|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
3.4.2009 13:48:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Mislim, da je posteljnina cca 15€ - to je brez prevleke za jogi.

jz sem predlani za svojga sinka kupila tri postelnine za 20 evrov pa 10 evrov sem dala še za tri jogi rjuhe, je pa res da so mel ful pocen k so zapiral in sem takrat glih not uletela in potem sem kupila, prvič mi je ratalo tako fajn natrofituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.4.2009 13:49:25   
Dudica1
ja mam pa vse kar se posteljic tiče...samo eno novo posteljnino srčkano bi pa rada kupila...kje se kaj pr nas to splača kupovat...z uno obrobo tud zravn...user posted image
pri prvem sva jo v rutarju taka iz pliša pa vam raj ne povem kok je bla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.4.2009 13:52:10   
Anonimen
jz mam pa še od prvega postelnino za zibko pol bomo pa že kako k bom verjeten mogla pograt kupit!!

kje bi se dal dobit pograt, da bi ga lahko potem raztavla in imela dve posteljiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.4.2009 14:05:41   
pokica_
Punce, mejte se fajn!user posted image

Mi2 grem zdaj jest, pol pa na sejem v GR!

Je taaaako lep sonček odzuni, da bom kar zuni ostalauser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.4.2009 14:10:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce, mejte se fajn!user posted image

Mi2 grem zdaj jest, pol pa na sejem v GR!

Je taaaako lep sonček odzuni, da bom kar zuni ostalauser posted image .

dober tek in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.4.2009 14:36:04   
petra a
čestitke za oboje dvojčkeuser posted image ...trenutni rezultat 2:2

modrooka-upam da še nekaj časa ostaneta v enem kosu, če pa bo prenevarno je pa bolje da sprožijo porod, drži seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.4.2009 14:36:27   
Tanja_
obelix pa ti si prava enciklopedijauser posted image Torej, je posteljnina od Ikee večja od naših kovtrov? K jst sm mislna da je ravno obratno, da mamo mi dimenzije 140X100 oni pa 135X100. Mislim, da je ravn ene 5 cm razlike. Razn če maš ti uno Odejino 80X120? Za koliko let je to pol malčku prav?Banjico s podstavkom naj kupim v Ikei? Si to mislila? Drgač je pa posteljnina pri nas poceni tudi v Veletekstilu, sm ravn zanč gledala v Cityparku. Nimajo ravno ful izbire, sam mi je pa res greh dat za dojenčka ne vem kolk denarja za posteljnino, ki jo bomo itak kmalu zamenjali za večjo, pa še najbrž vsaj 2-3 komplete rabiš, kam pa pridemo, če jo kupujemo v BC po ultra navitih cunjah?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.4.2009 14:36:59   
maja1488
Mene kr pošteno spodaj boli, predvsem ko hodim. Če ležim je ok, ko pa kaj delam, mi pa še trebuh trdi. Sem pa danes nažalost sama, ker moj predava do osmih. Ne bo možno ležat user posted image . Sem pa že pušenjaku dopoldan zastavla vprašanje, pa še ni odgovora. Če ne bom zvečer klicala v porodnišnico, ker je moj G baje dežurn ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.4.2009 14:40:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mene kr pošteno spodaj boli, predvsem ko hodim. Če ležim je ok, ko pa kaj delam, mi pa še trebuh trdi. Sem pa danes nažalost sama, ker moj predava do osmih. Ne bo možno ležat user posted image . Sem pa že pušenjaku dopoldan zastavla vprašanje, pa še ni odgovora. Če ne bom zvečer klicala v porodnišnico, ker je moj G baje dežurn ponoči.

no ko pa dobiš odgovor pa ga še tukaj sporoči da vemo kaj bi to blo...pr men je sicer zdaj bolje...tudi ponoči je blo OK...bomo videli naprej....user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.4.2009 15:01:25   
petra a
kosilo za danes: pohan piščanc, pire krompir, zelena solata s kalčki, rogljički z marmelado

se mi ne da kuhat, klinc, bo že mogl bit dobr

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.4.2009 15:04:39   
Anonimen
Petra a, a to nardiš, ko se ti ne da kuhat?user posted image Si pa za hece.user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.4.2009 15:08:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kosilo za danes: pohan piščanc, pire krompir, zelena solata s kalčki, rogljički z marmelado

se mi ne da kuhat, klinc, bo že mogl bit dobr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne da se ti kuhatuser posted image

OK, to mi boš pa mogla razložit, ker ne štekam. Soriuser posted image Kaj narediš, ko se ti recimo DA kuhat?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.4.2009 15:08:54   
petra a
ja, klinc, to je na hitro, bo drugič boljš, pa zdrav,pa ne vem kakšnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.4.2009 15:13:11   
FLASK_A

ja, klinc, to je na hitro, bo drugič boljš, pa zdrav,pa ne vem kakšnuser posted image

kakšn` je pa to? user posted image
Men ko se npr. ne da kuhat- ne kuham spljohuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.4.2009 15:13:21   
petra a
ja zdej ste se pa name spravle, kadar se mi ne da, delam stvari, ki so na hitro narejene, tist meso bom že vrgla v moko pa jajca pa drobtine, sej spečen je na hitro, mojmu podturim krompir za olupit, to je tud hitro pol, solata je tud hitr, kifeljci so pa kupljeni...nič ni treba rezat, pa pražt, pa dodajat začimb, pa zalivat, pa mešat,pa čakat,pa en bi to jedu, pa drug bi to jedu, ja jaz bi pa kej tretga, to je to, umažen 2 kastroli+1 skledo, kaj čte boljšgauser posted image

no, zdej grem pa po tamalo v vrtec, čaouser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.4.2009 15:14:48   
petra a
moj mi je obljubu kitajca ta teden, sam ne vem kdaj bo to, hudičauser posted image ga morm mal spomnt

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.4.2009 15:17:46   
zoja10
Še diham....ni blo nobega plutonija v juhi...user posted image user posted image

user posted image torej OLiva....thx za obvestilo si že lase vn vlečem...user posted image  pa kaj hudiča ma od tistga mojga dnarja, kura zmešanauser posted image ...

mi pa danes na osmico( primorska kmečka zabava z veliko dobrotamiuser posted image ), kljub temu da sm že slišala pripombe v smislu....'a  še vedno boš okol hodila'..... kaj me briga če se pa fajn počutim, sploh pa se poslavljam od dozdajšnjega brezskrbnega življenjauser posted image ...čudaki user posted image  

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.4.2009 15:19:35   
FLASK_A

ja zdej ste se pa name spravle, kadar se mi ne da, delam stvari, ki so na hitro narejene, tist meso bom že vrgla v moko pa jajca pa drobtine, sej spečen je na hitro, mojmu podturim krompir za olupit, to je tud hitro pol, solata je tud hitr, kifeljci so pa kupljeni...nič ni treba rezat, pa pražt, pa dodajat začimb, pa zalivat, pa mešat,pa čakat,pa en bi to jedu, pa drug bi to jedu, ja jaz bi pa kej tretga, to je to, umažen 2 kastroli+1 skledo, kaj čte boljšgauser posted image

no, zdej grem pa po tamalo v vrtec, čaouser posted image

Nič se nismo spravle, tako fajn si rekla touser posted image

Prav dobra si! Tega tvojga posta sploh ne smem mojmu pokazat, bo foušuser posted image
Zdej ti pokažem kako bi izgledala njegova faca: približno tkole nekak user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se pa vsak dan nekej švercamuser posted image Za malega naredim kaj na hitro- pirejček s korenčkom al pa špinačo, makarončke... To je če sva doma- drugače ima kosilo itak v varstvu in mi še za to ni treba kuhat.

Pol si pa juhce delamo "ta hitre" al pa kako pico kdaj naročimo... Eh, brez veze. Sem čist poden kar se tega tičeuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.4.2009 15:21:13   
petrazg
No, pri nas bo rižota s purančkom + solata, puding.

Petra a... si pridna, meni se pa sploh ne da kuhat user posted image .

No, sem pa danes kopalnico generalno sčistila. Sicer sem porabila celo dopoldne , pospravljena pa je...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.4.2009 15:26:51   
Dudica1
nč gremo ven ker je tako lep sonček...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.4.2009 15:29:19   
Anonimen
no mi smo po kosilu,  a veš kaj je zame hiter kosilo narejeno makaroni s tuno + solata ali krompirjev golaž, al pa pasulj
k vržeš vse v eno kastrolo in pustiš da se skuha!
jz tako kosilo delam ob nedeljah al pa sobotah pa se mi mora ful dat da to naredimuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.4.2009 15:30:13   
Anonimen
mi gremo pa v knjižnico k bo fantič zauser posted image sam ne vem kdajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.4.2009 15:31:04   
Anonimen
a se je modrookica kej javlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.4.2009 16:28:11   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

No pa sva doma z našim user posted image user posted image user posted image
No sej sm bla že prej sam si privoščla še frizerjauser posted image user posted image

Blueeyes veliko sreče, pa če boš rodila da bi blo čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image

Vidim da mamo že prva Z-majčke čestitke mamicam in očkamuser posted image user posted image user posted image

Flaska-A obrat zgleda pa nekako takole ( V KRANJU- drugje ne vem ) v ponedeljek so me sprejeli, nardili UZ in CTG, potem so mi babice in ginekologi čist prešlatali otročka kako je obrnjen, kje ima nogice, glavico,....uglavnem ko je gledala glavico bi dejansko lahko probala kakšno kapico rabi tolk so ga "mečkale"...pol je bil mali čist jezn pa huduser posted image bolelo ni nič...no ko so vidli da so pogoji za obrat dobri sem bla sprejeta na oddelek kjer sem dobila na trebuščka en obliž za mehčanje maternice, ene tablete na 8 ur, in lekadole ( ker fuuuul boli glva po teh obližih )...obliž sem mela gor 12-13 ur potem pa 8 ur ne, pol pa spet nov obliž...in tko so ponavljal do včeraj...aja pa še vsak dan sem mela CTG...včeraj ko sem mela pa obrat so mi pa prvo nardili UZ da so vidli če je še ritka spodaj in točno kako leži...babica mi je nastavla kanal po katerem sem dobila terapijo (vem samo še za apaurin, ostalo sem pozablauser posted image ) tko da sem ratala tako omotična in mal "pijana"...pol je pa pršu ginekolog, in z eno roko dvignil otrokovo ritko iz medenice z drugo pa zasukal glavico...ene trikrat je prepijel in user posted image je bil obrnjenuser posted image zraven imaš ves čas priklopljen CTG, in babica tudi ves čas med obratom snema z UZ tako da če se slučajno popkovnica zavije ali karkoli druzga zgodi da takoj vidjo...no o je vsega konec še kakšno uro snemjo CTG in te leže odpeljejo nazaj na oddelek user posted image popoldna še enkrat ponovijo CTG in naslednji dan zjutraj še enkrat in če je vs eok greš domovuser posted image
Zdej mam kontrolo čez en teden, in do poroda vsak teden CTG....aja pa redno mi morajo lego preverjat da se slučajno ni obrnil nazaj...to je pa to...
Mene res ni čisto nič bolelo, mje pa mal grozn zgledal ko sem vidla kaj delajo na trebuščku...k mi se doma res merkamo da je vse bolj na nežno oni pa pol res stiskajo pa obračajouser posted image hehe

No tko, upam da nism kej pozablauser posted image uglavnem men ni žal da sem šla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.4.2009 18:22:59   
Blueeyes
oj ... evo mene doma... so me spustil... rekl da mam full malo plodovnice, pa kljub temu me niso hotl zadržat v P user posted image  user posted image  user posted image  ble so tok nesramne, da če ne bi bla v skrbeh, bi jih pretepla,... prjazna je bla samo ena doktorca k mi je UZ delala, ostale poraz... zdej mam spet 7.4. kontrolo v P, spet UZ zarad plodovnice... če bi user posted image  premal brcala pa že prej... torej čez vikend

hvala spet vsem k ste mislile na mene... ne vem kok je kej pomagalo

zoja10 pojstlca še ni zrihtana-... ta vikend jo bom barvala, pa če se bom mogla s postelje stegovat user posted image  user posted image  user posted image  ta vikend končam ne glede na vreme, stanje,... edin če ne bi šla že jutr nazaj v P ..

porodniška jz z njo uradno nastopim 5.4., torej v nedeljo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

katero ime?
klarcy

katero ime?

erik (39%)

anej (61%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!