|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo 13.3.2009 22:17:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Se pa malo bojim teh umetnih popadkov, ker sem slišala, da si lahko tam do 3dni, pa te nonstop filajo z njimi oz. z svečkami za mehčanje! Je to res??????? Meni so tali tabletke za mehčanje (2x v enem dnevu) in sem bila cel dan in celo noč na oddelku. Se ni nič kaj dogajalo. Naslednji dan so me premestili v porodno, predrli mehur in ker se še vedno ni nič zgodilo, so mi dali infuzijo. Potem pa je bil v štirih urah veni. So mi pa prožili 14 dni pred PDP, tako da je bilo res vse nezrelo.
|
|
|
RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo 13.3.2009 22:53:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Meni so okrog 11h (dop.)dali umetne popadke. Popadki so se začeli okrog 12h, predrli posteljico, pol ko sm bla dovolj odprta so mi dali EA, rodila sem 18:42.
|
|
|
RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo 14.3.2009 11:10:31
|
|
|
|
roberta
|
2 x rodila, obakrat z umetnimi (prvič po spontanem razpoku mehurja, drugič so ga umetno predrli) in obakrat sem rodila v 4 urah.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILIali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (
18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (
4%)

ja (
26%)

rok dobave je predolg (
2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (
34%)

cene so previsoke (
16%)
Število vseh glasov: 119Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!