|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 83 [84] 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
14.10.2010 9:40:29   
SpeliG
Resnično srečna, si pa napisala zelo lep zaključek in se čist strinjam s tabo. Tudi mi opažamo, kako hitro Martina raste in skušamo ujeti te čarobne trenutke s kamero, fotoaparatom....čas pa beži. Upam, da Iza čimprej preraste težave s kakanjem, mora biti res težko, a je k sreči potrpežljiva in očitno razumna deklica. Pa že izgovori črko R?! No, Martina je sicer zgovorna kot radio in že dolgo tvori lepe stavke (včasih prav hecno sprega glagole), ampak R se ji pa še ni posrečil.

Scorpio,upam da se razmere v vašem vrtcu čimprej uredijo. Res je škoda, ker je Nal tako rad hodil v vrtec, da se je zdaj to pokvarilo.

Kako pa kaj Roberta, a si še 2 v 1?Vkolikor si, čimlepše prenašaj zadnje dneve preden spoznate drugega fantička.

Mi smo dobro, čeprav smo že dva meseca brezdomci. V nulo renoviramo hišo in smo tako brez stanovanja; smo preseljeni k babici in dediju. Zdaj smo bili sploh na trnih, ker smo imeli en teden hišo cabrio, brez strehe - lahko si mislite, kako zavzeto smo čekirali vremensko napoveduser posted image . No, danes pa bo streha dokončno prekrita in bomo lažje zadihali.  Deklici bosta odslej imeli vsaka svojo sobo, povečali in čisto prenovili bomo kopalnico, vglavnem, nam ful dogaja.
Martina sicer rada hodi v vrtec, a je  vsako jutro problem vstajanje. Mečem jo iz postelje kot kakšnega mačkastega najstnika, res, in potem godrnja, včasih joče in je največkrat sitna. No, v vrtcu pa je potem čist OK, jo pohvalijo.
Lea je prekrasen dojenček, še vedno prespi cel večer in noč (upam, da se nam je v drugo posrečil Iza spalni modeluser posted image ), zdaj pa ful spi tudi čez dan. Dopolnila je 4 mesece in po ta novem naj bi ji zdaj že uvedla GH ; se spomnite, kako so nam težili naj ne uvajamo pred 6. mesecem?! NO, zdaj se rojevajo čist drugačni otroci in zdaj je pa treba dati čimprej pravo hrano...Kako se to izmišljujejo, too much...

Martina je ful navdušena nad sestrico, skoz jo boža in lupčka, zaenkrat ni niti pikicel ljubosumja. Je pa res, da Martina nikoli ni bila ljubosumna, če sem jaz pestovala kakšnega drugega otročka, jo sploh ni matralo.

Lepa posadke,lepo da si delila z nami slikice od tvoje četice, si nam polepšala tole stran; uživajte v jesenskih radostih!

Ostale pa se tudi kaj oglasite, da nas ne bodo na RR skenslaliuser posted image ...
lp vsem!

 

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
   RE: Aprilski srčki 2008
25.10.2010 11:44:30   
trnuljčica
Pozdravljene,

moram priznati,  da sem nas komaj našla... Sicer se temu ne čudim, glede na naše obiske tukaj gor...
Odkar so skrili prijavo, vedno znova moram ugotoviti kako se prijavim in potem me vse mine.
Joan- mislim da ti sploh nisem čestitala za user posted image .user posted image Vsekakor ti želim mirno nosečnost in kot rezultat zdravega otroka.

Jabček- veš za opis poti nikoli ni časa. Te pa vabim, in seveda če še katero zanima, na predstavitev potovanja k nam. Bo družba, klepet, spoznavanje, skratka več nas bo, boljše bo. Dan 19.11. ob 20 uri. Ostale podrobnosti na mejl, če še katero zanima(Erna...).

Tudi naša alergija, ki ponavadi mine med 2 in 3 letom, je šla pa pa. Prejšnji mesec je bil prvič negativen. Sedaj pa lahko uživa !

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   RE: Aprilski srčki 2008
27.10.2010 0:20:19   
scorpiogirl
Samo na hitrco ... kopiram od oktobrskih nosečk user posted image
Evo, tokrat sva mu ime že na poti izbrala
Najin sonček Liam je danes ob 14.25 dobil 3650g težkega in 53cm dolgega bratca IZAKA. En nasmejan pozdrav.

Roberta, čestitke user posted image naj vam bo čimbolj lepo user posted image

Vsem skupaj pa lahko noč ... kaj več kdaj drugič user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   RE: Aprilski srčki 2008
27.10.2010 17:43:11   
trnuljčica
Roberta iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image . Uživajte!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
   RE: Aprilski srčki 2008
27.10.2010 18:41:47   
lepa posadka
Iskrene čestitke Roberta!!! Bravo ati in Liam :-))) Lepo crkljajata mamico in novega družinskega člana.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   RE: Aprilski srčki 2008
27.10.2010 19:52:26   
Jo@n
Roberta, čestitke!!!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
   RE: Aprilski srčki 2008
28.10.2010 15:10:46   
misa79
Čestitke, Roberta.user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa zelo veseli, ker smo dobili vrtec. Malo me sicer skrbi zaradi uvajanja, ker imam še zelo malo dopusta. Ali mogoče katera ve, koliko časa traja uvajanje v Viških vrtcih? Oziroma ali traja uvajanje malo starejših malčkov kaj manj časa? Jaz mislim, da naš korenjak ne rabi veliko časa za uvajanje, ker je zdaj že leto pa pol pri varuški in sploh ni bilo nobenih težav.....

Drugače smo mi super. Alergijo imamo pod nadzorom, kdaj pa kdaj je sicer še malo rdeč, ampak ni panike. Testi na alergologiji so bili negativni, tako da smo uradno alergični samo še na arašide. Vseeno pa mleko samo postopoma uvajamo.

Tolk za enkrat, pa se še kaj oglasim.

Ajd......

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
   RE: Aprilski srčki 2008
28.10.2010 17:30:25   
sinskaT
Čisto slučajno grem gledat ali je že kaj bolj živo tukaj gor in vidim tako lepo novičko!
Roberta - čestitam za sinčka Izaka user posted image user posted image user posted image in želim vam obilo lepih trenutkov, zdravje, veselje, uspešno usklajevanje med dvema sončkoma in..vse dobro user posted image .

Misa79 - super za vrtec, po mojih izkušnjah so 2letniki precej lažje uvajajo od mlajših, če je bil vaš že tako ali tako v varstvu pa sploh ne bi smel biti problem.


Trnuljčica - no pa je šla tudi vaša alergija pa pa, the best.

SpeliG - uživajte v renoviranem razkošju user posted image .

Srečka - ql, da Iza tako dobro prenaša nadlogo ampak vseeno upam, da se kmalu rešite tega za vedno. A drugač pa praviš, da imate vi tudi tako čwekuljico..joj a niso kjut, ko se sami zaigrajo, pa jih na skrivaj poslušaš koliko imajo za povedat in na tako simpatičen način user posted image user posted image .

Naša bejbi & bratec - vse 5+, ravno danes sem bila presrečna, ko sem prišla po tamaučija (po sicer samo 2,5urah)v vrtec in je bil ves nasmejan in baje ni nič jokal..no je bil prejšen teden kar vsak dan objokan, pa čeprav je bil tam le dobro uro. Tamala je super v vrtcu, le bolj samotarski tip je, baje jo morajo kar spodbujat, da se priključi skupinicam..
A se še pri komu dogaja (oz. se je dogajalo), da so otroc kakšno uro po tistem, ko pridejo domov, sitni in cmeravi? No to imamo zdaj mi dnevno pri naši bejbi..pol da to iz sebe in je spet ok user posted image

Nč javite se kaj pa lep pozdrav!


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
   RE: Aprilski srčki 2008
28.10.2010 20:54:21   
trnuljčica
Sem imela danes pester dan v službi in sem misila kaj napisati na to temo- kam gre vse skupaj... pa sem izbrisala... Saj razen, da se izkašljaš itak ne koristi.
Žal niti polne lune ni, da bi jo krivila za obnašanje nekaterih...
Je pa zanimivo, da do takih stvari redno pride, ko sem čisto bolna v službi, po možnosti z vročino, da ja ne bi kdo bil oškodovan ker ne more do dr. Ja, saj vem, kazen (zame)mora bitiuser posted image user posted image user posted image . Za take z malo pametiuser posted image

Siniška-moje mnenje- šla je kasneje v vrtec kot tvoj tamauči in ima krizico. Tam je mirna in tiha, doma pa nato svojo ,frustracijo, da ven. Pa menim da je boljše tako, kot da bi tam imela krizo z jokom..., doma pa bi bila mirna. Tako si lahko vsaj ob njej ko se ,izkašlja, in veš kaj se z njo dogaja. Sem prepričana, da bo ugotovila, da ji tudi tam ni nič hudega in se bo stvar uredila. Pač žauje za dobrimi časi, ko sta bili skupaj doma in je uživala tvojo pozornost...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
   RE: Aprilski srčki 2008
28.10.2010 20:55:56   
trnuljčica
A ja naš je tak takrat, ko v vrtcu ne spi. Približno 2-3x tedensko. Vendar tvoja spi, a ne?

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
   RE: Aprilski srčki 2008
28.10.2010 21:38:24   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Sem imela danes pester dan v službi in sem misila kaj napisati na to temo- kam gre vse skupaj... pa sem izbrisala... Saj razen, da se izkašljaš itak ne koristi.
Žal niti polne lune ni, da bi jo krivila za obnašanje nekaterih...
Je pa zanimivo, da do takih stvari redno pride, ko sem čisto bolna v službi, po možnosti z vročino, da ja ne bi kdo bil oškodovan ker ne more do dr. Ja, saj vem, kazen (zame)mora bitiuser posted image user posted image user posted image . Za take z malo pametiuser posted image

Zdaj me pa firbec matra. O čem se je šlo?

Siniška-moje mnenje- šla je kasneje v vrtec kot tvoj tamauči in ima krizico. Tam je mirna in tiha, doma pa nato svojo ,frustracijo, da ven. Pa menim da je boljše tako, kot da bi tam imela krizo z jokom..., doma pa bi bila mirna. Tako si lahko vsaj ob njej ko se ,izkašlja, in veš kaj se z njo dogaja. Sem prepričana, da bo ugotovila, da ji tudi tam ni nič hudega in se bo stvar uredila. Pač žauje za dobrimi časi, ko sta bili skupaj doma in je uživala tvojo pozornost...user posted image user posted image user posted image



Hm...ja imaš point, spi sicer zdaj kar lepo in načeloma vsak dan. Sem pa imela priliko vprašat psih. Evo H. Kuhar in mi je odgovorila, da je to itak normalno za 2 do 4 letnike...da zdaj si najbolj brusijo svoje krempeljčke in najvarneje je doma ; ) Kar lepa prispodoba, da smo mi starši kot neko deblo na katerem si brusijo krempeljčke in zobe, pri nas se počutijo varne itd...da bodo pripravljeni na real life.


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   RE: Aprilski srčki 2008
28.10.2010 23:06:50   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Samo na hitrco ... kopiram od oktobrskih nosečk user posted image
Evo, tokrat sva mu ime že na poti izbrala
Najin sonček Liam je danes ob 14.25 dobil 3650g težkega in 53cm dolgega bratca IZAKA. En nasmejan pozdrav.

Roberta, čestitke user posted image naj vam bo čimbolj lepo user posted image

Vsem skupaj pa lahko noč ... kaj več kdaj drugič user posted image


ČESTITKE pa veliko prespanih noči


_____________________________

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
   RE: Aprilski srčki 2008
29.10.2010 18:27:45   
SpeliG
Roberta, iskrene čestitke za novega fantička v družini!user posted image
 
Sinska, tudi Martina pride velikokrat iz vrtca nekakšne čudne volje, taka sitna, ampak se potem nekako "aklimatizira" in je vse OK. Je pa ta teden ostala doma, ker smo staknili virozo in bo po mojem drug teden ful pestro nazaj v vrtcu.

Trnuljčica, sklepam, da si naletela na tečnega pacienta?!user posted image  No, sej veš, don't worry, be happy....

Lepo se imejte, pa oglašajte se kaj!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
   RE: Aprilski srčki 2008
29.10.2010 23:18:53   
trnuljčica
Tečnega? Ne, k nam praviloma pridejo ljudje, ki že zaradi težav niso najboljše volje in je to del naše sužbe da se znamo spopasti s tem.
Problem je ... ne vem globji in ga tu ne bomo mogli rešiti. Danes pač vsi gledajo le nase, za sočloveka jim je malo mar (to tudi direktno povedo)..., pravice, pravice mimo pravic,z kršenjem pravic drugih (bolnikov), ustrahovanje, grožnje...  Ne vem no, mene bi bilo sram, da bi se tako obnašala kjerkoli, v bolnici, banki, trgovini...
Primeri pa so itak banalni in skregani z logiko.
Pač je bil tak dan in sta bila dva takšna na kupu, ko ti potem pokvarita celi dan.
Je pa MM rekel, da je bilo očitno nekaj v zraku tisti dan, ker je njim v službi ena ga. ki ima ,,veze,, s pomembnimi tudi zagrozila naj določeno stvar takoj opravijo in to mimo zakona (ki je v tistem primeru zelo jasen), sicer bo šla kar do ministra... Eni so pač radi slavni, al pa pomembni...user posted image


(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
   RE: Aprilski srčki 2008
31.10.2010 13:21:16   
Roberta69
LEP POZDRAV od naju z IZAKOM

Hvala za čestitke, je bilo ekspresno in ful manj boleče kot prvič, to da sem zdaj 2x mama, je pa itak nepopisno lepo user posted image .

Bom kar z oktobrk skopirala, da mi ne bo treba še enkrat pisat user posted image ....


PORODNA ZGODBA: kot sem 26.10.2010 napisala tukaj, me je okrog 5-ih zjutraj, ko me je starejši sin zbudil, v izi špiknilo, ampak jaz sem imala za ta dan splanirano marsi katero drugo opravilo kot porod. Do jutra se ni dogajalo nič posebnega, potem sem pa ob 10-ih zjutraj doživela popadek (je kar bolelo, pa sem pomilila, da mogoče je pa to to ), pa kmalu še enega in še enega, naslednji je že hudičevo zabolel, tako da sem morala na vse štiri in ga kar predihat... vzela sem tudi list papirja in popadke začela popisovat (vmes sem štimala še oblačilca za novorojenčka). Vrstili so se na 15, 10 pa tudi 5 minut... klicala sem babco, pa mi je rekla, da najbrž ni nič, da se lahko še vse poleže. Do približno 11.30 sem pa doživela že ene tri take, da sem bila prepričana, da je to to . Poklicala sem mami (ker je bil na službeni poti), sem že nekaj razmišljala o taksiju, ampak je tako bolelo, da se nisem hotela zvijat pred neznanci. Okrog 12.30 sem prišla v P, letela v sprejemnico, povedala, da imam zelo boleče popadke na približno 10-5 minut in da sem drugorodka. Hitro so spisali papirje in me poslali v tisto "sprejemnico"... pa čakam pred vrati (ker mi je tam rekla, da bo babca prišla ven) in se vsi ponujajo, da bi potrkali, jaz sem si pa samo mislila, vsi mi dajte mir ... in ker ni bilo nikogar, potrkam, grem noter, se vsedem, pa prov neprijazna babca z nejevoljo reče, ja kaj se je pa zgodilo, da ste v jakni (jaz sem si pa mislila, dol mi visi za jakno...), no in povem isto kot v sprejemnici, pa glih toliko da ni zavila z očmi, češ ja kaj je z vami babami, a ne morete počakat doma, dokler niso popadki na par minut... potem me nejevoljno pelje na pregled... ko pa me pregleda, pa vsa pijazna reče, aja gospa je 8 cm odprta, gremo hitro rodit... meni pa kar solze na oči (si mislim, a kar al kaj )... mi zrihtajo papirje, priklopijo na ctg... potem me en čist frišen prestrašen babičar odpelje gor in pravi, naj raje pohitiva, da ne bom kar rodila . Klistirali me niso, ne vem, ali so pozabili ali kaj. Dali so me v porodno za dve (pregrajeno z zaveso), na drugi strani je bil sicer samo očka z neprestano jokajočim dojenčkom (kot sem ujela, so mamo odpeljali na operacijo po carskem). Gor sem prišla nekaj čez 13-to, spoznala babco (ki se ji je potem končala smena in me ni porodila)... družbo sta mi delali študentki (ali pa zelo mladi babci), mi merili pritisk, nosili vodo (ampak sem bila še vedno ful žejna ), skušali vstaviti cevko (pa jima ni ratalo, baje imam presvilene žile)... jaz sem se vmes malce mučila s popadki... ob 14-ih pride smena in nova babca, se predstavi (deluje precej strogo, neprijazno, odtujeno - a sploh ni tako), pove, da je mal gužve, ampak da bo že. Kmalu me pogleda, ugotovi, da je vse super prištimano, me še neštetokrat skuša prepričat, naj si dam gor masko, jaz pa da ne, ker je itak ena buča, pa kar ni popustila, jaz pa tudi ne . Popadki so že svinjsko boleči, ampak vse preživim brez besed ... vprašam, kaj čakamo, kdaj bom rodila (čakali smo, zdravnika, da mi predre mehur oz., da sam poči)... po predrtju mehurja (ki me je ful bolelo ) kmalu sledi boleč popadek, oblije me pot in mi postane peklensko vroče, babca skliče osebje, mi reče, da naj se pri naslednjem primem pod koleni in pritisnem, probam, ne podiham v redu, čakamo na naslednjega, zunaj pol glavice... me boli, sprašujem, kaj je zdaj, da kaj čakamo, da me ful boli... pri naslednjem spet mal zašuštram, potem mi pa uspe , bolečina preneha in vsa blažena ob 14.25 vnovič postanem mama . Moje plavo detece je na svobodi in mama , sama častno prerežem popkovino in sem res blažena, blažena, blažena... Babca je vsa navdušena nad mano, me ne more prehvalit, me kar objema in pravi, da če bi bile vse porodnice tako fejst in preproste, bi bilo kar prelahko... se mi zdi, da je bila kar ponosna, ker sem bila sama . Ko sem očitu sporočila, da ima še enga sina, se mu je kar mal zataknilo v grlu, češ a že in zdaj pravi, da se mu zdi, da jaz rojevam bolj tako kot bi šla k frizerju .


V P mi je bilo, kot sem pričakovala, spet ful dolgčas , ker je tale sinček glih en tak zaspanček kot Liam. "Težavica" se je pojavila edino drugi dan, ko je ponoči kar jokal, pa ga pristavljam (prej sploh ni jedel, mogoče, da je naredil dva požirka), pa kar nič, odpira usta, se kar trese, jaz vmes kar zaspim (ti-ti)... zjutraj prosim sestro, naj mi pomaga pri dojenju in ugotoviva, da jeziček tišči k nebu in ne zna prov zagrabit (potemtakem je bil revček celo noč lačen )... potem naštudiram, da ga moram ujet tako, da mu z bradavico jeziček potisnem dol... sčasoma se bo menda že navadil, edino dojim zdaj izključno v sede, ker mi drugače ne rata . Drugače je pa neverjetno zadovoljen dojenček in skoraj ne vemo, da ga imamo, ker tudi zajoka ne, še ko bi se dojil, se začne prov prijetno oglašat, joka pa ne . Skratka, če bo tako, bom imela kar preveč časa . Smo šli pa včeraj že na sprehod...


Jaz sem ful v redu, čisto po starem, tudi vedem se tako, kot se ne bi nič zgodilo . Nisem nič utrujena, nič me ne boli, trebuščka imam še čisto malo in se počutim prav super, sem pa še bolj srečna, kot sem mislila, da bom in neverjetno uživam, da imam doma še enega otročka . Sem pa zaenkrat čist flegma glede prehrane in kar jem sadje, sicer se malce brzdam (pri bananah ne, jih pojem ene 5/dan), ampak vseeno pojem eno jabolko, kaki, malo grozdja... kaj pa vem, imam kar tak filing, da lahko... bomo videli. Pa začuda me kar daje . Sva z ugotovila, da so tele mrežaste hlačke prov sexi ... ne, saj ne bomo, ker ne smemo, ampak meni res ful paše .


Malce manj vesela zgodba pa je s starejšim sinom, ampak zdajle se mi ne da več pisat... napišem drugič... je pa danes situacija že mnogo boljša (je bilo za revčka vse skupaj kar preveč, in sva oba kar nekaj prejokala...).


Misa79
, jaz sem na teh straneh opisala, kako je šlo uvajanje v Viških vrtcih... načeloma je lahko do tri tedne, ampak če je že "uveden", več kot en teden ne bo trajalo. V katero enoto pa gre? Jaz sem z vrtcem več kot zadovoljna user posted image .


Drugače pa čist na hitro glede vrtcev. Naš je tam zlat, doma ga pa daje, u, kako ga daje. Odkar hodi v vrtec zna bit doma obupen... naju je z user posted image skoraj kap, ko je začel z nekim "novim" obnašanjem... se bom en drug dan malo razpisala... najbrž gre za skupek nekih težko izrazljivih čustev...



(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   RE: Aprilski srčki 2008
3.11.2010 13:12:56   
misa79
Roberta user posted image user posted image za lep porod in lepo se cartajte.

Mi smo nekaj bolani, je mali fasal neke izpuščajčke, pa je dr rekel, da gre najbrž za neke vrste alergijsko reakcijo...user posted image Jaz res ne vem več kaj naj. Po testih na alergološki so rekli, da te težave s kožo ne morejo bit povezane z alergijo, zdaj pa naj bi blo to to.... No sej ni prehudo, tako da pričakujem,da bo do jutri čist zginlo. V ponedeljek pa gremo na uvajanje v vrtec.user posted image user posted image Po telefonskem pogovoru sodeč, je vzgojiteljice zelo prijazna, v skupini pa je 11 otrok, ki so že lepo uvedeni. No ne vem, jaz sem kar optimist, kar se našega uvajanja tiče in mislim, da ne bi smelo biti večjih težav. Gre pa mali v vrtec Hiša pri ladji v Rožni dolini

Lep dan vsem še naprej.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
   RE: Aprilski srčki 2008
22.11.2010 13:14:40   
Roberta69
O, mi (aprilčki) smo pa skoraj izginili .

Mi imamo še enega ful pridnega dojenčka - že Liam je bil zelo priden, Izak je pa kar ekstra priden . Smo se kar nekaj časa spraševali, če zna sploh jokat . Zdaj večino časa še prespi, tako da imam jaz po dolgem času na razpolago skoraj pol dneva , ampak časa za vse kar bi rada, mi še vedno zmanjka. Liam se je nekako "umiril" in z nasmehom sprejema bratca, ampak on bi ga že kar posadil na motor in z njim počel vse sorte ... zna biti pa kar grob, sicer ga večino časa lupčka in boža, ga je pa tudi že orng prasnil, pa "boksnil", itd. - vse bolj v igri kot iz zlobe in kar iznenada, da se sploh ni dalo preprečiti... ko Izak malce zraste bo pa, po moje, prov krasno .


Jaz pa tudi zdaj v drugo 100 x bolj uživam oz. res samo uživam user posted image . Z ničemer nisem obremenjena (pri Liamu je bilo treba skos nekaj čekirat in brat, zdaj pa vse pride kar samo od sebe user posted image ), samo lupčkam in božam in prenašam naokrog mojega sončka nr.2 (kar je sploh buden user posted image ) in je prov luštno, vam predlagam, da imate še kar kakšnega user posted image  user posted image  user posted image .


Upam, da aprilčki in mamice uživate... naš aprilček nas vsak dan preseneti s kakšno vragolijo user posted image , kakšen dan s tako, ki privabi nasmeh na obraz, kakšen dan pa s tako, da bi se človek zjokal user posted image , ampak to je pač del otroštva, ne user posted image .

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   RE: Aprilski srčki 2008
24.11.2010 13:19:37   
sinskaT
Ku ku, a še dela naš forum? Saj vem bizi mamice smo, časa premalo za vse..
zato bom tudi sama kratka.

Mi smo ok, za enkrat zdravje štima, tamala dva uživata v vrtcu in doma, se probamo čim bolj zanimivo igrat, ustvarjat, pohajat na okoli..da je ja čim manj sitnobice. Saj veste kako je , če se otroc dolgočasijo user posted image . Se pa prav sprašujem a smo samo mi tako posebno nadarjeni ali tudi drugod ni in ni konca čiščenja in pospravljanja za tamalimi? OK sej nekaj že sama poprimeta in pospravita ampak ko se kaj zaigramo ali slikamo, režemo, pa plastelin ipd., pa to je skos neki za pucat, da ne omenjam kako imamo po kosilu in večerji..packarije vsepovsod, sploh sedaj ko še tamauči sam je. V glavnem pestro pestro non stop user posted image .

Roberta me veseli, da ste se tako lepo ujeli in res čudovita porodna zgodba. Tudi meni je bilo v 2. vse lažje, lepše in veliko bolj sproščeno...uživajte še naprej!

aprilčice, ob priliki se kaj oglasite tu gor, če pa nikakor ne znese in ste redko sploh za računalnikom, vam pa že sedaj želim čudovit december
lp


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   RE: Aprilski srčki 2008
24.11.2010 19:24:18   
Krista28
hojla, hojla,.

sta pa prav veliko napisale, odkar sem bila nazadnje tu gor...Priznam...nikakor mi ne znese vsega, pa tudi volje ni, vsaj odkar me noga res fuuul matra (natrgana vez na stopalu???). No danes sem šla že k drugemu ortopedu, ki me bo, upam, končno odrešil. Bomo videli...dobila sem injekcijo v nogo, pa ne blokado, ampak eno zdravilo...upam da bom potem lahko kaj hodila, ker zdaj mi tole že na psiho seka.

V službi pestro, enkrat lepše drugič slabše, pa guramo. Doma pa itak dogaja 100/h. Zaenkra trkam, da smo  zdravi, čeprav je imela Nadja včeraj malo vročino.Kristjan mi je ravnokar narisal eno torbo in sva jo morala podpisat...je kot kak slikar...na zadnjo stran slike se vedno podpiše s H...in to v vrtcu in doma, Nadja pa sedi za mizo in vpije: #Kdo me bo polinil...", ker bi ona kakav...luštna sta. V ponedeljek sem jih peljala z vlakom v Ljubljano in je Nadja od navdušenja kar jokala, ko sta prišla na postajo. Skupa se znata prav lepo zamotit, režita se kot norca, se pa tud prerivata, da Nadja kar odleti. Moram it....se še kaj oglasim.



< Sporočilo je popravil Krista28 -- 24.11.2010 19:29:44 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
   RE: Aprilski srčki 2008
13.12.2010 13:13:33   
Roberta69
Mene je pa sem gor privleklo to, da sem danes ponoči sanjala, da je Posadka rodila petega otročka user posted image , morda pa je na tem kaj resnice user posted image .


Upam, da aprilčki uživajo v zmskih radostih in da jim zima ni prinesla težav z zdravjem... pri nas je vsake toliko malce smrkanja in kašljanja - kar me že pošteno jezi, ampak ne vem, kaj sploh lahko ukrenem user posted image . Posledično je tega deležen tudi ta najmanjši škrat, ki pa si tega res ne zasluži...


Drugače sem pa ful srečna in prov uživam v dvojnem materinstvu user posted image . Niti enega minuska ne najdem user posted image , sploh ni nič bolj naporno user posted image (pa da ne bo spet kakšna mamica huda, ampak jaz lahko tokrat še bolj rečem, da je imeti dojenčka še bolj simpl kot en čist simpl pasulj user posted image ). Je pa tudi res, da je Izak tak zlat dojenček, popolnoma prilagodljiv, totalno nezahteven - sem čisto navdušena, da večinoma kar sam od sebe zaspi (ne na joški user posted image ). Kakšen živc mi skravžlja edino vsake toliko Liam, ampak mislim, da nam kar lepo laufa user posted image . Tudi sami smo bili že kar nekajkrat in smo se čist brez problema spedenali (mi je na nek način še lažje, ko smo sami - je Liam tako nekako bolj ubogljiv, kot če sva oba user posted image ), nisem šla edino še z obema kam naokrog, to nas še čaka user posted image . Komaj pa čakam, da Izak zraste, da bo imel še Liam kaj od tega, namreč ima že vse splanirano, kako se bosta igrala user posted image .


Nosečkice, znane in neznane, upam, da gre vse po planu user posted image .


En lep zimski pozdrav!




(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   RE: Aprilski srčki 2008
30.1.2011 23:00:33   
scorpiogirl
Ja, no, kaj sem rekla ... we are sorry user posted image
pa dejmo še enkrat
Hej, hej, aprilčice user posted image
No, če bo katero prineslo kaj naokrog ... Mogoč se bomo pa TUKAJ spet lahko naklepetale user posted image Tale RR zahteva kar nekaj časa, če hočeš prebrat, pa pokomentirat, pa vmes te 2x ven vrže ... user posted image No, zgoraj je pa link na FB, nam je Srečka naredila skupino user posted image

Mi uživamo (kadar nas viruski pustijo pri miru user posted image ) ... Lucijan vsak dan najde kaj novega ... čisto nič ni pri miru (še v naročju non stop nekaj poskakuje), tako da se že na polno plazi user posted image pa z največjim veseljem ščipa, grize in vleče za lase ... meni lasje sploh niso odpadli, mi jih je mali populil user posted image pa Nal se počasi navaja, da pazi, kam tišči svojo glavo ... v bližino Lucijanovih rok že ne, oziroma ga prime za roke, če mu hoče dat lupčka user posted image pa ful se že igrata ... Nal me čist navdušuje, ker malemu tudi nosi igrače, pa čist se pusti prepričat, da mu za eno igračo, ki mu jo vzame, mora prinest kakšno drugo v zamenjavo sicer moram ful pazit, da ne dobi kakšnih igračk iz kinder jajčkov ali pa česa podobno malega, ampak mi je ful luštno, ker se takoooooooooo lepo igrata Roberta, ne bo več treba dolgo čakat, pa se bosta lahko igrala tudi tvojadva

No, lepo noč ... maladva spita, MM tudi že, jaz bi pa za spremembo lahko bila pridna pa naredila kaj koristnega


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   RE: Aprilski srčki 2008
10.2.2011 11:21:02   
SpeliG
Hojla, aprilčice!!!

Tale stran je res čisto zamrla, pa se bom vseeno malo pofočkala. Mi smo odlično, po 5 mesecih renoviranja hiše se v roku parih dni selimo nazaj domov! Je bilo kar pestrih 5 mesecev, stanovali smo pri mojih starših in smo se seveda vsi skupaj morali kar prilagajati - ampak je šlo.
Zdaj na ful perem, likam in sem vedno znova navdušena, ko odprem katero od naših škatel in najdem naše stvari:))

Martina obožuje vrtec, zjutraj mi skoraj ne utegne dati lupčka, ker teče v igralnico in prav je tako. Lea je ful priden in nezahteven dojenček, tudi ona je zdaj začela s plazenjem. In ni ravno krokodilčkova sestrica, saj ima pri 8 mesecih komaj 1 zobek; Martina je v takem obdobju imela že polna ustauser posted image ...
Drugače pa je Martina ful nora na Leo, skoz jo boža, lupčka, res ju je lepo gledati skupaj.

Scorpio, vidim da je tudi Nal lepo sprejel bratca in da imate podobno situacijo kot je pri nas. Tudi mi najbolj pazimo na to, da Martina ne prinese Lei kakšno drobno igračko, da ne zaide v mala ustka.

Toliko o nas, se še kaj beremo...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
   RE: Aprilski srčki 2008
17.2.2011 11:07:56   
resnično srečna
dan...

prinašam lepo novičko, ki se je zgodila včeraj...

Jakob je postal veliki bratec...dobil je sestrico Tinkaro...srečna mamica je pa naša Jo@n...a ni to lepo????

v glavnem me danes tudi tale plundra na cesti ni mogla spraviti v slabo voljo...

naša Iza pa...eh carica je...me vljudno pošilja že nekam z besedami: mami a mi nehaš težit prosim...ja itaq...je ravno sredi faze sama...in ona bi vse sama...pa če zraven tuli od besa, ker pač ne dobi roke iz rokava...

končno smo prebrodili 1 letno morijo, ki se ji reče: Nočem kakat...

sedaj smo šli iz ekstrema v ekstrem in včasih kakamo tudi 8x na dan ampak raje imam, da je pol dneva na kahli kot pa prepričevanje, da mora na kahlo...seveda si vse zadeve prinese sama, sama se sleče, sama pospravi...edino kar zahtevam od nje je, da mi pusti, da prečekiram ali si je ritko res dobro obrisala...

bolezni...eh ja glede na to da je redno v vrtcu je za moje pojme še zdrava...decembra je dobila sicer hudo pljučnico in zato sva bili cel december doma...ampak bolje to kot pa vsakih 14 dni na antibiotikih...svečka je pa stalnica...in po mojem do poletja še bo...

no...ker sem se bala, da sploh ne bo govorila je sedaj njen moto :govori in sploh ne neha...tako da nam nič ne dela težav...

in če bo šlo tako naprej bo življenje v barvah...

uživajte drage moje...

pip




_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
   RE: Aprilski srčki 2008
19.2.2011 10:18:15   
SpeliG
Čestitke Joan, Jakobu in očku za malo Tinkaro!!user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
   RE: Aprilski srčki 2008
25.2.2011 22:51:36   
Roberta69
Še malce poročanja z moje strani... pri nas je postalo pestro, mlajši bratec je doma opustil dnevno spanje (3 x po 20 - 30 min), zunaj je pa čisto druga zgodba (spi tudi 5 ur skupaj z vmesnim kratkim dojenjem), tako da je skos akcija user posted image in mi zmanjka časa za vse, kar niso otroci user posted image (lahko se pa nasprehajam do onemoglosti - in sva res kar veliko v pogonu). Ju3 bo že 4 mesece - sploh ne morem verjeti user posted image .

Liam se ga vedno bolj navaja, zdaj se že upam na hitro skočit v drugo sobo (ampak res samo na hitro) in ko se bo Izak začel bolj konkretno premikat, bo prov luštno user posted image .


Boleznim se zaenkrat upešno upiramo, doživali smo samo kašljanje in smrkanje, ki me je že pošteno jezilo... je pa Liam eden redkih 3-letnikov, ki še ni okusil AB in moj plan je, da jih nikoli ne bo user posted image (če imam tu kaj besede user posted image ).


Lepo, da tudi drugi dve novopečeni družinici lepo uživata user posted image . Scorpio pozdrav še ostalim aprilčkom na facebooku, jaz se zaenkrat uspešno upiram tej "nadlogi" user posted image .

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 83 [84] 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 83 [84] 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?