Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Eno pomembno vprašanje: a kaj veste kako je s seksom, če je ženska že odprta in MV zmehčan? Ali res lahko pride do kakšne infekcije? Ne vem kje sem to prebrala. Možno da sem kaj pomešala. Bi mojga dons mal nahecala, če bo kaj pospešilo
Eno pomembno vprašanje: a kaj veste kako je s seksom, če je ženska že odprta in MV zmehčan? Ali res lahko pride do kakšne infekcije? Ne vem kje sem to prebrala. Možno da sem kaj pomešala. Bi mojga dons mal nahecala, če bo kaj pospešilo
jaz sem odprta 3 cm in MV je popolnoma zmehčan, pa mi je G skoraj ukazala
jaz sem odprta 3 cm in MV je popolnoma zmehčan, pa mi je G skoraj ukazala
Bravo novim članom ...sem pa gledala, Pockin Blaž pa vodi kar precej v višino in kilažo....bravo korenjak....proti Timončku bi bil pravi velikan.,......a je bil CR, a katera kaj ve?...
Aja, pa ene se tako bojite umetnih popadkov..ma ni tako hudo...sej če imaš svoje, pa moraš počakati dolgo da prideš do teh, se še dalj časa mučiš, cilj je pa enak...pri meni je bilo ravno obratno od prvega poroda...pri Naji je bil iztis super...nobenih bolečin, napela vse moči in je padla ven...Timon pa ven ni hotel....kaj pa vem kaj je pripomoglo k temu: nerezan presredek, pa itak sem se sama, ali je bila lega, ker je bilo ustje zadaj ?, ali mogoče to da sem premalo migala v nosečnosti in je bilo vse ohlapno, ali pa moje telo še ni bilo pripravljeno na porod, ker je bilo res prekmalu....skratka....punce pogumno... Evo če mene vprašaš danes, mesec in še malo po tem, sem pozabila na bolečino in sem mogoče pripravljena na še enega člana, pač enkrat...no vidite kako hitro se to pozabi....bolj se boste potem z dojenjem hecale ene, kot pa sam porod....glavo gor punce , in akcija...komaj čakam na novo stran....STARŠI ČVEKAMO....
Tako...mi smo v nizkem štartu...popadki na 25 minut...taki "malenkost" bolj boleči...zato se bomo šli pokazat...hmmm...zanimivo...za Mio sva tudi štartala po 14 uri...morda bom ob 19 h že pestvala ...
Tako...mi smo v nizkem štartu...popadki na 25 minut...taki "malenkost" bolj boleči...zato se bomo šli pokazat...hmmm...zanimivo...za Mio sva tudi štartala po 14 uri...morda bom ob 19 h že pestvala ...
uau, a kar tkole? Drži se potem, naj ti hitro mine in s čim manj bolečinami
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?