|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
šoping v Avstriji uspel 3.5.2005 22:41:25
|
|
|
|
Pupica
|
Pokorno se javljam in rušim izjave dveh gospodičen o moji popolnosti, matr:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: Punce namorm pomagat, spomlad me daje, sem :love::love::love::love::love: pa ne v mojga popolnega, idelanega, perfektnega, skrtka nartabolšga Uroša, pač pa v mojo :duda:. Joj kuk je cukr, jaz sem čist preč. No evo linčejte me, mene osebno, gospodično perfektno... skratka mislila sem na Toysa:( He he a me mate še radi9nebesaKljub takmu lapsusu?Ja fino, spet bo noč brez spanca:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Zdej pa grem, preden še kakšn lapsus napišem:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 3.5.2005 22:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja pups, ti se kr zgovarji...Ms. Perfect sem pa itak jaz:)- Jst še zmer ne verjamem čist8)
|
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:30:12
|
|
|
|
SANDY
|
poletnega kar hočš :bravo::bravo:
|
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:31:22
|
|
|
|
kofetek2010
|
ni res! za nas :nosecka: ni nič pametnega! :((
|
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:33:05
|
|
|
|
SANDY
|
jana, ja sem misla za bejbe..zase sem itak bolj švoh gledala
|
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:33:31
|
|
|
|
SANDY
|
za nosečke pa res nisem gledala ;)
|
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:34:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
za bejbi pupe imajo itak svetovne cotke :bravo: že zaradi cotk bom vesela, če bo :roza::duda:
|
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 10:22:16
|
|
|
|
Pupica
|
jana73 nkar se ne sekiraj. K sem bila jaz :nosecka: sva šla z mojim v C&A ter v H&M nabavljat, mal za :duda: in mal za :nosecka:.Ej za :duda: kar si hotel, zame nič:((:((:(( Tist kar je pa bilo, je bilo pa kot bi za žakelj krompirja šivali:((Brez oblik, čudn kroj, še bl čudn material, da o kaki modi sploh ne govorim. K pa jaz vem, jest sem bila fulllllllllllll razočarana. Sm mojmu rekla, evo v tazadnjo sem :nosecka: ker nimajo nč cunj za mene.Pol je pa moj :love: iz enga temnga kotička trgovine(še dons ne vem s kod privleku eno fino, fulll lepo oblekico)Pa prav če mi je všeč?Ja itak.Sva jo takoj vzela. Tko da, mogoče b mogu pa tvoj mal prešnofkat naokol;) Aja sem pa potlej šla k šivilji, ki mi je zašila res lepo oblekico bež barve, tako s celega iz elastičnega materiala. Pa je bila res zakon, sem jo zelo rada nosila, ker je bila hladna(sem bila :nosecka:ravno čez poletje)
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.