Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
2
) Celje

.
. Sem že 3 dni doma in je kar boljša klima kot na morju. Pa hišo mamo fajn mrzlo, še švicam ne
. Vročino in soparo mi je blo pa na morju res kar težko prenašat. Sem včasih kar v vodi obležala kot kak naplavljen kit
Jaz sem tudi vprašala, če zdej meri obseg glavice, pa je G rekel, da meri obseg trebuha
Pol sem bila pa raje tiho in počakala,da mi je on pojasnil.
. Test pa sem delala že v 22t, pa so mi na polikliniki rekli, da je kao boljše v 24t. No pol je pa rekla, če sem že prišla naj kar opravim. Bo
. stvar je namreč taka. Zaradi dodatnih železovih tablet sem ostala zaprta...par dni sem se kar matrala, no, od včeraj gre pa iz mene ven črna tekočina in to redno na 1 uro. Ne morem stati in ne sedeti ker kar lije in dodatno mam še v danki tak pritisk, da se bojim preveč napenjati ker se mi zdi, da bom čez rit rodila
, ostalim pa
, da ne boste rabile tablet. Jaz se kar trudim, da jem hrano bogato z železom (enkrat tedensko grem nujno na horseburger), tako da se mogoče celo pozna
pa kje ste?