|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šola za starše URNIK - Lj. (stara porodni... 17.4.2009 13:03:40
|
|
|
|
Mašinka
|
Olja, lahko katera napiše PROSIM vsaj kdaj sta "obvezni" predavanji, ko dobiš štampiljko v materinsko. Pozdravček, Mašinka
|
|
|
|
|
RE: Šola za starše URNIK - Lj. (stara porodni... 17.4.2009 13:14:35
|
|
|
|
Lsica
|
Mašinka, žal si/sta ti dve predavanji zamudila 1. porodna doba je bilo v sre 15. 4. ob 9.00, 16.00 in 18.15, ter v čet 16. 4. ob 9.00; 2. in 3. porodna doba je bilo pa v čet 16. 4. ob 16.00, 18.15 ter v pet 17. 4. ob 9.00 in v pon 20. 4. ob 9.00. Če ti gre za potrdilo - lahko partner-spremljevalec pride na predavanje, ki je namenjeno samo njim, v ponedeljek 20.4. ob 18.15 v šoli za starše, Šlajmerjeva 3 a (predavalnica stare porodnišnice). Upam, da sem ti kaj pomagala
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPoglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Epiduralna analgezijaEpiduralna analgezija je ena od metod za lajšanje porodnih bolečin, ki jo nudi večina slovenskih porodnišnic. Če se bost...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?пеперутка16Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.V obdobju 15-20 mesecev. (
0%)

Stekleničko smo uporabljali do njenega 3. leta starosti. (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!