|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
28.4.2009 23:07:07   
Nana Liza
Danes je Ela imela psihološki pregled in je razturala. user posted image   Pa najnovejša novica da smo se znebili plenice za na ta veliko potrebo. Je danes psihologinji povedala, da je naredila včeraj 4 dreke. Na prvi moment sem kar stran gledala. user posted image Ampak kar je res, je res.  Smo jih pa nazaj uvedli žal za ponoči. Je bila že 1 mesec čist suha ponoči, potem pa kar naenkrat čist pozabila, da nima plenice. Je bilo 4 dni zapored spet polulano. Po liniji najmanjšega odpora jih seveda zdaj spet ima. user posted image

mml - a vi tudi še čakate na vrtec? Pri nas tudi še ni nič odgovora. Baje da bo komisija šele 6.5. se zna zavlečt. Je pa taka gneča za letnik Tevža. user posted image Prašičja gripa, upam da ne bo tako hudo kot se slliši...

lonja - iskreno upam, da bo vse v prid družine in boste raje skupaj uživali v novi hiški.

Punce, kdaj pa pade kakšen kofe?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
29.4.2009 8:24:58   
lonja
ZA dobro jutro in še lepši dan!

user posted image
kaj več kasneje!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
29.4.2009 11:32:06   
lonja
no, pa nadaljujmo...

je ravnokar poštar prinesel še negativni odločbi za obe princeski za vrtec Mladi rod v lj, Manca je na 318. čakalnem mestu, Ajda pa celo na 252.user posted image , juhuhu.

zdej pa upam, da drug teden dobimo še mesto za Manco tu na Vrhniki user posted image .

bi morala v Lj ene ploščice plačat, pa se mi kar ne gre, ko je tako vreme. mogoče popoldne še z Ajdo, pa bomo še kam pičile.

tole pišem z Mančko v naročju, cuza prstek in me opazuje. moja zlata punčkauser posted image .

grem. lepo se imejte.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
29.4.2009 11:33:41   
lonja
aja, user posted image user posted image Ela za psihologa, razturajo te naše male čebelice user posted image . drgač pa, mi bomo zgleda glede na težo jutranje plenice kar do penzije v njih user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
29.4.2009 19:22:10   
mml
Sem slabe volje...Maticu še vedno teče iz ušesa in sploh ne vem več, kaj naj....


...sicer sem pa danes dobila odločbi iz vrtcev in je Matic sprejet v oba, tako da je vsaj to vprašanje sedaj rešeno. Moram jutri pisno odjavit v tem vrtcu, ki je sicer bližje doma, tako da bom od septembra dalje vozila oba čmrlja na isti naslov user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
29.4.2009 21:44:29   
JanJan
Čer!!!

Po nekaj dneh še moj kratek raport user posted image

Smo v ponedeljek skočili v Italijo mal pogledat otroške sobe , pa je bil en lušten izlet. Včeraj popoldne sem šla s fantoma v Lj., pa smo pobrali še user posted image in šli k mojim, kjer smo ugotovili, da je Jan zakuhal na 40,5 Cuser posted image . Sem letela v lekarno po Calpol in takoj nazaj v Po k dežurni zdravnici. Rezultat pregleda: anginauser posted image . Tako, pa smo spet na AB. Seveda mu je do večera temperatura padla tolk, da je spet norel okoli. On pri 38 C leta okoli, jaz pri toliko C že napol spim user posted image . Upam, da bo čimprej ozdravel.

Janja27: se slišiva, prav user posted image

Nana Liza: user posted image za Elino razturanje pri psihologu

Mml: user posted image user posted image user posted image za Matica, da se ušeski pozdravijo. user posted image user posted image user posted image za vrtec

Lonja: vse bo še dobro, boš videla user posted image


Lahko noč

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
30.4.2009 8:37:04   
lonja
Dobro jutro, dober dan...

user posted image

ni lepo, da si zaspan....user posted image .

Mml, user posted image user posted image user posted image  samo za Matica, naj takoj neha tečt iz malih ušesk in naj bo fantiček spet zdrav kot ribica. Pa user posted image user posted image  za vrtec, to bo res fino fajn, ko bosta lepo na eni lokaciji in to v bližini tvoje službe. A bosta takoj skupaj v skupini, al gre Matic prej za eno leto v jasli?
Upam, da v službi še nimate pretirane panike okoli prašičkovuser posted image .

JanJan user posted image user posted image user posted image te so pa za Jana, naj tudi njemu AB lepo in hitro primejo, da bo nasmejan in vesel še naprej. A so v Italiji otroške sobice ceneje al imajo samo večjo izbiro? Bom vesela vsake info, saj nas v prihodnjih mesecih tudi to še čaka. To bo še veselo user posted image .


Imamo namen it na morje za dva dni, pa še ne vem, al že jutri, al šele pojutrišnjem. Verjetno bo obveljala ta slednja, ker naj bi se vreme končno mal uneslo. No, ampak glede na praznik, moram že dan kaj kupit, da vržemo na roštilj. Bo treba verjetno kar v LJ spetuser posted image . Upam, da si Manca danes ne bo privoščila spet maratonskega spanja, včeraj sem dobesedno vlekla iz postelje ob pol enajstih.

Kje ste pa vse ostale? Na RAAAAPPPPPOOOOORRRRRTTTTTT! Sicer itak veste, kaj vam sledi. A ne Tinas?

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
30.4.2009 10:42:23   
šnucika
dan!user posted image

Hvala za kofe!

Jaz sem v službi in vsa nahodna...malo alergija,malo prehlad. Pa jutri tudi delam,tako,da bo 1.maj res praznik delauser posted image user posted image

Živa je ozdravela,danes bo šla prvič ven.Nekaj bo treba ukrenit s temi njenimi bronhitisi in težkim dihanjemuser posted image
Moj je bil v bolnici na kontroli...malo boljše,ampak nič vzpodbudno...še tri teden počitka,potem pa bodo videli.
Včeraj sem na ta račun sama vlačila okoli plinsko jeklenko,ker nam je plina zmanjkalo...on ima strogo prepoved dvigovanja...še roke same ne sme dvignit nad glavo.

lepo se imejte...lepo vreme vam želim....tu pri nas je prav zoprno in mokro....pa uživajte,če greste zvečer na kresovanja!

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
1.5.2009 7:54:17   
Taja Nagaja
Dobro jutro!


Eno velikouser posted image za vse!

Živel 1. maj!




Jaz se počasi pobiram. Me je prejšnjo sredo malo zvilo. Tako močno me je bolelo grlo, da se sploh ne spomnim, da bi kdaj tako user posted image pa vročina...  Mogoče je bila angina, ali pa kaj drugega user posted image HB za Tantum verde v pastilah, sem vsaj slino lahko požirala. Potem pa nadležen suh kašelj user posted image . Sem bila prav sitna.


mml: joj, upam, da kmalu porihtate ta ušeska. Jaz ti lahko ponudim le alternativna "zdravila". Kako pa je z Mančinim kašljem? Bina začne ponoči kašljat, če ji ukinem Ventolin. Glasovnice pa še zbiramo. user posted image user posted image user posted image za vrtec. Beti je bila tudi letos zavrnjena user posted image . Je pa 2. na čakalni vrsti user posted image .

Nana Liza: user posted image user posted image user posted image za Elo, plenica o pa tudi kmalu preteklost. Mi sedaj prepričujemo Beti, da bi jo zamenjala za kahlo pa sploh noče slišat user posted image . Je ne mislim silit, ker tudi Bina se je odločila sama in od takrat je brez podnevi in ponoči in le enkrat ji je ponoči ušlo.

lonja: user posted image user posted image user posted image , da očka ne daste. Saj, če bi bila kakšna druga država, bi šle lahko z njim. user posted image Joj, barve sten. Mene sedaj daje, da mi malo barvala, vsaj B&B sobici, razmišljam o vzorčkih, nalepkah... potem pa vidim cene... pa malo razmišljam, da bi si sposodila grafoskop, da bi kaj narisala... joj te odločitve user posted image Ne, rolamo pa ne. Bom počakala, da Bina pridobi na moči, mogoče teži user posted image , mogoče v jeseni. A se nama pridružita?  user posted image user posted image user posted image za čevapčiče, Bini sem jih tudi naredila in moram priznat, da so zelo okusni.

tinas:
a imate sonček? Kako je bilo na nastopu? Najbrž si bila zelo ponosna mami. user posted image

šnucika: eno pasje vprašanje. A je šnavcer lahko zunaj v pesjaku? Ker mi sli ne moremo privoščit psa v hiši. Sedaj upam, da dobimo enega labrdorskega pubertetnika na počitnice user posted image Naj te hitro zapustijo vse tegobe!  Pa naj ti hitro mine dan v službi.

Izabela_:
si že kaj bolje? A sem že povedala, da navijam za Izo? user posted image Kako je z vrtcem? Se Matevž veseli, da bo dobil sestrico/bratca? Si ga kar predstavljam kako pozornen je do vaju.

Jan Jan: joj, pa ne angina user posted image , naj mu AB hitro pomagajo. Potem pa le hitro po probiotike. Nam so svetovali Baktoflor, baje se ga dobi že pri nas, mislim da v Sanolaborju. Je fajn, ker je prah pa ga kam zamešaš. Beti tudi rastejo zobje in to tako zelo počasi user posted image , prvega je dobila za prvi rojstni dan, sedaj pa jih ima 8 in spodnje š**** štiric user posted image , sem ji kupila jantarjevo ogrlico in nočnega joka ni več. Ne vem ali je to le slučaj ali pa sedaj rast malo počiva. Naj vas bacili kmalu zapustijo.

ac:
a si na masaži? Ti le uživaj!

NRMM:
a učke počivajo? Upam, da sta imela čas zase, da sta imela varsto za M&M. Ko se pa vrneš pa začnemo planirat user posted image Ker brez tebe pa res ne gre user posted image .


Grem B&B nekaj za malco naštimat.


Lep vikend






(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
1.5.2009 14:37:44   
šnucika
daaaan!user posted image

En proletarski pozdrav vsemuser posted image ....delam in do sedaj,ko se je končno malo umirilo je bilo noro...še nosa si nisem utegnila brisat.

bino - vidim,da imate podobne težave,kot mi z Živo...s kašljem,dihanjem in Ventolinom....user posted image
Jaz sem že kar obupala...zgleda,da bo to pri naši pupi stalnica.
Glede šnavcerjev....lahko so zunaj.Naš sicer ni...je bil par mesecev,pa mi je fasal pljučnicouser posted image ...sedaj ima gospod svojo sobo pri mojih.So pa šnuciji fajn,ker ne puščajo dlake in ne smrdijo.Pomembna je seveda nega in striženje dlake na četrt leta.





Eh...sem se prehitro veselila....spet delo...

no,lepo se imejte....user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.5.2009 19:12:19   
NRMM
Daaaaaaaan!

No pa sem nazaj,da vam zopet malo težim user posted image . Nič kaj niste zgovorne,kar je ok,da ni bilo preveč za prebratuser posted image .

Mi smo res suuuuper preživeli ta dopust. Bilo je fino toplo, med 30 in 35st, je pa ves čas pihalo,kar pa ni ustavilo mojih punc pri kopanju in norenju v vodi. Dedi&babi servis je bil tako tako,ampak boljše kot nič. Vsaj v miru sva se lahko najedla vsak dan in 2x zvečer zaigrala biljard. Družbe sta imeli veliko, sta bila sin od sestrične in hči od bratranca tudi zraven,tako da so se na veliko igrali. Polno je bilo seveda policajev z familijami. Vsem so bile všeč M&M,ful so jih hvalili,kak sta pridni........do danes seveda,ko je Maša imela pol urno derenje,ko smo se morali privezat zaradi turbolenc....pa tudi to smo preživeli in sedaj smo doma. Če priznam,prav paše biti končno spet doma....pogrešam domačo posteljo.

Smo pa bili 3 dni v enem hotelu, potem smo imeli celodnevni nakupovalni izled v Antalyi in selitev v drugi hotel,ki je bil.....ufff noro dober. Slike bom dala na FB.
No danes je pa mož pozabil denarnico,ključ od avta in mobitel v hotelu in se to spomnil na sredi poti.Je šel iz busa na taxi do hotela in potem do letališča......hmmmm taxist ga je ožel za 130€ user posted image user posted image user posted image .Naredila pa sta okoli 120km. No vsaj dokumente je dobil nazaj.

Kar pa se osebja tiče.............jaaaaaaa našel se je črnec iz Nigerijeuser posted image , Nelson. Bil je v animatorski skupini. Ga je Robijeva teta nažicala,da se nam je pustil slikat........ne vem,če ne bo šla danes slika z mano spat user posted image .

No to je to zaenkrat. Grem počasi spravit punci v pižamo,da lahko gremo spat,ker jaz še komaj gledam.

Bolančki čimprej se pozdravite!

lp


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.5.2009 16:11:11   
sonček balonček
Hojla,

uf mi dolgo ni uspelo kaj prebrat, kaj šele napisat. Vidim, da decemberčki in decemberke pridno rastejo user posted image . Je pa že nekako skrajni čas, da pride poletje, ker pomlad očitno ni dovolj, da bi pregnala te zoprne prehlade, viroze, angine. ipd.

Pri nas je zelo stresno, ampak se trudimo, da bi se čim bolje izvlekli iz teh napornih mesecev. Mali dve sta še vedno kar naprej bolani, trenutno smo imeli 3/4 angino in Ospen, Maruša pa ima vneje ušesa in Hiconcil. Lara ima jutri operacijo žrelnice, upam, da bo šlo skozi, saj je šele včeraj nehala jesti Ospen, pa še v četrtek je imela rahlo vneto eno uho. Tudi krvni izvid v četrtek ni bil čisto OK, ima še povišane levkocite in nizko železo. Upam, da nam vseeno uspe se pregristi še čez to, da bo potem vsaj kar se Lare tiče, konec težav s temi ušesi, šmrkljem, vročino...

V službi je grozno naporno, cca po dva dneva na teden, oba z user posted image  delava do cca 2h ponoči, ko dava pupki spat. Služba, dve mali pupki, pa še skoz nekaj bolani, dokončat je treba prizidek... vse to je tako naporno, da sva bila že čisto na meji, da se nehava imeti radauser posted image .

No, zdaj je bil user posted image  med prvomajskimi doma in je postal spet stari, dobri user posted image . Je lepo skrbel za pupki, se lepo obnašal, pospravljal, se zabaval, smejal... Jaz posledično enako (no jaz sem vmes morala za dva dni v službo, ker me zdaj ta teden po praznikih ne bo). Očitno sva oba tečna, zoprna, iščeva krivdo za prenaporno življenje, drug pri drugemu. Smo vmes med prazniki šli za tri dni na Krk, kljub AB-jem, in se imeli zelo lepo. Držite pesti, da bo tako stanje trajalo še dolgo. Ker če ne, morava oba zamenjat službouser posted image .

Ko bom utegnila, bom prebrala vse za nazaj... Kdaj bo to, pa ne morem rečt user posted image . Pri vas imam vsaj malo upanja, da bom lahko nadoknadila za nazaj, pri januarčicah 2008 (Maruša), pa tega upanja nimam - tam pa klofajo babnce, tako da ni šans, da bi lahko sledila.


(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
4.5.2009 10:07:05   
mml
Jutro lenobe user posted image

Jaz sem ta teden mati samohranilka user posted image , otroka sta spala zjutraj kot nagelčka in sme ju komaj zbudila, sicer sta bila pa zelo pridna in smo prišli na vse konce brez zamud user posted image . Zdaj sem pa že grooozno pridna...tako da samo ena hitra kava, po tem pa nazaj delat

user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 4.5.2009 10:08:53 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
4.5.2009 13:36:42   
lonja
Dan,

evo mene spet, po nekaj dneh user posted image .

Praznike smo preživeli, se čudovito imeli, saj smo bili po dolgem času spet kompletni po cele dneve skupaj user posted image , joj, res je blo luštno. Smo se v soboto spravili domov z morja, ker je imel user posted image  plan delat v nedeljo, no, pol smo pa še včeraj cel dan zabluzili skupaj in seveda od dela na hiši ni bilo nič.

Na morju je še rahlo mraz, sem vse mogoče deke navlekla na Ajdo in Manco in rezultat vsega je bil, da je mene zeblo kot psa, punci pa sta spali kot polhka in se zbudili čisto topli user posted image .

Ja, pa ratujemo zobati user posted image , sem že na morju pri Manci zatipala enega, pol pa dans še enega. Moja miška zna zdej že fejst ugriznit in full se ji smešno zdi, ko javkam zraven user posted image , lumpa mala.

Mml, se ti pridružim v samohranilstvu v sredo popoldne, bomo do petka same, ker grejo ata v Ferraro. Če boste kaj pri volji, se lahk kej vidimo user posted image , me bejbe smo vedno za akcijo, sej veš.

NRMM, a Nelson praviš? Ja, hm.....fajn no. Upam, da slike nisi čist pomečkala, ko si jo valjala po postelji. Boš dala kak nasvet za hotel v Turčiji. Mene vse bolj vleče, da bi spet rezervirala teden dni razvajanja koncem oktobra user posted image .

Bino, kako ste pa kaj vi? Ja, trenutno sem globoko v študiranju barvnih kombinacij, Ajdina sobica bo zelena, to je že odločeno user posted image . Za kako popestritev bom pa tebe najela, ti si vedno polna dobrih idej.

Nana Liza, kdaj pa bi vi imeli čas za kakšno skupno kavico user posted image ?

Šnucika, naj alergije minejo hitro in takoj user posted image !

Lep dan vsem skupaj, jst grem zdele z Manco na en dolg giro z vozičkom, ko je tak sonček. Mejte se!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
4.5.2009 17:51:58   
Nana Liza
Hej!

Pa je še en ponedeljek po podaljšanem vikendu mimo.

Mi smo bili bolj doma oziroma sprehajali po bližnji okolici. Se moram pohvalit, da je danes bila prva noč, ko je Tevž spal v kosu od 21ih zvečer do 6:20 zjutraj. Še vse take naslednje noči si želim. user posted image

Pa da ne bo Ela prikrajšana, že več kot 1 teden je bila suha plenčka ponoči, danes je pa še hotela ni imeti in je bilo vse ok. Zgleda, da počasi pa bomo res rešeni te plenice vsaj pri enem otroku.user posted image

lonja - Ja za kavo sem za za!!! Sobota, nedelja? Nimamo še nič planov. A ste mogoče za kakšen dopoldan   za arboretum ali pa Tivoli. Sem slišala, da imajo luštna igrala za otroke.

mml - da čimprej mine teden in boste spet kompletni. Ste tudi vi za kakšen kofetek?

sonček balonček - držimo pesti za Laro da bo vse ok in bo rešena vnetij. user posted image Lepo te je brat, oglasi se še kaj! Ti bo kaj lažje.

Bino - joj že Beti brez plenice, ja kaj čas hitre mine, a ne. Na Tevža še sploh ne pomislim, ker je pri ELi bolj dolgo trajalo. Res pa je, da vrtec naredi svoje inse pozna, da je bila tako dolgo v domačem vartvu.

Me Ela kliče, da ji preberem knjige, ki sva jih malo preje prinesle iz knjižnice.
Ostalim pozdravček!



< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 4.5.2009 17:52:40 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.5.2009 9:12:29   
lonja
Jutro,

user posted image

upam, da ste se lepo pripeljale do službe oz. tiste, ki ste doma, da maximalno uživate user posted image .

Jst sem pravkar šopingirala, res da samo po spletu ampak za dušo je prav pasalo user posted image , ko se Manček zbudi šibneva v LJ, sva zmenjene z njeno botrco za eno kavico, da še kakšno rečemo, ker drug teden ona že leti na potapljanje na Bali in se do krsta ne bomo videle user posted image .

Včeraj smo bile celo popoldne zunaj, Ajda je končno osvojila vožnjo s kolesom in smo prevozile skorajda celo Vrhniko, na koncu sem lumpo morala prav lovit z vozičkom, ker je šla tako hitro user posted image . Full se ji zdej fajn zdi, bolj kot gre hitro, bolj uživa. Ta bo še prava dirkačica user posted image .

Popoldne imamo plavanje, midve z Mančijem pa bova mal v Cityja skočile. Če imajo kaj novega slučajno user posted image .

Kje se skrivate vse?

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.5.2009 12:53:36   
mml
Dan,

se pokorno javljam, da sem še tukaj...

včeraj sem dobila Maticev bris sluhovod in rastejo hemofilusi, tako da zdaj srka Amoksikla, upam, da bo zadeva končno učinkovita in bo konec tega gnojnega izcejanja iz ušesa, ker ne izgleda prav nič lepo...Še dobro da matic z veseljem pije vse mogoče sirupe...ko zagleda kakšno brizgo takoj prišiba in posrka sirup, po tem pa hodi za mano in prosi za še user posted image . Manca je HB zdrava in še kar pridna, danes sem jo po krivici zjutraj nakrulila...je bila v svoji sobi in nekaj brskala (seveda smo bili pozni) in naenkrat jok...sem mislila, da protestira, ker se je treba spravit od doma (ker je to zjutraj že bilo na programu...)...no po tem, ko sem jo v letu nahrulila, mi je pa le uspela povedat, da ji je padla knjigica na stopalo in jo boli...boga reva...no saj hujšega ni bilo...

lonja upam, da si veselo kofetkala in dobro šopingirala...tele dopoldanske nakupe pa jaz kar pogrešam, zdaj samo prfrčim v trgovino in kupim kar mi je vsaj približno všeč user posted image , seveda smo za otroke...zame zmanjka časa user posted image . Moram preverit, kaj je Manci še prav od lanskega poletja, za Matica bo pa treba na novo nakupit...sploh se mi pa zdi, da je prav velik v primerjavi z Manco pri tej starosti...
...verjetno se ne bomo uspeli uskladiti, da bi se kaj dobili...danes gem k frizerju...jutri delam popoldan, v četrtek ima Manca spet rolanje...po tem so pa že moški doma user posted image
Da ne pozabim user posted image  za malo kolesarko

Nana Liza user posted image  za tvoja čmrlja, da tako osvajata nove veščin. Pri nas matic zjutraj pridno lula na kahlico, občasno tudi kaka, se zjutraj velikokrat zbudi s čisto suho plenico, čez dan se mi pa še ne da kaj dosti ukvarjat s kahliranjem...bom počakala, da bo še malo topleje...po tem pa bo kar bo...jih pa menda tudi varuška daje na kahlico, tako da tudi tam lula in kaka na kahlico...
...kar se kofeta tiče...jaz sem za, samo uskladiti se moramo...kar bo pa hujši problem user posted image

bino lep te je spet malo prebrat. Upam, da ste kar OK. Držim pesti, da bo Bina lahko opustila Ventolin in ne bo kašljala ponoči. Hvala za ponujene alternativne načine zdravljenja...samo se mi zdi, da če je bobnič perforiral in teče ven gnoj, da je vseeno bolj varno, če dam AB...A ti čisto resno razmišljaš o novem psičku? Upam, da bo tale pasji obisk, ki se vam obeta, prijeten za vse user posted image

sonček balonček januarčicam še jaz komaj sledim...tako da te čisto razumem user posted image . Upam, da je Larina operacija uspešno za vami in bo sedaj mir, kar se tiče ušes. Ti pa verjamem, da je občasno naporno z vsemi obremenitvami v službi in doma. Držim pesti, da boste uspeli življenje zorganizirat tako, da bo za vse vsaj nekaj časa. Je pa lepo, da ste si vzeli čas samo za družinico in stvari malo postavili na svoja mesta user posted image

NRMM vseeno boljše, da je dokumente in denarnico pozabil user posted image , kot da bi se to zgodilo tebi...user posted image , si predstavljaš, koliko hrupa bi bilo...še dobro, da se je uredilo kot se je...predvsem pa, da ste uživali in se lepo imeli. Mene prav zanima, kako bo septembra, ko bomo mi šli...zaenkrt ni še nobenih komentarjev o hotelu na internetu (so ga anmreč odprli šele letos aprila...)

šnucika a te je delo čez praznike čisto uničilo??? Upam, da ni bilo tako hudo in da sedaj samo lepo uživaš v kakšnem prostem dnevu...user posted image

cuma ti nas pa tudi vedno bolj zanemarjaš user posted image user posted image user posted image

ac si že nazaj ali še uživaš? Upam, da je bila masaža super in vse ostalo tudi user posted image

...če še niste opazile...se mi nič ne da user posted image

Danes pride moja mama, da bo pazila čmrlja, ko grem k frizerju (pojma nimam, kako se naj postiržem in pobarvam...) in ostane pri meni, ker delam jutri popoldan, tako da če mi bo uspelo, bom šla jutri dopoldan pred službo še na eno kolesarsko turico čez Golovec...če mi ne bo škoda nove frizure user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.5.2009 23:06:46   
ac
Dober večer!

Vidim, da imamo vse kronično pomanjkanje časa user posted image . Mi smo že v petek zvečer prišli z dopustnikovanja. Bilo je super, od vsega lenarjenja, uživanja in dobre hrane in pijače sem dva dni pred odhodom dobila tak naval mleka in čist trde in boleče joške, da sem jih morala masirat in Majo ponoči budit za jest user posted image . No, sedaj seveda nimam več tega problema user posted image . Je bila pa Maja prava bogica - je zgleda od Sare fasala virozo in je že 2. dan dobila vročino, kašljala je in smrkala in imela vnete učke, tako, da smo šli v MS na urgenco po kapljice. Plavala je tako samo dvakrat; prvič sem tako zamaširala z njo v bazen, da je bil zanjo prevelik šok in je jokcala, no, drugič je bilo pa že bolje. Sare pa sploh nisem mogla spravit iz bazena. Jaz sem si celo privoščila frizerja in se znebila te svoje čupe, ki je je zadnje tedne več na tleh kot na glavi, mi ful izpadajo lasje. Pa mal smo šli na izlet po Goričkem, no, pa je bilo že konec dopusta. Doma pa pranje, peglanje, pospravljanje, pa končno sem posadila rožice na balkonu, pa enemu sodelavcu nekaj pomagam pri enem projektu, ker gre kao spet za eno stvar, ki jo samo jaz znam, itd., itd... Pa Maja ponoči še malo pokašljuje, pa se od tega včasih zbudi, tako, da sem še neprespana povrhu. Bom vsaj bolj cenila, ko bo spet vse po starem user posted image .

Vmes, ko to pišem, se je že Maja zbudila za nafutrat, tako, da je tud stroj že opral. Grem obesit perilo in spaaaat user posted image . Lahko noč vsem!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.5.2009 8:37:52   
lonja
Jutro vsem skupaj in ena mejčkena kofica za vse skupaj!

user posted image

Ajda uspešno odtransportirana v varstvo, zdej pa sledi en pošten kofi in zajtrk user posted image . Dnevi tudi meni tako letijo, da je to nekaj neverjetnega. Naš ata danes odpotujejo in sva imela včeraj še kup stvari za dorečt, seveda spet največ okoli hiše in stvari, ki spadajo zraven. Med drugim moram danes po ene dve 20 kg vreče ne vem česa za hidroizolacijo balkona. Upam, da se bo našu kak uslužen prodajalec, da mi jih bo odtrogal do avta user posted image . Se bom kr mal bogo nardila.

Mml, frizurca lepauser posted image ? Jst sem zdanjič tolk dolg zbirala pogum, da grem nekam drugam kot k svoji frizerki in mi ni žal. A ne Bino? Definitivno spet ponovim ta pregrešen korak user posted image . Upam, da se kljub neprisotnosti očija lepo imate in da ti je mama predvsem v pomoč user posted image . Pa user posted image  da ste končno našli vzrok za Maticev boleči ušesek, čeprav je diagnoza spet user posted image .

Ac, vidim, da ste res uživali in se fino fajn imeli. Mene tudi še vedno daje, da bi kr rezervirala en teden razvajanja, sam še zbiram pogum. Bi tolk pasalo za konec porodniške user posted image . Naša Manca ga je tudi nekaj časa lomila in se zbujala sredi noči, zdej je pa očitno punca spet dojela, da je fino spančkat celo noč in ne budit mamice, ki je posledično samo slabe volje in neprespana. Vidim, da ne moreš brez službe user posted image , tc, tc, tc.

JanJan, kam si se pa ti zataknila? Pa ne da so te že v službo vpoklicali user posted image ? Jan ozdravel?

Nana Liza, za vikend se pa res lahko kaj zmenimo. Baje, da bo celo vreme lepo user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.5.2009 9:32:24   
JanJan
Dan user posted image

Lonja: zaenkrat sem še doma user posted image , samo se bolj potepamuser posted image , pa ni časa za RR user posted image . Otroške sobe v Italiji: cene so podobne kot pri nas, kvaliteta pa mislim da tudi. So pa ful luštne sobe. Midva sva šla bolj gledat zaradi idej kako za dva postavit sobo, ali bo pograd oziroma bosta obe postelji na tleh etc.

Šnucika: ššššcccccc, vsi prehladi, alergije in ostale tegobe, ki vas težijo user posted image

Bino: lepo, da si se oglasilauser posted image , Jan ima še za danes AB, pa bo konecuser posted image .Domen pa je spustil šesti zob na prostostuser posted image , upam, da mu kmalu sledijo še drugi.

Nrmm: WB user posted image , lepo, da ste se imeli super. Nelsonova slika je še cela????user posted image user posted image user posted image user posted image

Mml: user posted image user posted image user posted image za Matica, upam, da bo Ab prijel in ne bodo ušeska več bolela.

Janja27: sorry, v četrtek ni zneslo, kaj pa ta tedenuser posted image ?

Prejšnji teden je bil user posted image doma, Jan itak doma, Domen pa ima itak zaenkrat še abonma na domuser posted image , posledično ni bilo časa za pisanje. V soboto smo jo ubrali v Poreč, postavljat prikolico in okolicouser posted image , in smo se vrnili šele v ponedeljek popoldne nazaj. Jan in user posted image sta vsak v svoji "službi", midva z Domnom pa piševa. Aja pa v Poreču smo se ful pocajtali, tako da skoraj ni več šmrkanja in kašljanjauser posted image .

Šibm, moram danes še par stvari uredit.

Pa-pa...


_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.5.2009 10:18:07   
mml
Dan,

danes imam pa prosto dopoldne...moja mama s čmrljema je ravnokar šla v ZOO, v službo moram ob 12., tako da imam uro in pol čisto zase...pravo razkošje user posted image ...sicer bi se mogoče spodobilo, da bi šla na kolo, ampak nisem čisto prepričana, da se mi da...user posted image

lonja sem prepričana, da boš našla kakšno dobro dušo, ki ti bo pomagala preložit težke vreče user posted image . Sicer pa superm ,da Manca ponoči spet pridno spančka user posted image , upam, da tako tudi ostane. Lepo preživite tale dva dneva brez moškega v hiši user posted image

janjan super, da ste postavili prikolico in uredili vse potrebno, tako da boste lahko uživali. Sploh pa super, da ste pregnali nahod in kašelj user posted image

ac bogica Maja, upam, da bo nadležne viroze kmalu konec user posted image user posted image user posted image . Ampak ti pa res ne moreš vrez službe user posted image

pegica kje si pa ti zadnje čase?????

izabela si kaj boljše? Se slabosti umirjajo? Upam, da lahko že uživaš v nosečnosti in ni vse samo naporno in zoprno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ste kaj uredili z Matevževim vrtecem?

Moja frizura je kar OK, malo se je moram navadit, po tem bo pa čisto OK, sicer ni nobenih drastičnih sprememb, je pa malo drugače. Predvsem sem pa zadovoljna s prameni, tako da je bilo vredno včeraj 3 ure posedati pri frizerju user posted image
Zdravstveno stanje pri nas: Maticev uhelj je boljši, nič več mu ne teče gnoj iz sluhovoda....

...ima pa zato po Amoksiklavu drisko user posted image , ampak bo že kako...še 5 dni pa konec AB...sicer mu dajem zraven probiotične kapljice, ampak očitno ni zadosti...zjutraj je naredil kupček v kahlico, tako da upam, da ne bo kakšnih tekočih nevšečnosti v ZOO. Sicer imajo pa s sabo en komplet za preoblečt...

...hmmm mogoče bi šla pa vseeno na kolo...se zunaj kaže tak lep sonček....

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.5.2009 10:52:59   
mml
Pa še TOLE si dajte v opomnik, da ne pozabite user posted image . Upam, da bo vreme letos OK

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.5.2009 11:43:28   
mml
Še enkrat jaz, po tem grem pa v službo user posted image , nisem šla na kolo, sem bila prehudo lena...zato pa še malo posmetim s fotkami...

takole zadružno pijete fiziološko raztopino
user posted image

Maticev test čelade
user posted image

Manca se plazi po mojem (iz otroštva) najljubšem drevesu
user posted image

Guganje je zabavno
user posted image

Pomoč pri velikonočni okrasitvi (rezultat - eno razbito okrasno jajce user posted image )
user posted image

Manca joka, ker ima čopek (ampak meni se zid, da ji zeloooooo paše)
user posted image

Matic se zdi, da grez dvema žlicama hitreje user posted image
user posted image

No pa z eno je tudi zadovoljen
user posted image

Z Manco uživava na kavču
user posted image

Moja rožica med rožicami
user posted image

Matic se poliva in pije
user posted image

Manca se stiska s pečim Maticem
user posted image

Nedeljsko jutro, ko mami še spi
user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.5.2009 13:13:53   
Izabela_
Evo mene, še vedno iz postelje. Danes sem napolnila 15 tednov, pa še ni veliko izboljšanja. Bruham do 2x na dan, počutje slabo. Matevž je tudi zbolel, je mož na bolniški, potem pa dela ponoči za službo, ker ima toliko stvari, danes je šel ob pol 4h spat. Jaz pa ležim in sem večinoma nekoristna. Edino ponoči skrbim za Matevža, saj lahko kar v leže...

Komisija mi je odobrila bolniško do 20. maja. Nisem prepričana, da bo dovolj... Jutri imam pa redni pregled.

Matevž se navdušuje nad dojenčkom, ga žgečka preko trebuha in ga gleda skozi popek. Lušten fant je.

Brala sem vas bolj počez - bolančkom hitro okrevanje, drugače pa uživajte, kot vidim, da znate.

Mml - pogledala pa sem tvoje slikice. Zelo so lušne in pestre, vsega po malo.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
7.5.2009 9:08:13   
JanJan
Dobro jutro user posted image

Za lep sončen dan jutranja osvežitev in poživitev user posted image

user posted image

Mml: super slikce user posted image , ful sta luštnauser posted image

Izabela: šššccccc slabosti, pa par user posted image user posted image user posted image zate.

_____________________________

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?