Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...
tri dni nazaj sem se ful potila,... znoj mi je pa tak smrdel, da joooj
, dobim tudi akne po obrazu
.... zgledam kot kaka pubertetnica 
. Mislim, da so pomočniki odpikali
Je pa to še v P na intenzivni negi
. Ela pa se je po 10 minutah začela tako dreti, da sva z dragim komajda slišala, kaj govori dr.
Eno vprašanje: Men so začeli lasje izpadat ko zmešani. Kr celi šopi mi grejo vn. Sej je menda to po porodu normalno, samo vseeno kar je preveč je pa preveč. A ma kera kako "zdravilo"?
samo nisem opazila kakega ekstra vonja, bolj v času menzusa...verjetno to pri tebi dela še dojenje + hormoni...meni pa menzus...že od 16.6. imam menstruacijo, sicer rahlo ampak vseeno pa še KT sem začela jemat...zdaj pa ne vem, če je kaj narobe ali pa so KT krive..svašta...
. No, vsaj koder je malce plaval, jaz pa presedela nekaj časa v senčki z našo Lori. Je bila pa najmlajši dojenček na plaži (ostali so bili stari vsaj 6 mesecev in gor)
- tudi sama sem ga imela 3 leta nazaj,tako da vem kako izgleda,pa baje se lahko ponovi vendar v močnejši obliki,tak da se moraš pol bol pazit,tak so vsaj meni rekli takrat...
oz. pomočnika in najinega krofka...
z najino malo srečo, ki se vneto opazuje v ogledalu: