|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 9:42:59   
Anonimen

Se vedno sprasujem.. zakaj ne dopuscate, da bi vam moski to povedal? Brez rizika, da bo poletel iz hise? Zakaj je se vedno tabu, ce nekdo v zakonu rece, da mu je nokdo drug privlacen?
Odgovor je verjetno.. ker je taksna vzgoja.. in zakaj se neprej otroke vzgajate v tem duhu, ce pa vidite, da vam to ni prineslo nic dobrega? Komu na cast? Druzbeno morlano eticnim halucinacijam?

Ce bi se o tem lahko pogovorila.. je zelo malo moznosti, da bi se to tudi zgodilo.

In zakaj je clovek dobil idejo, da je spolnost tako strogo omejil samo na dve osebi? Ker je tako zelo egoisticen? Ali ker tako zelo sovrazi svojega partnerja.. in tole obrne okoli in rece, da je to ljubezen.. Ali spet zato, ker je taksna vzgoja? In spet.. zakaj se neprej vzgajate svoje otroke v egoisticnem duhu, ce vidite, da vam to ne prinese nic dobrega?
Vcasih je bilo to smiselno, ker ni bilo zascite.. Danes so casi drugacni.. Cas je sel naprej.. nas UM pa trohni nikje v prazgodovini..

In zakaj zenskam druzina pomeni varnost? Verjetno spet zaradi vzgoje in situacije.. In zakaj svoje otroke vzgajate v tem duhu? Vasim hcerkam, bo druzina tudi pomenila varnost.. vasim sinovom pa ne.. In zakaj vzgajate hcerko drugace od sina?

Zakaj raje ne spremenimo nacin zivljenja.. in namesto druzin uvedemo skupnosti? Zakaj tako dolgo natolcevati drzino, ki ima zelo veliko slabosti. Vcasih je mogoce bila koristna.. in te casi so ziher ze mimo.. To je treba sesut.
Druzino natolcujejo politiki on organizirane religije.. in naiven clovek bo nasedel.. in si to halucinacijo vzel za vrednoto... in s tem je postal suzenj politiki in religijam.. Ce obstaja organizacija druzin.. potem je upor umazanim politicnim sistemon nemogoc, ker verjetnost, da bi se nekaj druzin povezalo in prenehalo sodelovati v tej umazani igri je zelo majhna.. skoraj je ni.. ker ko se eden upre.. ga druzba potunka.. ker se sklicuje na neke idiotske vrednote.. ki pa to sploh niso.

(odgovor članu vejica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 9:55:01   
darjatimci
Koliko moških ima j.in svoji ženi,partnerki pogledat v oči ali mimo oči in ji povedat,da ima drugo,KOLIKO???,DA GA ENOSTAVNO VEČ ne privlači,da pri zapostavljanju ko pride otrok podleže svoji spodnji glavi in gre novim dogodivščinam naproti,zakaj ker ga tišči,ker ne more tega potlačit,dobro da imamo ženske samo eno glavo še ta je večkrat preveč.Pa najbolj da nehamo,ker ne pridemo skupaj,smo te teme razvlekli že preveč.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 10:09:15   
Anonimen

Takrat ko on ze ima drugo.. je ze malce prepozno..

Jaz govorim o tem, da naj pove, takat, ko se mu to dogaja, da bi imel drugo.. takrat je primeren trenutek.

(odgovor članu vejica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 10:25:24   
darjatimci
Se strinjam,ampak prej ko gre, ne ko je že šel.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 10:28:00   
mamsi
Tjazy, če že zarad vrednot kot so zaupanje, spoštovanje, .... to ni tako samo zato, ker ne moreš živeti z več ženskami / moškimi naenkrat. Ponavadi pa ženska, ki je ljubica, noče bit na razpolago samo za sex, vsaj dolgo ne. In kar naenkrat se zgodi, da bi vse ženske, ki bi recimo enega moškega privlačile (ker sigurno ni privlačna samo ena ali dve na svetu), hotele kaj več kot parkrat na mesec sexat z njim. Poleg tega se ta moški (ma lahko tut ženska) zaljubi v ljubico, dve, tri..., in enostavno nima časa z vsemi živet, pa z vsemi otroka imet, če pa pri otrocih še zase komaj čas najdeš. Če rečeš, jest bi bil pa še z dvema, tremi, ki me ta trenutek privlačijo, čez pol leta me bosta pa dve drugi privlačili..., bi bili pri temu otroci in žena zapostavljeni, tebe ne bi bilo več toliko zraven, oddaljenost te odtuji od družine in razpad zveze je neizbežen. To pa boli vse, najbolj pa me zanima, kako boš potem otroku razložil, zakaj maš druge ženske, zakaj nisi z njim in z žensko-mamico, ki jo ima rad. Vidiš, otrok nima potrebe po drugih mamicah, očetih, ker ima RAD svoje on ne potrebuje in noče nadomestila, tako kot to hočejo nekateri ljudje za svoje partnerje.;)

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 11:00:26   
Anonimen

Mi ne bo potrebno tega razlagatui.. ker ce lahko doma brez rizikov poves vse to.. potem se to ne bo dogajalo..

In zakaj je clovek nagnjen k skrajnostim? Jaz recem, ce se kdaj zgodi, da koga privalci druga.. ti pa to prevedes tako, da naj bi se to dogajalo 3 krat letno..
Ta varijanta sigurno ni za nazavestne, ki ne vejo kaj bi... in samo iscejo druge.
Za taksne ljudi je itak vseeno.. ker bojo to poceli., pa ce jim dovolis ali pa ne.. Ni nobene razlike.

(odgovor članu vejica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 11:07:30   
Anonimen
Darjatimci.. seveda predno gre.. je cist logicno, da svojemu najboljsemu prijatelju (partnerju) pa ja lahko pove, da se mu je nekaj zacelo dogajati.. in logicno naj bi bilo, da ta najboljsi prijatelj ne bo popizdil zaradi tega, ker je totalno ljubosumen in sovrazen do te osebe.. ampak ga bo razumel, ce poseduje vsaj malo iteligence.
Mislim ,da si itak nihce ne zeli ziveti z nekom, ki bi mu v takem primeru zacel teziti, da zdaj pa mene ne maras.., pa nos do tal.. pa custveno izsiljevanje.. pa podobne otrocarije..

(odgovor članu vejica)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 11:19:30   
Vilma
Tjazy vidim, da te veliko stvari zanima, vendar si se jih lotil na nepravem mestu. Mislim, da Vejica tega posta ni odprla zato, da bo čitala o tem, zakaj ženske ne dopustimo svojim partnerjem, da povedo, da imajo drugo. Predlagam ti, da si odpreš nov post in tam diskutiraš.
Mogoče se na drugem mestu celo oglasim.
Pozdravček
Vilma

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 13:30:55   
Anonimen

Ma.. tale tema itak ni vec aktualna.. je ze dva dni odprta.. tko je izgubila aktualnost.. tko da lahko tudi tukaj naprej kaj povemo..

(odgovor članu vejica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Zakaj je življenje tako kruto????????
12.5.2005 17:50:19   
Gina
Tjazy, vprašal si, zakaj hoče žensak družino, moški pa ne. To je zelo enostavno. Včasih je bilo delo itak razdeljeno, pa je rabila moža zato, da je prinesel denar domov, pa težja dela naredil, vse ostalo je bilo na njej.

Dandanašnji je na ženski vse. Od ženskih stvari, do prinašanja denarja, pa tudi do čisto "moških del". Krive smo ženske, ker smo mislile, da če prevzamemo del moških stvari, da bodo moški tudi del ženskih. Kako huda zmota. Vendar ženske še vedno za tisto nekaj denarja in za vsakdanje nežnosti, pa tistih par stvari, ki jih dela izključno moški, potrpimo vse ostalo, da nam je vsaj majčkeno lažje, kot biti čisto sama za otroke gor spravit. In vedno so otroci avtomatično na skrbi mami. Oče je samo takrat, ko ima slučajno čas zanje. No, v večini primerov zakonov je tako.

Zakaj pa gre toliko zakonov narazen? Moški želijo usluge od žensk, vedno več hočejo, ženske pa pričakujejo, da bodo moški več pomagali, kot so njihovi očetje njihovim mamam. Vendar demokracije ni. Moški grejo k drugi, ker jim je to najlažja rešitev vseh njihovih problemov. To je v njihovi naravi. Spet so sami, brez družine in obveznosti, kaj lepšega. Ženska pa dela in dela in dela....in marsikateri moderni ženski to ni več smisel življenja.

Še vedno trdim, da najboljše shajajo pari, kjer ima vsak svojo tradicionalno vlogo, kjer se ženski zdi normalno, da sama naredi vse, da je sama za otroke in za vsa gospodinjska dela in da je vesela, če je mož v službi ali gre na svoj konjiček in se s tem, da je vse na njej ne obremenjuje. Tam se ne kregajo in so večinoma srečni.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Zakaj je življenje tako kruto????????
13.5.2005 6:47:25   
Anonimen

Gina.. mogoce imas prav.. ampak na tak nacin, da moski dela mosko.. in zenska dela zensko.. clovek ne postane uravnovesen..
Moskemu na tak nacin manjka jing.. in zenski manjka jang.. Sicer oba skupaj funkcionirata.. se pa nehote vplete odvisnost in medsebojno izkoriscanje.. kar na prvi pogled ni problem.. na drugi pogled pa je problem..

Moski v resnici ni cisto taksen, kot si ga opisala..
Nekako spregledam stavke v katerih pises o moskih, ker glede na tvojo preteklost imas kar nekaj zamer do moskih.. kar ni za zamerit, ampak daj se enkrat vprasaj, zakaj je tebe doletela ta izkusnja.. in najdi dolocen del vzrokov tudi v SEBI.
Cloevek ima oci obrnjene navzven.. in potem tudi logicno tako deluje.. da za vsako zadevo isce vzroke izven sebe.. pa nikoli.. niti enkrat samkrat vzroki niso izven njega. Je pa res, da vcasih traja kar nekaj casa, da uspemo videti, zakaj se je nekaj zgodilo, vcasih pa do konca zivljenja ne izvemo.

Jaz ne podpiram nicesar kar je tradicionalno, ker morda so res navidezno srecni, tam kjer je to tako urejeno.. samo k tej tradicionali spada tudi nespostovanje..
Ce je nekdo v zaporu 30 let.. bo zelo verjetno nesrecen in zmeden, ce ga bojo izpustili iz zapora..

In mi vsi smo ves cas v svojem umskem zaporu.. in vrata so ves cas odprta.. pa nocemo stopiti na svobodo.
Navada je ena taka zelo negativna lastnost, ki se nas lahko prevec prime.

Zakaj clovek nergajoce odda dohodnino..??.. in s tem podpira ta gnil izkoriscevalski sistem? Zakaj se je tako zavezal suzenjstvu, ki ga vodi pescica ljudi? Kako je lahko taksen idiot? In ce si si idiot pri eni stvari.. si idiot pri vseh stvareh..

Jaz nisem niti za tradicionalno druzino.. niti za moderno druzino.. ker sploh nisem za tako organizirano druzino.. ki podpira EGO in prepire..

Ta trenutek vlada popolna seksualna zmedenost.. tako da bi skupnost zelo veliko pripomogla k resevanju tej zmedi.
Clovek je po naravi malo tekmovalen.. in ce bi bilo v skupnosti recimo 5 moskih in 5 zensk.. + otroci, bi se tudi tisti moski in zenske, ki so bolj leni in nejevoljni bolj potrudili, da ne bi prevec izstopali. Zdaj pa ni obcutka, da bi kdo izstopal, ker sta samo dva..
S to skupnostjo, ne mislim, da se ne bi intima izvajala v dvojini.. in lahko tudi vedno samo z enim partnerjam.. lahko pa tudi ne.. To je stvar dolocene skupnosti..
In druzina v dvojini je nastala iz cistega egoizma.. ker si je moski zamislil, da je ta zenska samo njegova.. in ne vem zakaj hudica so zenske tako zapele za to noro idejo, ker v tem sistemu najbolj one nasrkajo.
So pa tudi druzine, ki ok laufajo.. in za te ljudi je itak vseeno.. kaksna je organizacij.. ker bi dobro funkcionirali v taksni ali drugacni situaciji.

(odgovor članu vejica)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Zakaj je življenje tako kruto????????
13.5.2005 8:52:41   
Gina
Ja, Tjazy, najbrž imaš do določene mere prav, vendar človek ne more scat proti vetru. Če živiš v določeni skupnosti, kjer veljajo določena pravila, imaš samo dve možnosti, ali se prilagodiš ali pa nisi v skupnosti (pa kakršnakoli že je). V današnji skupnosti zakoni propadajo, zato ker ženske pričakujejo demokracijo, moški je pa nimajo motiva dati. Ne govori, da je to moja iluzija in da si samo domišljam to.
Prav gotovo si vsak sam kreira svojo zgodovino, sedanjost in prihodnost, pa sigurno se mora sam vprašat, kaj dela, je delal, da so se stvari tako obrnile.
Vendar tako kot ti ne moreš spremeniti sveta, da bi ljudje živeli v skupnostih, jaz ne morem spremeniti sveta v demokracijo (lahko do neke mere to uresničiva v tisti "skupnosti", v kateri živiva). Pa imava oba to zasidrano v glavi. In oboje ni slaba ideja. Do tedaj pa lahko le delujeva v skladu s svojimi prepričanji, vendar bova oba še vedno za večino ljudi čudaka.
In zakoni se bodo razdirali dalje, dokler se nekoč le ne bo nekaj premaknilo v človeških glavah.....


Še nekaj. Če je moški po naravi jang, ženska pa jin. Potem imata sicer lahko oba uravnotežen jin in jang (no hipotetično, ker v današnjih časih je to v realnosti malo težje izvedljivo), vendar bo moški v osnovi še vedno deloval (štartal) s svoje jang pozicije, ženska pa z jin. Ni res ali si jaz to narobe predstavljam?

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Zakaj je življenje tako kruto????????
13.5.2005 9:23:49   
Anonimen

Ja.. lahko scije proti vetru.. samo problem je ker se poscije :)- :)-
Ampak tudi politiki scijejo proti vetru.. samo so si prej naredili vetrolov.. razne policije, vojske in zapore, za mascevaqnje tistim, ki se ne ravnajo po njihovih izkoriscevalskim halucinacijam.
Nekaj stvari bi bilo potrebno spremeniti.. narediti cloveku bolj prijazne.. pa dokler bo druzba samo znotraj druzin nekaj nergala.. ni nobene potrebe po spreminjanju.. ker tako kot je.. dusni mafiji najbolj pase..
Clovek je tako len... da se mu ne da niti zase poskrbet. Ce bi ta sistem bil zgrajen po zelji vecine.. ok.. se prilagodis.. ampak NI.. vsi se prilagajamo enim bednim usranim politikom.. ki ti niti na mail ne odgovorijo..

Danes zakoni propadajo.. Saj.. logicna posledica! Kako pa naj bo drugace? Ce odpres marelo nad glavo, je logicna posledica senca.. Nic cudnega.
Ce si partnerja med seboj ne moreta povedati, da si kdaj zelita seksat tam z nekom.. ampak to storita na skrivaj.. ker je samoumevno da bo eden od njiju popizdil.. pol kar naj propadejo zakoni, ker je itak brez veze, da obstajajo.
Ne vem, kako bos dosegla demokracijo.. vem pa to, da moski nikoli ne bo nadomestil mamo.. in mama nikoli ne bo nadomestila oceta. Vsak ima svojo razlicno vlogo.
Prej bom jaz ustvaril skupnost.. kot bos ti dosegla demokracijo.. :)- :)- :)-

Ja.. moski in zenske se med seboj potrebujemo.. ravno zaradi teh dveh razlicnih energij. In ce zenska sovrazi moske.. potem sovrazi SEBE.. tisti del sebe, ko ga se ne pozna dovolj.. in obratno. Brez obeh delov nisi celota..
In res.. moski bio startal iz jang.. ampak nenehno bo cutil, da to ni vse.. zato isce jin.. in obratno. Torej ni druge, kot da zivimo v simbiozi, ker eden brez drugega ne moremo preziveti.
:love: :love:

(odgovor članu vejica)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   Zakaj je življenje tako kruto????????
13.5.2005 9:42:32   
Gina
Ja tole z demokracijo si narobe razumel. Jaz pod to ne mislim enakosti v smislu oba delava vse enako ali oba sva mama in oče, ker to je totalen nesmisel, ampak v smislu enakopravnosti, neizkoriščevalstva.
Saj ni čudno, da ljudje nimajo več kot enega, dveh otrok, ženska enostavno ni več pripravljena biti žrtev in prav je tako, kadar je sama za vse.

Je pa čisto res, da demokracije ne bo nikoli. Sploh pa ne v današnjem svetu. Torej smo spet pri tistem, da je najboljše, če živiš tako kot je zate najlažje in se hkrati sprijazniš z resnico, da enakopravnosti ni. Ali si pa nesrečen.:bravo:
In smo spet pri tistem, da ženski jin ni več čist, jang pa ni takšen, kot bi bilo treba, pri moškem pa ravno obratno...:)-:)-

Matr sva zafilozofirala. :)-Zdaj se grem pa posvečat svojemu otroku.:) LP

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Zakaj je življenje tako kruto????????
13.5.2005 10:43:35   
mamsi
Ja res sta zafilozofirala, ampak men je blo zanimivo. Se strinjam z Gino in mislim, da ni problem o tem, kaj partner lahko in česa ne sme povedat doma, ampak v tem, kako ima naštelano glavo. Nihče nikogar ne sili v sex z drugim partnerjem, da ne more tega odkrito povedat je samo in izključno izgovor!! Če bi človek imel rad in mislil še na koga drugega razen nase, te debate ne bi blo treba. Ker pa že tako je, mi je sprožila eno vprašanje za Tjazy-ja.

Tole o skupnostjo je sicer zanimivo a Tjazy, prosim pojasni, ki jo boš ustanovil,..., kako boš pa reševal težave zarad sledečih človeških lastnosti: Je 5 žensk in 5 moških in otroci. 2 moška se zagledata v 1 žensko, moška se kregata - tepeta za to žensko, pustita prvotne družice. Zapuščene družice so zapostavljene, nepotešene, grozno nevarne za druge ženske:)-:)-. Oblegana ženska se nato odloči za tretjega, izvisela moška pa se od hudega napijeta (pač slovenski fenomen). Se pravi ostane samo 3 moški za 5 žensk. Pa se zgodi, da en postane impotenten zaradi boljše opremljenosti drugih moških, torej ostaneta 2 "uporabna" moška in 5 žensk. Se pravi imaš totalno zabluzeno skupnost s pijanci, impotentnežem in nepotešenimi ženskami, pa obvezno pride zraven še slovenska fovšija če se morebiti najde srečen par med njimi. Otroci pa to gledajo in se učijo...Pa vsi vse vedo, nihče nič ne prikriva. Kaj pa zdaj?

Mislim da bi za to skupnost moral najprej kulturo naroda spremenit.;)

In še nekaj. Vsak človek ima v sebi oboje - jin in jang, to ni ločeno po spolih. Zato je to treba uravnovesit znotraj sebe ne pa iskat dopolnila pri nasprotnem spolu. Sex ni glavni del jin in jang-a, ampak nrav.

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Zakaj je življenje tako kruto????????
13.5.2005 11:45:38   
Anonimen
Mamsi..
Pravim.. da ce bi lahko doma povedali, brez da bi kdo bil uzaljen.. najveckrat ne bi prislo do tega, da bi kdo se imel potrebo, da bi sel kam drugam..
Ce pa ve, da bo doma vse narobe.. pa raje ne pove.

In ok.. tole, ce kdo gre se kam.. vam gre strasno na jetra.. ker se v tem primeru pocutite prevarano in ogrozeno. Mozno je tudi drugace.. ampak ok.. naj bo tako..

Kaj pa ce vam recimo umre partner.. Potem pa lahko gres z drugim? Po kaksni logiki? Njegova energija je se vedno prisotna.. in ne ves zagotovo ali ga bos srecal, ko ti umres.. ali pa se spremenis v nic.. Nekateri so prepricani tako, drugi so prepricani drugace.. ampak cisto zagotovo pa ne ve nihce. Lahko da tudi ve.. ampak drugemu ne more dokazat..
Malo smotan primer je tole, ampak smotan je samo zato, ker smo navajeni razmisljati samo na tak nacin. Nekateri pa razmisljajo na daljsi rok.. in potem razmisljajo drugace.

:)- :)- Uff kaksen scenarij si napisala.. Dva moska bi se tepla za eno zensko? Zakaj, saj so vsi clani iste skupnosti? Kje vidis problem?
Samo tole je brez veze tkole teoreticno.. Je treba prakticno speljat... Samo mislim, da tisti, ki bi bili za to varjanto niso tko zakompleksani in s tako nizkim IQjem, da bi se to lahko zgodilo.
Ce pa kaksen dela probleme.. pa flik ven iz skupnosti. Nic lazjega.. bi rekel Melhijad.

Impotenten.. pismo.. :)-:)- Ja.. no sej.. 5 zensk.. pa 5 moskih.. in vsi razen mene so impotentni.. tko bi se pa kar dalo zivet.. :)- :)-

Verjamem, da bi vse fajn laufalo.. samo malo visjo zavest bi rabuili.. kot traja danes.. To pa lahko hitro pridobimo.. Nekdo lahko v sekundi.. drugi rabi mogoce 5 minut.. kaksen tudi 1 uro..

Kulturo?? Jah.. Sej jaz tudi zivim tukaj, pa se me nobena kultura prevec ne dotakne...

Ja jasno.. vsak ima v sebi oboje jin in jang.. a nisem to napisal? Samo ne izraza oboje.. in res ni odvisno samo od spola.. ker ce zelis iti dalje.. potem moski in zenska v resnici sploh ne obstajata.. samo navidzne telesna drugacnost, ki ji recemo moski in zenska.. ampak to je nepomembo..

Zdej smo res ze malo prevec... 8) A se javis za poiskus skupnosti? :)-

(odgovor članu vejica)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   Zakaj je življenje tako kruto????????
13.5.2005 15:20:04   
mamsi
Tako ja, kot si povedal, vse okej s teorijo skupnosti, samo malček drugačni bi morali biti, a ne.
Za skupnost če se javim? Hvala za povabilo, ma veš, pol ti pa ne bi mogla več nasprotovat kle na forumu:)-:)-:)-, pa bi blo konc debate.;)

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Zakaj je življenje tako kruto????????
1.7.2005 11:49:52   
PREVARANA
Tudi MENI se je to zgodilo pred leti.Vendar jaz nisem zgubila svojega ponosa, sem ostala sama z otrokom in sem enostavno rekla sama sebi, da je ŽIVLJENJE MOJE in sem iz svojega življenja poskušala naredit najboljše. Nisem skakala za možem, nisem ga prosila in kar je še najbolj pomembno nisem delala scen ljubici, ker bi s tem samo pokazala kako malo imam samospoštovanja. Sama pri sebi sem razčistila, da me ne bi prevaral, če bi bila najina zveza v redu, sama sebi sem priznala, da sem tudi jaz kriva. Nisem šla od prijatelja do prijatelja in grdo govorila o njem, ker bi to tako zgledalo, kot da hočem vso krivdo obesit njemu. Ja in vprašanje GA HOČEM NAZAJ? Vsi pa še predobro vemo, da pogreta juha nikoli ni preveč dobra. A bi imelo smisel, da ga dobim nazaj, samo zato, da bom jaz zmagovalka? Očitno me ni ljubil dovolj, če si je poiskal drugje. In vprašajte se...a želite živeti z nekom ki vas ne ljubi? Jaz sigurno NE. Življenje sem si uredila po svoje, stvari so se umirile in z možem imam zdaj normalen odnos, on živi svoje življenje, jaz pa sem tudi spoznala drugo osebo, mož obiskuje najino hčerko. Hotela sem povedat le to, da je zadeve preden začneš sklepat in ukrepat vredno premislit.
Ja...tudi moja zgodba je bila zanimiva, vendar sem ponosna nase, da sem jo tako preživela kot jo sem...in verjemi mi vejica, da mi ni bilo lahko.:)

(odgovor članu vejica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?