sassy0
|
Hojla punce, jaz pa danes uživam zadnji dan porodniške. Jutri pa že veselo na delo. Po eni strani sem kar vesela, po drugi pa ne, ko ne bom več z mojim miškolinom po cele dneve. Se ful navadiš, da nekdo skoz brenči okoli tebe Drugače je počutje kar ok, samo v soboto sem spet malo zakrvavela, samo je bila taka čisto rjava kri, do danes se je že umirilo, upam, da sem se sedaj rešila tega, da se je hematom končno spucal. Na NS sem se že naročila, kar v Dravlje, sem bila tudi pri prvem tam, pa sem bila kar zadovoljna. Predvsem zato, ker so tam res sami strokovnjaki na področju porodničarstva in ginekologije. Imam jo 16.6. Potem pa naslednji pregled pri svoji g 19.6. Se bom kar načakala. Čeprav sem že videla svojo pikico, se včasih kar zdrznem, ko pomislim, kaj pa če se naslednjič ne bo nič videlo. Ampak nočem bit preveč črnogleda. Sicer pa dokler mi je slabo cel dan, itak vem, da je vse ok Upam, da me v službi ne bojo preveč sekirali, drugače jim bom mogla kar na bolniško pobegnit, haha. No uživajte, pa crkljajte svoje bušije. Papa