Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
baje se ti lahko tud pred prodom šele izloči.. tko da ni nujno da se ti že prej... sej mogoče se pa men al pa keri drugi že je, samo ne vemo.. jz ne gledam skoz v wc k grem scat kva poščijem
jah no sej tud jaz ne pogledam v wc kva je ven padlo... ...drugač mam ful ene sluzi rumenkaste da mam kar mokre hlačke... ...
pa zdej me spet neki ščipa...
olive jaz sm ga vprašala če mu naštimam za 5 dni za oblečt zjutri pa je reku da bo že...sej se znajde...itak je pa brezveze pripravljat ker ne veš kolkrat se bo umazal
Men je taprvič voda odtekla,drugič popadki,zdaj pa ne vem kaj bo..mogoče mi je čep stran padu...sam kakor se poznam bom šla sigurno čez rok rodit.
cveki mene grlo že tri tedne boli pa zob tudi.pa sam halse jem une ta črne,zobek si pa s Tantum verde tekočino spiram pa je en dan boljše en dan slabše...
OLiva, a veš da ta tvoj predlog sploh ni slab Samo bi morala narediti drugačen razpored po omari. Sem pa razmišljala, da če mi uspe do datuma cr vztrajati, jima bom kupčke vsaj za v vrtec pripravila. Nekaj časa bosta pa tako pri moji mamici in bo mali skoz doma... Joj... komaj čakam, da dobimo še enega pikeca...
OLiva, a veš da ta tvoj predlog sploh ni slab Samo bi morala narediti drugačen razpored po omari. Sem pa razmišljala, da če mi uspe do datuma cr vztrajati, jima bom kupčke vsaj za v vrtec pripravila. Nekaj časa bosta pa tako pri moji mamici in bo mali skoz doma... Joj... komaj čakam, da dobimo še enega pikeca...
Jaz imam kot v trgovini...vse je ločeno,edin spodnje hlačke nogavičke pa sp.majčke je vseeno katere vzame. drugo je pa ločeno,eno sam za doma eno pa za v vrtec,lih tako čevlji.
dobro jutro! upam da ste dobro spale moje majčice! jaz namreč nisem spet nespčnost! sem mislila da mi bo kolke vrglo narazen! ful me boli. tak pritisk čutim navzven, a ima še katera te težave? drugače pa spet depresija od vremena a ne!
dobro jutro! upam da ste dobro spale moje majčice! jaz namreč nisem spet nespčnost! sem mislila da mi bo kolke vrglo narazen! ful me boli. tak pritisk čutim navzven, a ima še katera te težave? drugače pa spet depresija od vremena a ne!
ja mislim da sae vse nekako spopadamo s podobnimi težavami.. vsaj jz... jz mam tud občutek da mi bo kolke in vse stalo vn vrgl... me tko prtiska da je že kr moteče... ah depresije pa nimam zarad vremena - sej bo jutri boljše...
Majuška mislim, da smo vse kar na istem... vse nekaj boli, tišči... smo preveč neučakane, a ne?
Majuška mislim, da smo vse kar na istem... vse nekaj boli, tišči... smo preveč neučakane, a ne?
vse bi že rade stiskale naše z-majčke, pol smo pa še tok bolj neučakane, pa nas vse moti in boli
Včeri me je dragi pelu na en klasičen koncert, sej je blo lepo, samo sm komej zdržala. Bi mogla ležalnik sabo vzet. . Je bla pa ful pridna, čist prmer, se vid da se mami tud ukvarja z glasbo . Ampak ko smo pa domov pršli, je bil pa žur do enih zjutri, zdej je pa očitno zmatrana, ker se nč kej dosz ne premika.
Ja dejmo odpret sezono, jst sm za. Pa ta depresiven vreme, vedno bolj dežuje. Pejmo kr rodit, sej itak nimamo druzga za počet.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?