|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali prejmete darilo...?
9.3.2009 7:41:25   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: vesoljcek
1. ali vas tašča sploh obdaruje Redkokdaj. Ravno toliko(krat), da ne morem reči, da me ne.
2. ali čutite, da ste obdarovane samo zato, ker tašča meni, da bo s tem bdržala  nek pristen odnos vsaj glede svojega sina in otrok ("priliznjen odnos") Podobno - ne zaradi sina, ampak zaradi vnuka.
3. se vam zdi, da dobite manj pomembno darilo glede ostalih in ste užaljene O pomembnosti darila ne razmišljam, je pa definitivno manj vredno, a na mojo srečo mi to ni pomembno, zato nisem užaljena.
4. ste vesele, da sploh kaj dobite ali vam je vseeno Če dobro pomislim, mi je res vseeno, ja.
5. kaj si mislite o tem, če se okoli vašega roj. dneva govori, da ni denarja, nato  pa zelo hitro ugotovite, da je vse ena velika laž. Ona non-stop govori, da nima denarja in to je non-stop ena velika laž.

(odgovor članu vesoljcek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali prejmete darilo...?
9.3.2009 7:52:08   
MLADAMAMICA
1. ali vas tašča sploh obdaruje - kakor kdaj, ker ne živimo blizu. če sem pri njej, vedno dobim nekaj. dovolj pa mi je tudi, da me samo pokliče
2.
ali čutite, da ste obdarovane samo zato, ker tašča meni, da bo s tem bdržala  nek pristen odnos vsaj glede svojega sina in otrok ("priliznjen odnos") - se nima za kaj prilizovat, moj mož bo vedno njen sin, če bo ona mene obdarovala ali ne
3. se vam zdi, da dobite manj pomembno darilo glede ostalih in ste užaljene - s tem se pa res ne obremenjujem. tudi jaz ne gledam, ali bom vsakega obdarila enako.
4.
ste vesele, da sploh kaj dobite ali vam je vseeno - sem vesela če kaj dobim, hkrati mi je pa vseeno, če mi tudi nič ne da
5. kaj si mislite o tem, če se okoli vašega roj. dneva govori, da ni denarja, nato pa zelo hitro ugotovite, da je vse ena velika laž. - sej mi ni pomembno, ali mi kaj kupi ali ne, bistvo je, da me obdari moj mož, magar z rožico. to kaj kdo govori ali laže... me niti najmanj ne briga. živim zase ne za druge

ps. in nikoli o tem ne premlevam. je res veliko bolj pomembnih stvari

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali prejmete darilo...?
9.3.2009 9:37:56   
ronja
1. Ja, dobim darilo za rojstni dan, za novo leto, miklavža, veliko noč - pač kako malo pozornost... (ona seveda tudi). Včeraj smo ji šli čestitat za dan žena in sem dobila čokolado, hehe. Ona pa rožice. Obe radi kaj dava in zdaj so še najini moški pač v tem zosu, hehe.
2. Ne, mislim, da me obdaruje zato, ker me ima rada (tudi jaz njo iz tega razloga in mislim, da se obe trudiva najt nekaj, kar bi bilo drugi všeč, navadno jaz še precej bolj mozgam kot njen sine, hehe).
3. Ne, nikoli nimam občutka, da bi mi nekdo dal manj pomembno darilo. Res včasih kdo fejst fali, ampak mislim, da ne zato, ker se jim ne bi dalo mislit, ampak zato, ker imajo pač sami čisto drugačne želje kot jaz...
4. Sem vesela, sploh če je kaj, kar si želim.
5. Nisem opazila, da bi kdo kaj več jamral okoli denarja ravno tisti čas.

rija, bodi vesela, če ti ostaja, hehe. Če ne veš, kam bi s temi kuvertami, ti pošljem naslov.
Denar sem od tašče dobila samo 1x in še to zato, ker sem ravno dobila šivalni stroj in mi je želela kupit kaj, kar bom rabila zraven, vendar se na to ne spozna in je rekla, da najboljše, da si sama zberem. Sem pa prišla takrat na poti iz trgovine k njim in ji pokazala, kaj mi je kupila.
Od svojega očeta pa vedno dobim denar in sem ga bolj vesela kot pa zgrešenih daril, ker nam pa vedno zgine iz kuverte. Mi je pa všeč, kako mi ga da, vedno z besedami: kupi si nekaj, česar si drugače ne bi. (res da dostikrat precej porabim kar za hrano, ampak si pa tudi kupim kaj, česar si sicer ne bi). Verjetno me to ne moti zato, ker vem, da mi ga ne da zato, ker misli, da je nekaj treba, ampak zato, ker me ima rad, ampak se nekak boji nekaj zbrat zame, če ne ve, če mi bo všeč.

Dokler se še nismo obdarovali, me ni nič prizadelo, če bi se zdaj naenkrat nehalo, tako da bi recimo vsi ostali dobili darilo (za novo leto), mene pa bi pozabila, bi se vprašala, zakaj, kake tragedije pa tudi ne bi delala iz tega, če bi vedela, da ni razlog v tem, da me ne mara (potem bi se sekirala zato, ker me ne mara, ne zaradi darila samega).
Če bi pozabila na rd, pa se mi sploh ne bi zdelo nič takega, to se zgodi. Ampak ni tak tip, da bi take stvari pozabljala (je pa njen mož, ki vedno pozabi na obletnico, tako da zadnja leta jaz spomnim lubija, naj kliče svojega fotra, da imata čez 2 dni obletnico, pa potem še naslednji dan za vsak slučaj hehe).

Pa ni, da bi se vedno okoli vsega strinjali in sem imela nekaj časa tudi probleme s postavljanjem mej, ampak se je vse zrihtalo, jupiiii! Sem se pa takrat zeloooooo sekirala, čeprav nikoli ni bilo nobenega kreganja, žaljenja ali podobnega... Ampak jaz sem bolj občutljivček in se hitro zasekiram, če kaj ni prav... Tako da razumem snahe, da se sekirajo, če se ne razumejo s taščo...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali prejmete darilo...?
9.3.2009 9:48:50   
Špacka
 
Njegova familija me ne obdaruje, ne obdaruje lastnega sina in tudi ne vnukinje. Tako pač je, se ne obremenjujemo s tem, imamo čisto korekten odnos. Edino za novo leto so včasih darila, meni parfum, moj steklenico vina (itak ne pijeuser posted image ), mala dobi denar v kuverto.



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali prejmete darilo...?
9.3.2009 11:04:11   
gita10
Pri meni je pa ravno obratno z mamo. Moja mama je čist out za darila, ker je to celo življenje počel oče ( bil je obseden z kupovanjem daril) vsi okoli njega smo bili za vsako malenkost nagrajeni in seveda se mama čisto izgubila v tem- rada pa daruje svojemu vnuku mojemu sinu- ta pa dobi kar si zaželi in več.
Medtem, ko pa imam tašču, ki je sicer 500 km stran od mene ampak vsak , ki iz Bosne potuje za Slovenijo ima paket za mene od raznoraznih majčk, nogavic, kave, čokolade in obezno kuverta z denarjem tako, da vsak mesec imam še dodatni prihodek za katerega veva samo jaz in tašča ( imajo Švicarsko penzijo ne bosansko tako, da si to lahko privošči). Me pa bolj moti, da je pri njih snaha več vredna kot hčerka in kadar smo skupaj pri njih doma se vedno nelagodno počutim ( kao za mene 200 chf, za hčerko 100 chf) in jim poskušam vcepit v glavo, da sva enakovredne kljub temu, da ona nosi drug priimek.

Je pa to problem ker jaz vsakokrat ko gremo za Bosno dva dni prej hodim po trgovinah in se strgam, da bi zanjo našla pravo darilo in da ji poskušam vrnit vsaj nekaj.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ali prejmete darilo...?
9.3.2009 13:53:06   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

rija, bodi vesela, če ti ostaja, hehe. Če ne veš, kam bi s temi kuvertami, ti pošljem naslov.


joj, ne da bi ne vedela kam....še prehitro sfaliuser posted image
kar sem hotela povedati, da mi je to tak mimo in brezosebno, da sem na to darilo res pozabilauser posted image  no, saj je zdaj prav prišlo.....se bomo kopali kak dan za ta denaruser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ali prejmete darilo...?
9.3.2009 14:03:41   
karin412
Sama sem že pred leti odprla podobno temo in bila napadena kot ti! Ne vem zakaj gre enim to v nos. Jaz nisem tako obdarovana kot bi lahko bila. Pa zame sploh ni važno, če tako gledam, ampak pri nas tast in njegova žena niti otrokom za novo leto ali miklavža nič ne kupijo ali kaj dajo-saj bi recimo lahko vsaj piškote spekla, pa dala. Darila so pa tako klasika: zame recimo nekaj iz porcelana/stekla: lonček, majhna posodica, krožniček (ki ga potem nimam kam dati), čokolada in obvezno za tuširat iz Mullerja (ta najbolj poceni, da se vidi).
Mož dobi vedno enako-vino iz Lidla in za tuširanje ali pa deo iz Mullerja.
Meni gre dobesedno na jetra, ko vem, da je vse to prisiljeno in raje bi videla, da ne dajo nič.
Ja in govori se, da oni nimajo nič denarja, da kupujejo samo poceni v Lidlu in podobno, a hčerka je vedno po modi oblečena in vedno v novem, pa čeprav morda res poceni. Če imajo za 3 avte, bi imeli tudi za darila, vsaj za otroke.

Tašča-mama od moža in njen mož pa res nimata dosti denarja, za RD dobim čestitko, samo za okroglo obletnico sem jih tudi povabila in sem dobila denar. Za otroke pa vedno kupijo-za RD in novo leto in še kaj vmes.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ali prejmete darilo...?
13.3.2009 15:15:30   
El Bandi
Jest sem od tasce dobila za 30 rojstni dan 160 eur, in rozo v zemlji. Meni je vseeno glede kaj dobim od drugih, vazno mi je da se me spomnejo... seveda od desca pricakujem da mi kaj kupi, magar malenkost.user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ali prejmete darilo...?
14.3.2009 12:57:23   
ronja
se bomo kopali kak dan za ta denaruser posted image

hehe, jaz pa sem zadnjič povedala očetu, da mi je kupil letno karto za ZOO, ker še ni vedel, hehe. Meni je ok, da mi da denar, skoraj vedno dobimo od njega denar, ker pravi, da sami bolj vemo, kaj si želimo (kar je verjetno resuser posted image ). Sama pa mu ne dam denarja, seveda, hehe. Dam mu kaj, kar se mi zdi, da bi mu bilo všeč, ali da rabi ali bi mu prav prišlo, pa vem, da verjetno niti ne ve, da obstaja, še manj pa ve, kje to kupituser posted image .

Meni je najbolj mimo, če mi kdo kdaj kupi kako zlatnino. Vsi vejo, da tega ne nosim, da ne mislim tega nikoli nosit in da mi to pod milim nebom nič ne pomeni. in tega niti pod razno ne skrivam, ampak zelo jasno povem... (Celo mi je ratalo babico prepričat, da mi za 18 rd ni dala zlatnine, ampak rajši denar, ker sem ga šparala za saksofon - mimogrede, še vedno šparam, hehe. Ga dobim za naslednjega otroka, če/ko bo še kakuser posted image ). Pa vseeno kdaj kaj dobimuser posted image . Bi veliko rajši dobila denar - zlatnine ne smeš prodat, ker je bila darila, nosim je ne, maram je ne... Na koncu še vem ne, kje je kakšna škatlica...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ali prejmete darilo...?
14.3.2009 17:09:37   
Natty5284
1. ali vas tašča sploh obdaruje
2. ali čutite, da ste obdarovane samo zato, ker tašča meni, da bo s tem bdržala nek pristen odnos vsaj glede svojega sina in otrok ("priliznjen odnos")
3. se vam zdi, da dobite manj pomembno darilo glede ostalih in ste užaljene
4. ste vesele, da sploh kaj dobite ali vam je vseeno
5. kaj si mislite o tem, če se okoli vašega roj. dneva govori, da ni denarja, nato pa zelo hitro ugotovite, da je vse ena velika laž.
IZVIRNO SPOROČILO: vesoljcek

Pozdravljene !

Čeprav je bilo o odnosih s taščami in tasti že veliko napisanega pa bi  (glede na veliko pogovorov s kolegicami) odprla temo o tem, ali vas tašče sploh obdarijo za vaš osebni praznik, novo leto,...

1. ali vas tašča sploh obdaruje - MENE NE, NJEGOVE BIVŠE PA
2. ali čutite, da ste obdarovane samo zato, ker tašča meni, da bo s tem bdržala  nek pristen odnos vsaj glede svojega sina in otrok ("priliznjen odnos")- SAJ PRAVIM, ME NE OBDARUJE
3. se vam zdi, da dobite manj pomembno darilo glede ostalih in ste užaljene-ČETUDI BI DOBILA ROŽICO ZA RD BI BILA ZELO VESELA
4. ste vesele, da sploh kaj dobite ali vam je vseeno- ČE BI KAJ DOBILA, BI BILA FUL SREČNA, BI VSAJ VEDLA, DA SEM VREDNA VSAJ ROŽICE NPR.
5. kaj si mislite o tem, če se okoli vašega roj. dneva govori, da ni denarja, nato  pa zelo hitro ugotovite, da je vse ena velika laž.- TO SE VEDNO GOVORI NE SAMO OKOLI MOJEGA RD, ČEPRAV NI TAKŠNE PANIKE, GLEDE NA TO, DA POKUPI CELI QUELLE

Vas te zadeve kaj prizadenejo, ali vam je vseeno in ne dajete tem stvarem velik pomen.

Če se vam zdi debata zanimiva, bi bila vesela vaših mnenj in  izkušenj, bomo imele "ženske" vsak kaj premlevat.



_____________________________

Lp Natty

(odgovor članu vesoljcek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ali prejmete darilo...?
14.3.2009 20:59:49   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: vesoljcek

Pozdravljene !

Čeprav je bilo o odnosih s taščami in tasti že veliko napisanega pa bi  (glede na veliko pogovorov s kolegicami) odprla temo o tem, ali vas tašče sploh obdarijo za vaš osebni praznik, novo leto,...

1. ali vas tašča sploh obdaruje
Da, vedno za rojstni dan in nekaj malega za božička.
2. ali čutite, da ste obdarovane samo zato, ker tašča meni, da bo s tem bdržala  nek pristen odnos vsaj glede svojega sina in otrok ("priliznjen odnos")

Absolutno da, predvsem zaradi svojega sina. Sicer sem pa že na lastna ušesa slišala, da tudi zato, da ne bo kakšne zamere. Nikakor me ne jemlje za člana družine.
3. se vam zdi, da dobite manj pomembno darilo glede ostalih in ste užaljene

Prav čisto vseeno mi je. Saj itak vem, da me ne mara.
4. ste vesele, da sploh kaj dobite ali vam je vseeno

No ja, takrat pokažem veselje, če mi pa ne bi nič prinesla, bi se pa najboljš počutila....
5. kaj si mislite o tem, če se okoli vašega roj. dneva govori, da ni denarja, nato  pa zelo hitro ugotovite, da je vse ena velika laž.

No, tega pa tukaj ni. Ali vsaj ne, da bi jaz vedela. Sicer nimajo veliko denarja, niso pa škrti.

Vas te zadeve kaj prizadenejo, ali vam je vseeno in ne dajete tem stvarem velik pomen.

Če se vam zdi debata zanimiva, bi bila vesela vaših mnenj in  izkušenj, bomo imele "ženske" vsak kaj premlevat.


(odgovor članu vesoljcek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ali prejmete darilo...?
14.3.2009 21:02:43   
Naja31
[

1. ali vas tašča sploh obdaruje: Da, za vse možne praznike.
2. ali čutite, da ste obdarovane samo zato, ker tašča meni, da bo s tem bdržala  nek pristen odnos vsaj glede svojega sina in otrok ("priliznjen odnos") Ne,sploh ne.
3. se vam zdi, da dobite manj pomembno darilo glede ostalih in ste užaljene Ne, sploh ne.
4. ste vesele, da sploh kaj dobite ali vam je vseeno Tudi če ne bi nič dobila.
5. kaj si mislite o tem, če se okoli vašega roj. dneva govori, da ni denarja, nato  pa zelo hitro ugotovite, da je vse ena velika laž. Bi mi bilo vseeno.


(odgovor članu vesoljcek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ali prejmete darilo...?
14.3.2009 23:25:09   
maca m
IZVIRNO SPOROČILO: vesoljcek

1. ali vas tašča sploh obdaruje - Vedno za r.d., miklavža in novo leto.

2. ali čutite, da ste obdarovane samo zato, ker tašča meni, da bo s tem bdržala  nek pristen odnos vsaj glede svojega sina in otrok ("priliznjen odnos") - Ne, ker imava res dober odnos, rada me ima, kot bi bila njena hči. Moj je namreč sinko edinko.

3. se vam zdi, da dobite manj pomembno darilo glede ostalih in ste užaljene - Ponavadi mi kupi kaj takega, kar si sama želim. Letos sem dobila bon za v toplice, ker ve, da komaj čakam, da gremo z user posted image prvič na bazen.

4. ste vesele, da sploh kaj dobite ali vam je vseeno - sem vesela.

5. kaj si mislite o tem, če se okoli vašega roj. dneva govori, da ni denarja, nato  pa zelo hitro ugotovite, da je vse ena velika laž. - Nima veliko denarja, pa vseeno nikoli ne pozabi name.




_____________________________

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu vesoljcek)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?