Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:55:30
Anonimen
rmrm - sm bla včer taka ko cunja, pa sm pozabila napista, da je Lukas pravi mali šarmer, in ko sm vidla Saro, mi je blo jasno, od kje mu tak šarmerski pogled - oba sta res fuuuul simpatična
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:56:40
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya
rmrm - sm bla včer taka ko cunja, pa sm pozabila napista, da je Lukas pravi mali šarmer, in ko sm vidla Saro, mi je blo jasno, od kje mu tak šarmerski pogled - oba sta res fuuuul simpatična
hvala, hvala. Ti pa verjamem. Mene tud taki celodnevni nakupi ful utrujajo. A omarica paše?
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:57:48
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya
Sem že na slikah vidla, da to res drži. Taki simpatiki vsi delujejo. Tist uhanček ji tolk paše.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 27.3.2009 21:59:39
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
ja nya, dokler ne vidiš ne verjameš nobenemu. Sej bo, boš vidla da bo,.
Naša Sara pa skor vsak dan je meso
Naš tudi. Se mi zdi, če kak dan ni mesa, da je skoz lačen, bi kar na dve uri jedel.
Hvala za laično razlago. Zdaj vsaj vem, da ne razmišljam samo jaz tako . Po vsem kosilu, celi porciji zelenjave, je čez eno uro in pol pojedla glih včeraj eno celo jabolko, 2 piškota, čez pa pomaranča stisnjena. Ne vem kam je dala.