Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla in mamike! Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo . Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo. No, pa moram it, alarm To sva se s prijateljico zadnjič spraševali. Krče imajo itak vsi... verjetno res zarad nezrelega črevesja. Kakšna hrana pa mogoče tudi malo vzpodbudi, samo ni pa samo hrana kriva. Verjetno je res malo tega in onega krivo. Ker je toliko različnih zgodb o teh krčih, da več ne veš kaj bi si mislil in še bolj - kaj bi potem delal, ko do krčev pride (kateri nasvet bi poslušal in katero strategijo ubral). Me je pa že kar malo vnaprej groza teh krčov, ker se mi zdi taka kriza, ko otroček nonstop joka, ti pa v bistvu nič ne moreš čebelica misli pozitivno, lahko pa da jih ne bo Saj se trudim. Pa načeloma mi kar uspeva. Samo včasih začne kaki črviček glodat - kak bo pa kaj bo pa če bo jabko mu daj za glodat pa bo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|