|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hemeroidi med nosečnostjo
28.9.2008 19:18:09   
dmavrel
Uh groza kaj vse moraš prestat zaradi enih majhnih bunkic!
Jaz vam povem poskusite s hipermanganom! Kupi se pa v lekarni, drugje ne vem, če ga imajo!!!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Hemeroidi med nosečnostjo
8.10.2008 10:07:46   
blacklove
Sicer nisem nosečnica in še nisem rodila, vendar pa imam težave s hemeroidi že nekaj let. Na začetku so samo bili tam in niso bili preveč moteči, dokler se niso čez noč tako vneli, da so me k proktologu poslali kot nujni primer, kjer so mi odstranili za češnjo velik krvni strdek, ki je seveda bil zunaj. Potem je bilo vse vredu nekaj časa, dokler se niso ponovili, sem jih "urejala" in jih skušala odpraviti, pa ni nič pomagalo, tudi faktu svečke in mazilo ne, pa je resnično najboljše zdravilo. Približno en teden nisem mogla normalno hodit, sedet ker so bile bolečine absolutno neznosne. Sem šla k proktologu, ki mi je povedal da so premočno vneti da bi mi jih takoj kirurško odstranil in jih je POTISNIL nazaj. Bolečina je bila takšna da sem padla v nezavest kar tam na mizi... rezultat pa je bil takšen da ko sem vstala z mize so bili že nazaj zunaj. Naročil me je na operacijo in mi razložil da bom nekaj dni v bolnišnici. Še isti dan so bile bolečine grozne in so me peljali na urgenco, kjer mi je gospa zdravnica razložila da mi nažalost ne morejo pomagat, ker imam 3. stopnjo hemeroidov oz. tako imenovano ZLATO ŽILO(proktolog mi tega ni povedal). Dva tedna sem bila nesposobna za kakršno koli delo, ker sploh nisem mogla hodit, sem samo ležala in nič drugega počela. najhuje je bilo ker sem morala poskrbeti za redno odvajanje blata, ves ta čas pa so konstantno bile prisotne hude bolečine pri katerih je pomagal samo naprosyn 500mg in to samo toliko da sem prespala vsaj nekaj ur čez noč.

TAKOJ KO SE VAM POJAVIJO JE NAJBOLJE DA OBIŠČETE ZDRAVNIKA, boljše da vas pošlje domov kot pa da se vname in ne morejo pomagati.

Sem pa stara 23 let. user posted image

(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Hemeroidi med nosečnostjo
4.11.2008 13:25:41   
hayat
Lep pozdrav vsem-zopet.

No še pred 2 mesecema sem opisovala svoje 2x iskušnje z hemeroidi in sedaj tretjič prestajam isto stvar. Zaenkart še v lažji obliki- z enim samim hemeroidom-ki prav tako nadležno boli. Bojim se rsnično da se mi zopet pojavi tista huda oblika kot pri drugem otroku,zato sem si že nabavila vse sorte krem,žajbelj in vse živo samo da preprečim ponovne bolečine. Pri drugem se je še dalo potrpet,ker sem šla tko al tko čez en teden rodit,sedaj pa sem komaj v 30.tednu nosečnosti,da se prav bojim da bi mogla do konca muke trpet. Zanima me če se tista rastlina KRVAVI MLEČEK lahko dobi tudi v lekarni v obliki kakšnega mazila ali karkoli???????????
Spet čokolade dosti pojedla-zdaj zmanjšala in tekočine full spijem-se silim. samo da bo čimprej mimo.  Počivam ko lahko-pri 2 majhnih piščančkih (2,5leti in 1leto). Ta 3 pa ven sili in mi poriva te hemerodie venuser posted image user posted image .

Sej tko pozabiš na hemeroide potem ko enkrat rodiš in ko vidiš tisto malo štručko.

p.s.:najmanjši  pritisk na hemeroide ko grem kak.. je da to opravim stoje,najmanj boli in manj jih pride ven. meni pomaga

(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Hemeroidi med nosečnostjo
18.9.2009 20:58:07   
mery_29
pozdravljene :)

glede hemer. bom povedala tako ....

prebavo si uredite s polento in jogurtom,tudi donat pomaga ...meni je vseeno bilo lažje vsak dan pojesti malo polente kot se nalivati z donatom :)

vsa mazila,ki jih imamo v naših lekarnah žal meni niso pomgala,ne prej in ne v nosečnosti ...za par ur že potem smo bili na istem...

od sosede iz srbije sem dobila mazilo HEPATHROMBIN H mast !!!!!!!!
en dan pa sem bila ok ... tako,če imate možnost si nabavite to mazilo ...ne bom vam žal ... še 6eur ni ...

še neki : če katero matra zgaga pomagajo bučna semena :)))

pa srečno vsem skupaj



(odgovor članu dmavrel)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Hemeroidi med nosečnostjo
27.6.2015 18:25:16   
simona221
Zadnje čase se na trgu pojavlja WC pručka, ki naj bi imela veliko pozitivnih učinkov, kar se tiče odvajanja, v veliki meri pa naj bi pomagala tudi pri hemoroidih.

(odgovor članu mery_29)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Hemeroidi med nosečnostjo
1.8.2017 22:05:44   
natašaa
Kaj pa Rektoakut mazilo?!Pise da odsvetujejo nosecnicam.Pa me je videla v lekarni pa mi jo je vseeno prodala...!Res pa sama nic nisem rekla....

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?