|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 10:59:48   
Isabellabina
Dan


Joj Nile----točno vem kako se počutiš!Zakaj ,ker sem enkrat to že doživela,le da  sem morala it na urgenco z otrokom in sva ostala na opazovanju.Pa včeraj smo bili zunaj,in sem Jerneja samo za trenutek spustila brez ,da bi ga gledala in je v tistem trneutku padel na beton s poličke 0.5 metra in padel na predel sence.Malo je bil mlahav ,malo jokal in sem tudi že mislila it na urgenco ,a potem ni nič bruhal in tudi ni bil nezavesten in smo ga hladili z mrzlo krpo ,pa je bil tik tak vredu.Samo jaz pa sem se tresla in čakala ,kakršnokoli spremembo.Ma najhuje je ,ko se otrok udari na glavo in nikoli ne veš ,a bo kaj narobe z njim,sicer pa so že kar precej trpežni tile naši mulčki.Ima pa naš mali tudi prav lep spominek na obrazu in to ravno seedaj pred RD ,ko se vedno slikamo za album.
Upam ,pa ,da sta s Tio vredu.


Uh ,danes sem se zbudila čisto s trdim vratom in sem že mislila skenslat trening,pa še dobro ,da sem šla in ne moreš verjet kaj naredi trening ,ker me sedaj nič več ne zategujeuser posted image user posted image sem prav super,telovadba dela čudeže,jaz sem se pa vedno pazila ,ko sem zaležala vrat ...hi,hi zdaj vem ,da moraš malo potrenirat in je vrat spet v normalnem stanju!

Drugače pa če berete ONO danes smo spet noter!

Varečvalni ukrepi----pranje ponoči---ma kje ,že tako slabo spim ,potem me bo pa še stroj motil,že tako včasih slišim stensko uro ,ki tiktaka in ji enostavno vzamem baterijo ven..
Pri hrani ,bi malce lahko privarčevali ,a kaj ko je skoraj vsak mesec kakšen RD in je treba nekaj nest u dar..imava tudi varčevalne žarnice...sem pa sedaj v ogledu za nov sušilec in pralni stroj ,tak ki bi pral več kot pet kg na enkrat...trenutno vodi Candy Hoover...in ,da bi bil v razredu A+++

Šibam sedaj nekaj počasi na šporget dat.......
Vam pa lep torek še naprej.....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 11:43:58   
Majček28
  no, ste mi jo pa zagodle....sem vse lepo prebrala do zadnje strani, da ja ne bi kej zamudila in vsa vsesla začnem brat 'zadnjo' stran in ugotovim, da to sploh ni zadna stran, ker ste mi ž pobegnile na drugo temo user posted image user posted image
no, zdej sem tud jaz tuki user posted image

Dopustek je super uspel in smo se nacrkljali in nakopali 100/uro...srečala tud našo nosečkico (sem jo od daleč gledala, kako v vodi sedi pa 3-je hrbčki so se vidl...en levo en desno in en na sredini user posted image  ), se mi zdi da sem prav bulila v njo in še dobr da nisem kar v vodo k njej zlezla...no, potem sem šla tko prov počas mim nje in vidim ene znane modre učke...in ugotovim, da je to Hana in da tisti trije hribčki verjetn pripadajo naši Sinski....jeeeee, in res so bili, cela družinica user posted image user posted image user posted image ...smo bli pa tko razglašeni glede tajminga za spanje in hrano, da smo se samo na hodnikih srečeval in nikol v vodi user posted image

HVALA VSEM ZA ČESTITKE, RES STE SUPER FAJN user posted image user posted image user posted image

Naša Brina zdaj uradno že hodi, od prejšnega tedna in nabija kilometrino v krogih ko zmešana....zdej jo šele lovim....a ni enkrat Jabček rekla, da se nam bo še kolcal po časih, ko so samo sedel user posted image  user posted image .....pa pleše in sploh ni važen kaj špila, lahko tud jaz čist razglašeno neki pojem....in imela je že kar 2 žurki za rojstni dan in temu primerno tud 2 torti....pa smo vse zmazal...njami....in razmazal...Brina nas je namazala vse od vrha glave pa do popka (no, OK, mal pretiravam ), sama sebe je pa res, tko, da smo jo samo v banjo postavil, ker so ji laski kar štrlel na vse strani od samga cukra. Slikice sledijo.

Tkole, komentarjev za nazaj je blo fulllllll in men še vedno ementaler nagaja, sicer ste pa že pridno ostale kaj pokomentirale...sej ne bote hude, če se mal prešvercam, a ne?

Piknik....jaaaaa, absolutno za....tko kot za vsako zadevo, a ne? user posted image

DArila....Brina je dobila tricikel in za enkrat deluje (v Leclerku jih imajo za cca 25€ ), pa dedi ji je v Tušu gugalnico kupu, pa kahlico bo dobila pa Antilop stolček (da ga bomo lahko okrog prenašal ), pa par kosov  za oblečt...in že to še mi zdi velik za tako majhenga otročka, ki še ne ve za kaj gre.

ekola, zdej pa F5

Tejcy...velkom bek user posted image user posted image user posted image

_____________________________

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 11:47:03   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma


Šibam sedaj nekaj počasi na šporget dat.......



jao ja...jaz pa še vedno našo zaspanko čakam...še prvi podaljšek vleče...se vidi, da je včeraj 2 kitici prešpricala...zunaj pa tako lepo...

ponoči pa tudi jaz žal ne perem...ker se naš pes boji centrifuge...




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 12:00:16   
Majček28
evo, še mal slikc

Brina in sestrična Sara
user posted image

kdo lahko bolj razpaca torto....
user posted image

...če imam pa tko mejhna usta, da komot lahko falim...
user posted image

Jaz imam pa novo gugalnico.....
user posted image

jeeeeeee!!!
user posted image

UUUUUUUU, lejga vou-vou je tuki gor!!!!!
user posted image

_____________________________

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 12:40:31   
tasyo
No, pa je tudi pri nas malce časa za rr... Brinček, z zamudo čestitke tudi od naju z Lano!!!! Majček, je pa tale tvoja punčka na slikicah videt čist preveč odrasla! Se mi zdi, da se je ful spremenila, pa ni tko dolg, kar sva se videli, no...

NiLe, upam da se kmalu javiš z dobrimi novičkami!!!!! Če je katera na tekočem, naj prosim napiše, če je vse ok...

Kaj še - ja, mi tudi razmišljamo o gugalnici za rojstni dan, pa kakšnem peskovniku al pa toboganu za na vrt, da bo bolj otroški. No, prej bi bilo fajn, da še mal travico zgostimo.

Varčevalni ukrepi - večinoma perem na poceni tok, likam pa ne, ker mi ne znese. Pri nakupih sem kot Joan, vedno preštudiram, kje bi bilo najugodneje in se ne zaletujem, hrana- tu bi se dalo prišparat na kakšnih dobrotah, sicer pa zaloge niti nimamo, meso imamo domače, večino, lučke pa - hja, sicer niso glih veliko prižgane, ker nam dnevno sobo osvetljuje javna razsvetljava in je zvečer prav romantično, še kakšna svečka... Luči še nimam, o varčnih žarnicah pa - ob takšni ceni, kot jo imajo sedaj in pri tem, koliko so luči pri nas dejansko prižgane, se nam ne splačajo. Ker so čist too much drage. Pa o živem srebru, ki ga je dovolj, da ubije zajca, niti ne bom izgubljala besed. Čeprav mi ni jasno, kako to, da so iz prodaje umaknili živosrebrove termometre, žarnice pa celo promovirajo. Če že, potem sem za LED lučke. Ampak pri nas zaenkrat ni glih izbire in v beli barvi zlo težko dobiš.

Kaj še - pogrešam nekaj čvekic...

Padci - naša madam je ob prvih korakih en večer suvereno zakorakala z glavo direkt v granitno polico pri kaminu. k sreči ni bilo hujšega, ustrašila sem se pa fejst. Pa v nedeljo se je udarila v rob vrat - ki je sicer zaobljen in se mi sploh ni zdelo, da je fajn butnila, ampak buška je bila pa takoj konkretna in če ne bi bilo masti, bi bila tudi modrica bistveno večja... Ja, tko pa izgleda, ko postane mala rita preveč suverena in laufa, brez da bi gledala. Zdej je pa začela rokico ponujat, da se prime za prstek, ampak samo zunaj. Sem kar vesela, da ni prepogumna, že tako je prevelik živček.

Evo, grem počasi kuhat, potem pa na zrak - no, sej eno rundo smo že bili zunaj- je danes kar doma, da se malce pocrkljava, čeprav vem, da ni najbolj prav...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 14:14:00   
NiLe
Ojla punce!

Javljam se z dobro novičko - naša Tia je očitno žilava punca in je tole akrobatsko prekucevanje čez 13 stopnic, več kot dobro odnesla ... na sencah ima sicer črno "šljivo", pa na ličkih tudi malo, tako da bo na jutrišnjih fotkah ob RD žal malo modra, ampak če je samo tole ... se ne pritožujem!

Ker je imel Nik danes kontrolo za ušesa, sem Tio kar popokala s sabo, da jo je  P celo pregledala ... ušeska in učke OK, glava brez bušk, razen na čelu, pljučka tudi ... smo imeli več kot očitno SREČO v nesreči in upam, da se kaj takega NIKOLI več ne zgodi. Noč je bila zame sicer zelo dolga s skoraj nič spanca, ampak enostavno se nisem upala trdno zaspati in sem čekirala, kako je s Tio. Je  pa revica ponoči tako zelo kašljala in očitno se ji sluz iz noska nabere v sapniku in jo draži.

Za nazaj nisem nič brala ... upam, da ste vse fino, da poteka uvajanje BP, da ste zdravi in veseli ter da vas tole sonce razvaja in uživate 100/h!!!!


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 21:09:30   
resnično srečna
kaj bejbe a bo debata???

_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 21:23:55   
lepa posadka
Dober večer!

Saj vem, da bo spet kakšen deževen dan, pa bo spet več čtiva za branje :-)

Nile - HB, da je vse OK. Pa naspite se to noč.

Naš dan je bil spet simpatičen. To vreme je nebeško. Mi smo bili skoraj v rkatkih rokavih... vmesna nevihta nas je spodila pod dež... pa smo imeli vse odprto in je bilo prav osvežujoče. Potem pa spet gas ven... Le naj se nadaljuje tako. Sicer imam okoli hiše še majstre in zadeve so se lotili v čudnem vrstnem redu. Pa menda naj se ne sekiram... pred prazniki bo tahujši nered pospravljen... ostalo pa dokončano drug teden?! Upam, da res.

Majček... Brina je že pravo dekletce. Komaj čakam, da vaju spet vidim.

Kje pa se Jabček potika zadnje čase? Menda ji Jurček ni kar pobegnil :-)

Tako... kaj več tudi sama nimam za dodat nocoj.

Mirno noč vsem. Jaz imam še 3 žehte za zravnat, potem pa se menda tudi MM vrne živ in zdrav.


(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 22:06:20   
Jo@n
Punce, a ste jutri (sreda) za kakšen čvek v Lj? Imam ene opravke, pa bi malo pasalo...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 22:20:32   
Majček28
Nile,super da je vse OK in HB da so otroci tkoooo zloooo gumjasti, da si še predstavljamo ne...če bi katera od nas tkole zletela bi verjetno zlo klaverno zgldalo in kakšen gips bi tud dobil novega gostitelja....upam da te očbutek grozne krivde kmalu zapusti user posted image user posted image user posted image

Joan, debata...jaaaaa....kje kdaj....takoj za...imava pa ob 15.20 posvetovalnico... a ja, pa jaz imam zjutri aerobiko- eno izmed zadnjih za neki časa..



_____________________________

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 22:22:48   
Majček28
Joan, sem dobila povabilo v spalnico user posted image ...dej če se kaj zmente mi proim pošlji sms....noooooočko user posted image

_____________________________

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 22:30:45   
misa79
Dober večer.

No mi smo ta teden začeli službo/varstvo. Mali je v varstvu zelo priden, edino zjutraj od slovesu malo zajokca..... Moja služba pa tud bo nekak, čeprav bi raj bla na drugem oddelku, a kaj čmo. Se bo treba tud tu navadit....

Sva pa danes bila na kontroli pri dermatologu. Dobila sva napotnico za alergologa na pediatrični, Elidel za mazat, dieto brez jajc in kontrola čez 6 tednov. No me res zanima, če bo da takrat kaj boljš. Upam, da bo zginlo tako kot se je pojavilo - čez noč.

Joj NiLe tole pa ni bilo nič kaj prijetno. Super, da je mala korenjakinja tako pogumno prestala nesrečo, buške pa bodo kmalu zginle.

Dopoldanski čvek - rade volje sam ne vem kaj bi na to rekla šefica...user posted image user posted image user posted image Lepo se mejte in uživajte tudi za nas, ki mormo že delat....

Tolk za enkrat, morm počas spat, da ne bom jutri spet cela zlepljena na šihtu.....

Lahko noč.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Aprilski srčki 2008
7.4.2009 22:41:09   
NiLe
Čeeer!

Sem že 1 uro v postelji, a žal ne z MMjem - je fuzbal očitno bolj zanimiv user posted image , ampak z lepitopijem ... sem hotela sam maile čekirat, pa sem s5 zabluzila user posted image ... no, tole še napišem, pa ugasnem mašino in gasa na zaslužen počitek.
BM; sem prebrala Ono ... user posted image zate! Le tako naprej!!!

Mallinca; anketa izpolnjena! Pridna punca!

Joanuser posted image za Domnovo sestrico - zdej je pa big brother, pa še tako mičken je. Super, da imajo parček!

Jutrišnji čvek, pijačka ... mi2 sva tud ZA, smo na liniji, pa se dogovorimo, kdaj, kje ...

Zdej pa šibam v mižuleuser posted image user posted image !











_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 6:41:23   
resnično srečna
tud mi2 sva za...samo lokacijo pa uro sporočite...ker bova imele nekaj opravkov...pa začuda sva motorizirani... 

_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 6:52:20   
sasy20
Jutro!

Čestitke Tia za prvo svečko...lepo praznovanje user posted image user posted image user posted image user posted image


Midva imava danes P, potem pa šibava s kolegico v Žiri....tako da lepo čvekajte pa se še kak dan vidimo...joj drug teden se mi začen zadnji teden dopusta...potem pa akcija.....
 
Lep dan....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 8:24:16   
Jo@n
Tia, vse najboljše!!!!!!!!!!!!

Da boš zdrava, vesela deklica, ki bogati življenje bratcu, sestrici, mamici in očku.
Pa čim manj kaskaderskih podvigov.user posted image
user posted image user posted image user posted image


Srečanje danes: predlagam ob 13h, lokacija ??? verjetno nekje zunaj... Tivoli, Lj grad...

Šibam od doma, pa naj mi ena prosim sms-ira lokacijo in morebitno spremembo ure.

Čav!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 8:36:32   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Tia, vse najboljše!!!!!!!!!!!!

Da boš zdrava, vesela deklica, ki bogati življenje bratcu, sestrici, mamici in očku.
Pa čim manj kaskaderskih podvigov.user posted image
user posted image user posted image user posted image

Se pridružujeva še mi2!




Dobro jutro

Upam ,da ste dobro spale .....,ker mi smo prvo noč prespali celoooooooooouser posted image user posted image ajaj upam ,da se tako nadaljuje...in ne moreš verjet jaz sem se ful naspala in ,ko se mali zbudi je bila ura 6.15,ooo sam kar pogledala....ma super ,da bi res le tako ostalo....


Šibava sedaj u Leclerca in Obija po nekaj stvari ,pa še taščica gre zraven in bo dan minil ,kot bi mignil.


Aja punce ,naš je od padca naprej spet mobilen po vseh štirih in se tako boji spustit in hodit....ne vem ,verjetno se boji ,da bi spet padel al kajuser posted image ne vem a se to rado zgodi al kaj..pismo ,peti otrok ,ampak kaj takega pa še nisem doživela!




< Sporočilo je popravil big mamma -- 8.4.2009 8:41:06 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 8:39:55   
barbchen
Daaaaaaannnnnnn!

Nečakinji Tii VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam ji koš poljubčkov in objemčkov in ji želim, da bi ostala še naprej tako nasmejana, radovedna in da bi bila vedno sonček!

Ponosna teta Barbara

_____________________________

Carpe Diem!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 8:47:08   
Isabellabina
jo@n--si dobila zs

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 9:08:32   
kekec in mojca
Bini in Tii vse najlepše in vse najboljše!!!

Jutri pa se bo moj zdaj še dojenček zbudil kot malček. Joj, kako obujam spomine na lansko leto... v tem času še ni nič kazalo, da se bo kaj spremenilo... pa še tako lepo vreme je bilo, kot je danes. Popoldne smo se odpravili na 3 urni sprehod, takoj po sprehodu pa sem se šla namakat v vročo kad... mmmmm, pasalo je. Potem pa sem spala celo noč kot top, zjutraj pa je šla voda.

Spomnim se še, da je bilo Pohorje celo zasneženo, ko sem se čez teden dni vrnila domov, pa je bilo vse v cvetju... toliko regradovih cvetov, toliko lepih dreves... Res je bilo lepo.

Zdaj, leto dni po porodu, pa sem v bolniški in sem spet doma. Včeraj sem bila na ORL in Kekcu bi morali dati odstraniti žrelnico, da ne bo imel preveč vnetih ušesk... Zdaj sem pa v dilemi. Res je, da je zdaj imel komaj tretjič v življenju vneta ušesa, od tega dvakrat v slabem mesecu dni. Bomo videli, vsekakor ne bom skakala z glavo skozi zid. Ima morda katera mamica izkušnje s to operacijo?

Big mamma in Nile, tile padci so kar huda stvar, ampak verjemita, bolj kot otročka boli vaju. Ona dva sploh več ne vesta, da sta padla, le vidve sta tisti, ki vaju to preganja.

Malo vam bom pojamrala... ful mi je hudo, ker v soboto pripravljam zabavo za RD za malčka, pa tast in tašča ne bosta prišla, ker bosta imela preveč dela s pripravami za veliko noč... kuhanje in pospravljanje in to... pa oba sta v penziji, kot da ne bi mogla tega storiti en dan prej. Moj mož ne razume, zakaj sem jezna in užaljena... zdi se mi za malo, res. Na koncu mi vsi pravijo, da kompliciram, da če ju ne bo, ju pač ne bo. Za k žegnu pa bosta imela čas it... user posted image Potem smo se zmenli, da bomo v nedeljo praznovali še RD pri njih, ampak niti pod razno ne mislim še ene torte pečt in je delat samo zaradi njiju. Se tudi vam zdi, da kompliciram?


_____________________________

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 9:17:47   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Malo vam bom pojamrala... ful mi je hudo, ker v soboto pripravljam zabavo za RD za malčka, pa tast in tašča ne bosta prišla, ker bosta imela preveč dela s pripravami za veliko noč... kuhanje in pospravljanje in to... pa oba sta v penziji, kot da ne bi mogla tega storiti en dan prej. Moj mož ne razume, zakaj sem jezna in užaljena... zdi se mi za malo, res. Na koncu mi vsi pravijo, da kompliciram, da če ju ne bo, ju pač ne bo. Za k žegnu pa bosta imela čas it... user posted image Potem smo se zmenli, da bomo v nedeljo praznovali še RD pri njih, ampak niti pod razno ne mislim še ene torte pečt in je delat samo zaradi njiju. Se tudi vam zdi, da kompliciram?



Sploh ne,če jih v soboto nebo ,jaz tud v nedeljo nebi šla k njima in da bi njima na čast pripravljala še enkrat vse skupaj.Če jima je več žegenj ,kot pa vnuk pa naj bo tako.Vse za žegenj se lahko pripravi že v petek...Sicer pa če jima je za dve urci težko pridetuser posted image user posted image user posted image user posted image ajaj.....

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 9:27:19   
resnično srečna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T
ale mala bučka suhica bila je,
in njena mamica se s skrbmi že od začetka daje,
a glejga šmenta zdaj je pa postala prav lepo zalita in zvedava mala.

Vse naj naj...mamici in Tii...pa res malo manj kaskaderstva he he...samo živemu človeku se vse naredi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tkole drage moje...

sem bila danes že pridna...obesila eno žehto, posesala in zrihtala kuhinjo...pa zložila včerajšnje perilo...sedaj pa čakam princeso, da se zbudi in greva odnest vloge za vpis v 2 vrtca...potem pa še v E Leclerca...se danes začne akcija pa smo se odločili, da dobi iza vseeno za RD ta tricikel...ker sem jo zadnjič komaj odvlekla preč od Kajinega...

pa v Deichmanu imajo v akciji ene sandalčke pa bova videli, če so nama všeč...sedaj bo pa počasi res čas, da madam dobi en spodoben čevelj...ker se mi zdi pa za zaprte že vroče he he...očitno sem se vseeno prav odločila, da sva malo počakali...ker pomladi ni več..preide kar iz zime v poletje...

sicer pa tako lepo cveti pred našim blokom ena češnja...jo bom pomojem šla malo obrezat in kar na njo navesila jajčka...

BM...o ja...taki padci se otrokom zelo vtisnejo v spomin in nekateri so zelo previdni...nekater pa saj veš...z glavo skozi zid...so si različni...tako da bi te po mojem tud 10 otrok še presenetil...sem pa ravno včeraj gledala eno žensko, ki je rojevala 13 otroka...pa imela 10i porod he he...starost: 41 let...

sasy...izkoristita še zadnji dan...pa dobro opravita pri P...pa upam, da dobita zeleno luč za ponovni odhod v vrtec...no naslednji teden boš pa gotovo brez nika pol dneva a?

pirhi...imate kake posebne metode?...je to za vas obremenitev ali užitek???...kako pa izgleda vaš zajtrk???

eto sedaj se pa mala miš oglaša in gremo v akcijo...

lep dan vsem...aja...lokacija Tivoli bi nama kar ustrezala he he...

pip

G



_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 9:36:40   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Kekcu bi morali dati odstraniti žrelnico, da ne bo imel preveč vnetih ušesk...  Ima morda katera mamica izkušnje s to operacijo?



letos je to dala s srednjim sinom skozi malamalinca...pa pravi, da ni noben bavbav...po mojem tudi ni...sicer pa sedaj ko še ni toliko star si lahko ti z njim...pa ne bo panke tako velike...če je res tako in če so ugotovili, da je bolje...potem jaz ne vidim kakega smisla odlašati...je pa vsak tak poseg zoprn tako za mamico kot otroka...

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

.. ful mi je hudo, ker v soboto pripravljam zabavo za RD za malčka, pa tast in tašča ne bosta prišla, ker bosta imela preveč dela s pripravami za veliko noč...



veš kaj...ju kar nekaj gleda...pojdite v nedeljo sicer vi tja...ampak le po darilo...pa kak muffin imej samo s seboj pa 1 svečko noter...ne komliciraj takrat...sta ona dva zakuhala pa naj se sedaj obrišeta pod nosom...drugače pa slikaj pa ko bo Tine večji bo pa vprašal zakaj je tako...pa mu lahko poveš he he...

je pa tako, da imajo starejši čudne prioritete...ampak jih je treba malo tudi razumeti...

drugače pa verjamem, da ti je hudo...ker vseeno bi rada lepo zabavo za 1. leto pa vse ljubljene na kupu...ampak včasih se to ne da...tudi mi bomo Izi naredili malo zabavo...res malo...bo lahko imela večje potem ko bo že imela sovrstnike iz vrtca...ker vem, da so Matevževe zabave med sošolci vedno slovele kot ene izmed boljših in so se kar grebli kdo pride he he...




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 9:42:54   
tasyo
Pijem zasluženo kavico, vmes prečekiram rr, pol grem pa končno sprehajat likalnik. Si to res že več kot zasluži... Ajajaj.

Tia in Bini - vse najboljše! Razveseljujta svoji družini še naprej in bodita navihani malčici, v ponos in veselje svojim bližnjim!

Ja, tile sončni dnevi nas vse preženejo ven, je tko luštno! Takoj ko pride Lana iz varstva, šibava ven. Bom prej skuhala, da ne bo potem še s tem zamuda.

K&M - čisto nič ne kompliciraš in jaz te prav dobro razumem, da si žalostna in jezna. Pa tudi sama na tvojem mestu ne bi pekla še ene torte, verjetno pa bi obisk opravila, zaradi otrok. Čeprav ni garancije. Ko me nekaj piči... Ne razumem, kako lahko najdejo milijon izgovorov, da i treba pridet. Madonca, tolk posla pa z veliko nočjo spet ni, da si ne bi mogla utrgat dve uri, no... Sicer je pa moja tašča ista - najbolj zgovorno je verjetno dejstvo, da moja mala od njih še ni prejela nobenega darila - še za novo leto sva midva kupila, pa so potem oni dali. Ker mi je bilo grozno gledat. Lanin bratranec pa dobi, kar hoče. Pa me to niti ne moti, bolj boli, da kar pozabijo, da imajo tudi Lano. Veš, slej kot prej vsak pride na svoje, tko da - glavo pokonci in uživajte v praznovanju!Konec koncev je to dan tvojega malčka.

Evo, šibam, ddokler se mi še da!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Aprilski srčki 2008
8.4.2009 10:14:59   
NiLe
Daaaan!

Iiiii, kako lep, sončen dan ... pred enim letom sem bila ob tej uri med sprejemno in porodnim blokom ... zunaj pa turobno, deževno vreme ... ampak sonček je vseeno posijal ob 13.41 - takrat nas je osrečila princeska TIAuser posted image .

Hvala vsem za čestitke in želje!!!


IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n


Srečanje danes: predlagam ob 13h, lokacija ??? verjetno nekje zunaj... Tivoli, Lj grad...

Mi2 se oblečeva, pripraviva malico in šibava proti Tivoliju ... tako da bova tam od 11ih naprej ... upam, da še kakšna pride user posted image



_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?