Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
res nadpovprečen. Super! Je treba že takoj v štartu poskrbet, da bo nataliteta tudi v 2010 v plusu.
) otroci dobro letnico rojstva?! Jst sem si že zase vedno želela, da bi bla na okroglo letnico rojena. Sam zase ne mormo glih zbirat, za naše
pa lahko.

ti želim
.
PRIČAKUJEMO MAJA 2009
NAVIJAČICE
da vidiva, če se je res zgodil spet čudež - hehe.
. Vedno točna kot urica.
,vam vsem želim. In predvsem:Uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako je pa Dini????
) se hecam, sedaj se je zbudil, in mi podaril najlepši brezzobi,slinasti nasmešek,kar jih je po soncem. Kar trest se začnem,od sreče(si bo še katera mislila,da se mi je zmešalo
) Ampak, to so trenutki, ki so nepopisni. Ja,smo zadovoljni in srečni. Vsak večer Matija zaspi v naši veliki postelji,in potem ga samo prenesem v njegovo gnezdece, se z mojim vleževa zraven, in ga občudujeva, kako umirjeno in spokojno spi. Vsaki tu gor,želim, da to čimprej doživo. To brezpogojno ljubezen,ki je tako močna, da enostavno začneš jokat. Ampak spet,od sreče.....
,9 mesecev se bo obrnilo, in štručko boš v rokah imela