Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Razmišljam, kaj vse bi lahko bil vzrok, pa sem pomislila tudi na to, da mogoče večerja prezgodaj, da torej mine preveč časa od večerje do zajtrka. Vem, da je možno tudi to, da se čez dan ne naje dovolj, itd., ampak zvečer pred spanjem ji vedno ponudimo še steklenico mleka, ki pa jo običajno zavrne oz. prihrani za ob cca. 5-ih zjutraj
. Zato me zanima, kdaj vaši približno toliko stari otroci večerjajo in kdaj zajtrkujejo, torej, koliko časa mine med večerjo in zajtrkom. Še to: brez nočnega hranjenja je bila sicer od 9-ih mesecev dalje. Pa hvala za odgovore, punce.

Ker se mi je pa zgodilo, da je zvečer zaradi napada kašlja izbruhala vso večerjo, potem je bila pa ob 3 ponoči lačna - kar se ni zgodilo že od 7. meseca naprej, zato zdaj raje na ta način poskrbim, da ni nočne lakote in je mir najmanj do 8. zjutraj ali dlje.