|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
3.4.2009 12:15:16   
OliveOyl
cveka mene skoz v noge žge,sam res...prej me je skoz zeblo,sem mogla imet tudi po dvoje nogavice,zdaj pa pečejo noge.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
3.4.2009 12:16:29   
Anonimen
Ja, sej js tud prakticiram listek pri večjih nakupih, v glavnem sva z mojim v parih minutah ven iz trgovine, sam včasih me pa zapelje...j***...se moram poboljšat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
3.4.2009 12:17:06   
OliveOyl
zoja10 sem zadnjič na vratih cenik gledala,za ta bris-strep.B je pisalo 10€ pa še nekaj.ti drugič povem za koliko te je oskubla..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
3.4.2009 12:26:58   
Leela
cveka tudi jaz imam vročinske napade user posted image , včasih me tako zakuha...

včeraj sem imela pregled, je rekel da je vredu. meni tudi nič ne pove, če pa vprašam pa tudi vprašanje če bi mi povedal, ker enkrat mi ni hotel. Tako, da ne vem koliko tehta. Naslednji pregled imam 23.4., je rekel da mi bo meril pretoke.

In pa seveda dobrodošli mali z-majčki user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
3.4.2009 12:27:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

cveka mene skoz v noge žge,sam res...prej me je skoz zeblo,sem mogla imet tudi po dvoje nogavice,zdaj pa pečejo noge.

mene kr obliva tojk mi je vroče kot da bi blo 40°C po celem telesu, v noge me pa tud tojk žge kot da bi jih mela na peči, user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
3.4.2009 12:29:22   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

mene kr obliva tojk mi je vroče kot da bi blo 40°C po celem telesu, v noge me pa tud tojk žge kot da bi jih mela na peči, user posted image

to je zato k skozi pospravljaš..user posted image user posted image  hecam se...hormoni delajo svoje,pol ti bo itak vroče ker bo poletje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
3.4.2009 12:29:24   
Leela
ttmmbb tvoja prenova kopalnice ima pa zelo podobno zgodbo kot moja. Midva sva bila poleti 2 meseca brez kopalnice, ker je bila nepričakovana obnova, mojstrov se pa poleti ni dobilo. Na srečo še ni bilo tamalga.

napis z-majčki je pa zelo lep.

< Sporočilo je popravil Leela -- 3.4.2009 12:30:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
3.4.2009 12:32:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

to je zato k skozi pospravljaš..user posted image user posted image  hecam se...hormoni delajo svoje,pol ti bo itak vroče ker bo poletje.user posted image

ja sej vem ampak je ful nadležno k pol ful po šficu smrdim sej men se tako zdiuser posted image moj možek prav da ne smrdim men se pa tako zdiuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
3.4.2009 12:34:13   
Anonimen
Uh...2 meseca brez kopalnice! Ampak teh mojstrov pa res ni za dobit. Samo mularija pa vsebolj na faks rine...ok sej ne rečem..samo če ploščice polagaš, se mi zdi, da maš večje šanse za zaslužek, kot če si 115 ekonomist v vrsti na zavodu za zaposlovanje. Pa nihče noče tega delat, zato pa čakamo mojstre ko neumni.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
3.4.2009 12:37:21   
Tanja_
blue tudi midva z dojenčkom drživa pesti za vaju z Gajo! Vse bo okej, prepričana sem!
Punce vroče nam je zato, ker imamo 50% več krvi kot nenoseče.
Drgač pa jst še nisem nič uredila za porodniško, bom šla drug petek, da mi upoštevajo še marčevsko plačo. Sej to ne bo prepozno, če začnem porodniško 29.04.? Jutri greva pa z možem najbrž v Gradec v Ikeo pa Toysrus- a katera kaj ve, se splača tam kupvat za otroke?
zoja10 tik preden začnete jest s taščo zamenjaj krožnik, da ne bo kej narobeuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
3.4.2009 12:38:47   
Anonimen
jz si niti en dan ne predstavljam da bi bila brez kopalnice kaj šele dva mesecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
3.4.2009 12:44:04   
Obelix
Tanja_, jaz sem v Ikei kupila otroško posteljnino (ceneje je ne boš dobila), pa jogi rjuhe za otroke, škatle za igrače, tetra planice pisane so tudi kar poceni. V Toys smo tudi bili, pa mi ni nič posebnega. Mogoče celo malo drago in res se mi ni zdelo, da bi se tam kaj splačalo kupovati.

Res poceni se zdaj lahko kupi iz angleških spletnih strani (npr. Mothercare), jaz pa sem par vredu zadev našla tudi na amazon.de. Kaj ti pa še manjka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
3.4.2009 12:50:41   
Anonimen
jz pa kr ne bi hodila po avstriji, kupovat k se mi ne splačauser posted image daš že za bencin dostuser posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
3.4.2009 12:54:49   
Anonimen
pr nam se pa neki sonček kaže! jupi!!!
upam da bova popoldne šla lahko s tamalim v knjižnjicouser posted image al bo šel pa ati zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
3.4.2009 13:04:58   
Anonimen
no zdej sem pa končno zrihtala protiverusno zaščito, tako da upam da mi ne bo kakšen črv spet pršu na računalnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
3.4.2009 13:08:10   
Obelix
Cveka30, saj jaz tudi mislim, da se v principu ne splača kupovati v Avstriji. Mi smo to vzeli bolj kot izlet. Je pa res, da imajo v Avstriji ali Nemčiji dostikrat bistveno nižje cene vozičkov ali avtosedežev kot pri nas. Tale monopolist Baby Center ima ful ful navite cene in tudi zadeve, ki so v akciji so dostikrat še vedno dražje kot v Nemčiji. Jaz sem npr. kupila avtosedež Romer, ki je bil pri nas 240€, v Nemčiji pa 170€. Je razlika, a ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
3.4.2009 13:09:36   
dito
masi- naj je tehtal v 31t okrog 1500 g, sedaj pa v 33 t 1820g. Včeraj sem bila tudi v bila tudi v bolnici, da so mi zmerili pretoke in je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
3.4.2009 13:18:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Cveka30, saj jaz tudi mislim, da se v principu ne splača kupovati v Avstriji. Mi smo to vzeli bolj kot izlet. Je pa res, da imajo v Avstriji ali Nemčiji dostikrat bistveno nižje cene vozičkov ali avtosedežev kot pri nas. Tale monopolist Baby Center ima ful ful navite cene in tudi zadeve, ki so v akciji so dostikrat še vedno dražje kot v Nemčiji. Jaz sem npr. kupila avtosedež Romer, ki je bil pri nas 240€, v Nemčiji pa 170€. Je razlika, a ne.

ja razlika je očitna sam moraš še zraven prištet kojk te pride bencin, pa si pol skor na istem, o.k. za tiste k gor na štajerskem živijo blizu meje je cebeje sam če greš iz osrednje slovenije kot ste šli vi iz vrhnike, se mi pa ne zdi ceneje!!! ne vem no kuker za koga, jz sem tako in tako pristaš bolj rabljenih zadev kot je npr. voziček, pa je še ful dober ohranjen k nov, pa sem dala zanga 50€ k je v trgovini tm okol 300€ tako in tako bom po tem rojstvu vrnila obrt, vsaj za zdaj tako mislimuser posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
3.4.2009 13:27:35   
Anonimen
zakaj sem lahko tuki anonimna na  forumu poroka pa neuser posted image to mi ni nič jasnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
3.4.2009 13:29:06   
PapuaNG
tanja-nič ni prepozno, če greš naslednji teden urejat stvari za porodniško. Jst tut hočem, da mi marčevsko plačo upoštevajo, zato čakam še do ponedeljka (sem bila lani še pripravnik, pa je bila temu primerno nižja plača). Sicer v zakonu piše, da naj bi dal vlogo 30 dni prej, ampak imajo centri raje, da je malo kasneje ko prezgodaj. Odločbo pa itak izdajo hitro (vsaj ponavadi). Le pri delodajalcu vse zrihtaj (potrdilo o obračunanih plačah in podpis, da je delodajalec seznanjen z nastopom porodniške).

pa še za tiste, ki ne veste-vlogo za otroški dodatek lahko oddate tudi do 3 mesece po rojstvu otroka, pa vam priznajo tudi za nazaj, upravičene pa ste od meseca rojstva otroka.Torej, tudi če je otrok rojen konec maja, ste upravičene do otroškega dodatka tudi za mesec maj. No, če ne presegate cenzusa, seveda user posted image
Naslednje leto bo pa potrebno kar paziti, da se ne zamudi rok vložitve vloge (vedno v mesecu pred iztekom odločbe).

Tako, če ima pa katera še kakšno vprašanje glede straševskega varstva, porodniške itd., pa komot vpraša, še najbolje na ZS, ker ne uspem še sledit celim pogovorom tukaj...user posted image

Aja, vidim, da tukaj še ni mojih podatkov. Naslednji pregled: 06.05.2009
Ne vem sicer, kako to, da me je šele takrat naročila, a bo že moralo biti v redu. Je bil pa tamal okol 1800g v 32. tednu.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
3.4.2009 13:31:48   
Tanja_
obelix vprašaj me raje kaj mi ne manjka, bo manj za naštetuser posted image . Torej imam voziček, lupinico, posteljo in previjalno, ki me čaka še v trgovini v skladišču. Posteljnino bi kupila v Ikei, sam majo ful čudne dimenzije , pol morš pa tud njihov kovter kupt, a ne? Jst sm pa zdej našla enga od Billerbecka, k mava tud midva njihove stvari, pa so ful kvalitetne. Nabavla bom banjico, pa dude, pa te prčkarije skratka. V Ikei pa tud same drobnarije. Pa v H&Mu bom še oblekce nabavla, k mam sem ene žabce, pa 2 bodija. Totalno sem nedogovorna, kaj če me kej preseneti?Bo šel naš mali v porodnišničnih cunjah domovuser posted image
čveki mamo služben avto, pa je bencin zastonj.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
3.4.2009 13:40:49   
Obelix
Tanja_, niso tolk čudne dimenzije posteljnin. Jaz imam za otroke od Odeje Škofja Loka, pa kar vredu pride posteljnina iz Ikee. Mogoče za malenkost prevelika, ampak se ne opazi user posted image . Drugače imajo tudi oni kovtrček po 7€. Vzemi banjico skupaj s podstavkom - poglej si še spletno stran Recinko - tam dobiš tudi e-paket za novorojenčka in nekaj stvari je zelo zelo poceni.

Oblačila iz H&M so super za majcene, pa tudi C&A je vredu. Jaz grem pa v soboto pogledat še v City Park v trgovino Tape loeil, ker imajo super majčke, ki se cele zapnejo zadaj.

Porodnišnične cunje so pa tolk hecne, da ga boš raje v kovtr zavila, kot v tistem odnesla domov user posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
3.4.2009 13:42:03   
buterffly
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Tanja_, jaz sem v Ikei kupila otroško posteljnino (ceneje je ne boš dobila), pa jogi rjuhe za otroke, škatle za igrače, tetra planice pisane so tudi kar poceni. V Toys smo tudi bili, pa mi ni nič posebnega. Mogoče celo malo drago in res se mi ni zdelo, da bi se tam kaj splačalo kupovati.

Res poceni se zdaj lahko kupi iz angleških spletnih strani (npr. Mothercare), jaz pa sem par vredu zadev našla tudi na amazon.de. Kaj ti pa še manjka?

Kolko pa je pršla posteljnina? Če lahko vprašam. Namreč rabim jo za otroško posteljico 140x70, ki sem jo dobila od prijateljice. Pa se mi zdi, da so kar drage, kjer sem pač gledala pri nas.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
3.4.2009 13:44:02   
Obelix
Mislim, da je posteljnina cca 15€ - to je brez prevleke za jogi.

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
3.4.2009 13:46:03   
Anonimen
a tanja a pol daš tud men služben avto da bom lahko šlauser posted image user posted image k moj noče it sam zarad tegauser posted image  

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Resnična zgodba: Ti si bil tukaj, moj angel
V tišini noči, ko uspavam svojega novorojenega sina, mislim nate.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?