudi 2x na mesec...in po dveh letih sem ga pripeljala sem na turisticno vizo ,sva se porocila tukaj na obcini in je dobil zacasno bivanje
; Pa ko bi svaj kaj obvestili al pa na radijo dal al sm pa jest zgrešila
.
.......pri nas so se oblaki že malo razpihali,ampak zunaj piha ko pri norcih
Sem mogoče spregledala ampak kako je bilo med prazniki z možekom, se je popravil