|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
14.6.2009 22:25:59   
*monchy*
evo pa da še vam povem za našo današnjo nesrečo user posted image ati in timek sta bla na balkonu in se je mali user posted image nekaj repenčo pa afnaro in je dobil na ograji not glavo user posted image ati ga je seveda spusto iz oči za sekundo in je izkoristo pa porino glavo skoz in seveda ni več šla vun user posted image  user posted image saj nisem vedla al bi se smejala al bi bla huda al bi ga začela vun vlečt al kaj bi user posted image in se je mami naredla superjunaka user posted image  user posted image porinla ogarjo z mojimi 55kg narazen in je bla stvar rešena. POSLEDICA NESREČE: modra uha user posted image hb nič hujšega user posted image ati bi delo to seveda bol na nežen način ampak dobro user posted image glavno da je šla glava nazaj vun in da nismo rabli kakega fleksa user posted image  user posted image

in ker mu očitno ni nič zaleglo da je ga bolelo in ma modro oz vijolično uho smo prišli prej iz kopanja in je spet htel tiščat glavo skozi ograjo user posted image in zdaj res ne vem kaj mu naj naredim da si bo zapomno user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.6.2009 22:30:19   
Barbara111
JOJ TOTI MALI SAMO RINEJO TJA KJER JE NEVARNO Z MOJIMI NAČELUuser posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.6.2009 22:31:11   
Barbara111
JOJ KAK SEMuser posted image  nočko vsem

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.6.2009 22:31:18   
*monchy*
tak, zdaj sem se razpisala zdaj pa grem k mojima dvema user posted image

lepo noč vsem user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
15.6.2009 7:23:01   
petra *k
jutrouser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
15.6.2009 7:23:19   
tatly
dobro jutro
mi smo sli vceraj prvic v toplice z stello uzivala je 100na uro zvecer  je bla pa tak utrujena da niti hodit ni mogla(z mojo uporo)ponavadi siba kot strelauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
15.6.2009 7:23:40   
tatly
petra isti cas sma pisaleuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
15.6.2009 7:28:08   
Anonimen
Dobro jutro!

danes pa končno pride patronažna.user posted image  morem malo popucat po stanovanju, da se nebo vstrašlauser posted image  pa zaj mam malo časa ko je anej ša v vrtec, danaja pa še spi.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
15.6.2009 7:47:23   
tatly
deja katero patronazno pa mas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
15.6.2009 8:04:56   
petra *k
deja, anej je ok?matjaž je ša v nočno včere?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.6.2009 8:09:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

deja, anej je ok?matjaž je ša v nočno včere?

ja je ok. včeraj neje meja več nič vročine. se pa strašno gredo obnašauser posted image
ja matjaž je ša delat. saj se je te malo prespa pa je bija ok

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.6.2009 8:12:03   
tatly
deja anej se grdo obnasa?mislis da je to zarad daneje?saj bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.6.2009 9:03:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

deja anej se grdo obnasa?mislis da je to zarad daneje?saj bo

ja mislim, da je zaradi tega. se mi zdi, da zelo išče pozornost, čeprav sem dosti z njim. danajo hodi lupčkat pa božat tak, da ne morem glih rečti da ni vesel. se pa takoj pozna ko sem več časa pri danaji(da jo rihtam) začne cvilit, kot da se mu je ne vem kaj zgodilo. user posted image
pa saj bo- če se mi nebo prej zmešalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.6.2009 9:22:56   
mamamajča
Oj babe!

Sem že nekam napisala, te pa mi je vse zginilouser posted image Pa še enkratuser posted image

Deja, naša Gabriela se je od začetka tudi katastrofalno obnašala. Iskala je pozornost, pa je same bedarije delala.
Včasih je mama vzela malo jakoba, da se je mihaela z gabi kaj špilala, pa je blo takoj dobro.

Ful maš lepa otrokeca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
15.6.2009 10:37:39   
petra *k
saj bo anej tudi priša k sebi, samo malo časa rabi. veš da je zaj to nekaj novega za njega. more se navadit pa bo.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
15.6.2009 10:58:44   
katka37
dobro jutro

barbara, pridna, da si prišla tak pozno domov, kar je dokaz, da ste se super imeli user posted image user posted image user posted image

deja, saj se bo anej vnesel, v bistvu je še zelo majhen, glavno da danajo boža, torej jo ima rad, zdrži

petra, user posted image user posted image  za tio, samo da je boljše

monchy, ojoj, timonu pa ga smodi... le od kod mi je to znano user posted image user posted image  seveda ima naš gospodič tudi spet plavo čelo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
15.6.2009 12:35:58   
*monchy*
deja valda da  je to za njega šok.. prej se je vse vrtelo okoli njega zdaj pa je vse drugače. držimo pesti da o čim prej bolše user posted image user posted image

katka user posted image user posted image niti jaz ne vem od kod so mi modrice & vse kar spada zraven znane user posted image user posted image pa tone moreš verjet kaj si vse ne zmisli user posted image in najhuje je da mu tak nič ne morem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
15.6.2009 14:47:17   
*monchy*
user posted image user posted image TIN VSE NAJBOLŠE ZA VČERAJŠNJI MINI ROJSTNI DAN user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
15.6.2009 16:29:10   
mamamajča
o sranje
Mark ma bazenček na balkonu in je odprl tiso za vodo, da ven teče. Pa smo meli poplavljen balkon, onim pod nami je tudi vse na balkon teklo....po cotah, po stolih.....

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
15.6.2009 16:59:44   
Barbara111
pozdravljene,moji trije so šli v MAJŠPERK jaz pa veselo na delo,vesit in likat cote imam veeeellllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii kupuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
15.6.2009 18:15:52   
katka37
monchy, hvala, ob vsem skakanju zadnje dni zaradi valete in drugih stvari sem čisto spregledala spet datum

se ravno z mojim pogovarjama da je bil denis star toliko ko smo dobili sašota
nimam pojma kako nama je uspevalo, če pa zdaj z enim komaj sfolgama ,
očitno so leta tu user posted image user posted image user posted image

barbara, ne delaj preveč

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
15.6.2009 18:58:16   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

in zdaj res ne vem kaj mu naj naredim da si bo zapomno user posted image user posted image

U, jaz pa!
Naš jako inteligenten otrok pa si potegne stol k pultu, stopi na pult in si iz elementa jemlje kakav, da ga lahko z žlio jeuser posted image
Pred 10. minutami padel s pulta, se jokal kot lev, kak ga strašno buba. Mine par minut, leti nazaj na pult!!!!
In sem ga po fajn po riti! Pa ma, da si zapomni!

Sem ful proti pokanju otrok, če že, ga za uho potegnem, pa se mi itak smejeuser posted image , zato si rajši kako vzgojno kazen zmislim, bolj zaleže.
Tokrat pa sem ga, pa me prav zanima, kak bo pomagalouser posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
15.6.2009 19:03:30   
mamamajča
Aja....
Nimamo dojenčka, da bi mali doživljal kake spremembeuser posted image
Nič ni novega, da bi ga kaj šokiralo. Obnaša se pa za user posted image

V čet. si  potegne TV na sebe, sem mislila, da je celi zlaman
V sob. mu ati peče risanke, mali pa dvd pokvari, preden je sploh uspel kero novo poglejat
Danes mi naredi poplavo in s pulta zleti.....

Kaj me še čaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3173
15.6.2009 19:14:02   
katjakokol
dober dan kako smo kaj
moram vam povedat da ima nas mai 6bolezen tak da ni nic nevarnegauser posted image user posted image user posted image
in kako ste ve

nemorem verjeti da je nas mai star ze 5 mesuser posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 3174
15.6.2009 19:23:01   
*monchy*
mamamajča bog pomagaj kaj me še čaka user posted image  user posted image tudi našemu ne zaleže nič.. če ga pokam po riti, če ga za uhe vlačim pa tak ne user posted image se vidi da je fantek. ustnico si je preseko žee x koliko krat ko je plezo na stol ampak še vedno pleza ko mala opica ki kaj vidi da se lahko stopi gor  user posted image  user posted image tak da je samo letanje kje bo pado user posted image pa kaj ušpičo user posted image ampak tudi to bo minilo user posted image

user posted image MAI VSEEEE NAJBOLŠE ZA MINI ROJSTNI DAN user posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dež

Ko začne rahlo deževati, kaplja po kapljo, takoj odprete dežnik ali počakate, če bo nehalo ali bo začelo bolj deževati?

dežnik (20%)

počakam (80%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!