Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:34:26
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Sem se zdej spomnila, kako je lastnica restavracije, v kateri smo imeli večerjo in zabavo debelo gledala, ko sva prišla plačat. Je bla čist paf, ker je mislila, da bo moj oče plačal
sanjaj svinja o koruzi ane...ja moji nimajo, da bi plačal...kaj naj pol. Plačaš sam alpa si koruznik
sej je po eni strani bol tko. Moji imajo dost, pa sva vseen vse sama financirala. Je pa tolk bolš filing, ko nikomur nisi nič dolžen.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:46:40
Anonimen
čer, čer
- bravo Anja - naš se je tud dans sam vsedel - do zdej je blo vedno kej takega na dosegu, da se je lahko vstal
- ja, poroka - jaz bi se, pa se zarad ekonomske računice ne bomo, dokler otroc ne bodo šli v šolo
- danes smo prvič jedli meso - ni blo glih najboljše, se je kr neki afnal, ampak ni druge - bo kr treba, mamo železo na meji
- anaj in cofijana - na prvi strani imamo dva seznama, ta drugi je krajši, vpisujem samo tiste, ki bodo javile podatke za 9 mesecev - na zs - tko da bejbe, pošljite podatke
- anaj - Jaka je res cuker
- cofijana in tina - za otročke
- držte pesti jutri zame, da je sedež na cilju - baje da naj bi bil pravijo na dhl, tam bomo pa vidli, če je res
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:49:47
Anonimen
nya, saj ima dhl sledenje po evropi. Lahko spremljaš svojo pošiljko ali paket. Midva sva spremljala prenosnika, ko sva ga dala na servis. Je blo tolk smešno, je stalo 2 uri na letališču.
Kleo, ti me kar lovi ja. Čaki, bom šla še kam čvekat, pa bom mela še več postov.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:51:21
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya
čer, čer
- bravo Anja - naš se je tud dans sam vsedel - do zdej je blo vedno kej takega na dosegu, da se je lahko vstal
- ja, poroka - jaz bi se, pa se zarad ekonomske računice ne bomo, dokler otroc ne bodo šli v šolo
- danes smo prvič jedli meso - ni blo glih najboljše, se je kr neki afnal, ampak ni druge - bo kr treba, mamo železo na meji...daj mu avokado vsaj 1x na teden,spinaco,blitvo...je moja tut bolj slaba z mesom,samo se pocasi navaja.
- anaj in cofijana - na prvi strani imamo dva seznama, ta drugi je krajši, vpisujem samo tiste, ki bodo javile podatke za 9 mesecev - na zs - tko da bejbe, pošljite podatke
- anaj - Jaka je res cuker
- cofijana in tina - za otročke
- držte pesti jutri zame, da je sedež na cilju - baje da naj bi bil pravijo na dhl, tam bomo pa vidli, če je res...drzim
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:51:45
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
nya, saj ima dhl sledenje po evropi. Lahko spremljaš svojo pošiljko ali paket. Midva sva spremljala prenosnika, ko sva ga dala na servis. Je blo tolk smešno, je stalo 2 uri na letališču.
ja sej vem, sam do zdej ga nism mogla spremljat zarad fixcode - no zdej mi pa piše, da je na cilju :)
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:52:22
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
ja sej vem, sam do zdej ga nism mogla spremljat zarad fixcode - no zdej mi pa piše, da je na cilju :)
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?