tintara
|
No, da se se jaz malo oglasim, se ze nisem kar dolgo. Mi smo kao na dopustu, smo imeli fine plane, da gremo v CAteske, pa je potem vse skupaj v vodo padlo. Najprej je sinko kasljal, pa je bilo ze naslednji dan OK, po dnevu premora zacne hcerka bruhat, pa ful hudo drisko ima. No, ko se je njej bruhanje umirilo in ne tozi vec o bolecinah v trebuhu, je pa sinko zacel bruhat. Ce bo od celega tedna prostega casa ostal zadovoljiv vikend, bom kar vesela. Meni trenutno ni jasno, ali mi je slabo zaradi nosecnosti ali sem se nalezla, ampak mislim, da bo prvo (ker mi je bilo ze prej, pa zaenkrat zgleda, da se bo se nadaljevalo). Ne spomnim se, da bi mi bilo pri prvih dveh (oz treh) nosecnostih toliko slabo. Mi je bilo, ampak ne kar naprej. No, saj se kakih 5 tednov... Dobrodosle nove nosecke! Ena je sprasevala za bris pri prvem pregledu: meni so ga naredili v prvi in drugi nosecnosti, ker je bil ze ravno prbl cas (na tri leta). Sicer ti ga ne. Mislim, da mi ga bodo zdaj spet, ker delamo otrocke na tri leta. Ok, lepo se imejte, upajmo, da bodo prazniki boljsi od dopusta. Lp, T
|