S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kaj pa ti aqui- čas je test še mal pauziram.... se mi nikamor ne mudi ta mesec, ker mam filing da nič ni.... sej da nebi misnla slučajno da nisem že kaj probala, sem si omisnla CB elektronskega čisti high tech, pa sem zgleda nekaj zaj***la , ker na koncu ni delal neki je peščeno urco obaračal in obračal pol pa prazen zaslon in eror.... pismo se mi vidi da sem bjonda še na palčko se ne znam več poscat... drugače me pa joške nič ne bolijo in nobenih znakcov ni, nič me ne špika, dako da je na poti... bjonda Drugič si kupi kaj bolj preprostega, tako kot jaz, ki tudi rabim CB za telebane če nimaš znakov, še ne pomeni da nisi , sploh če še nisi letela po nov test. je kar nekaj srečk , ki se jim sploh ni mudilo lulat, pa so potem zagledale oz. S* sej vem, preveč kompliciram... bo po moje prišla, ker sem včeraj nehala z prometriumom, saj nočem, da bi se mi ciklus ful podaljšal... ene dva, tri dni po zadnji dozi pride , tako da jo kar pričakujem, spoh ker me prsa ne bolijo nič več že par dni en teden prej so me pa ful... to je največji znak pri meni da se najavlja . ker če bi zagledala + bi morala z prometriumom nadaljevat, ampak kar vem, da ni blo nič... Jebi ga aqua, zgleda da bodo imeli naši dva očeta , ker bo obema še ata pomagal do njih
|