Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pa je bilo vmes kaj pavze? Ker mogoče pa ni več čišča, ampak že menstruacija? Samo ugibam. Jaz bi v glavnem gotovo šla h G. 
Ela se je tako že navadila na moje kašljanje, da sploh več ne trzne vedno, tudi ko spi ne
Eno vprašanje: Men so začeli lasje izpadat ko zmešani. Kr celi šopi mi grejo vn. Sej je menda to po porodu normalno, samo vseeno kar je preveč je pa preveč. A ma kera kako "zdravilo"?
) in potem se je samo še stopnjevalo. Laura je pač dojenček, ki ima svoj ritem in koder je rabil vsaj 5 dni, da je ugotovil, da se ona pač ne bo prilagajala njemu ampak da bo obratno! Mala muca zjutraj ponavadi spančka (eno dojenje že opravimo) in je nared za lajf še le okoli 11h, potem ga biksa do 14h in potem zopet spimo celo popoldne. Zvečer pa malce ven, kopanje in hrana ter spanje najkasneje ob 21h. Smo rabili kar cel teden, da smo se ujeli. Potem nas je zezalo še zelo slabo vreme (dež, burja) in za konec se pokaže sonček
. No, vsaj koder je malce plaval, jaz pa presedela nekaj časa v senčki z našo Lori. Je bila pa najmlajši dojenček na plaži (ostali so bili stari vsaj 6 mesecev in gor)
, bo vse počakalo dragega: pospravljanje, kosilo ... vas grem še malo prebrat, ker to pa lahko počnem
- tudi sama sem ga imela 3 leta nazaj,tako da vem kako izgleda,pa baje se lahko ponovi vendar v močnejši obliki,tak da se moraš pol bol pazit,tak so vsaj meni rekli takrat...
imunski sistem. Ni kaj, sedaj se bom morala res orng paziti, da se konkretno pozdravim.
oz. pomočnika in najinega krofka...
,