|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
17.7.2009 18:17:25   
sisi77
ojla punce upam da zdržite v tej vročini. Meni je muka ful ker sem v službi in to brez klime. Uf še 46 minutuser posted image .
Kot vidim nobena ni nič napisala glede nakupov v Trstu. No če katera ve še se vdno priporočam s podatki!

Fino bi bilo če bi malo prilimale svoje bušije da jih lahko vidimo. Jaz ga bom danes slikala pa vam ga ob priliki pošljem, da vidimo kakšne že smo user posted image user posted image user posted image .
Prijeten dan in vikend.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   RE: Januarke 2010
17.7.2009 21:48:55   
ellie
Tak...pa je nuhalna za nama. Vse je superuser posted image  velik je 6,2 cm...nosna kost vidna, ns 1,5...tveganje 1:14000. Je dr. rekla, da sva prva danes, da se je vse ok videlo...da so se vsi skrivali. Najin pa je prav razgrajal po trebuhu...brcal, se premikal...da smo se prav smejali. Sva dobila 3 slikice...bom v nedeljo poskenirala pa kakšno objavila. Spola pa se ni videlo. Je šla že izvide pisat...pa je potem še enkrat probala pogledat, ampak je vztrajno skrival...tak da bomo mogli na to še počakat.

 
Jutri pa šibava mal v Lj...pa pol naprej v Kočevje. V nedeljo pa, če bo vreme ok, mal na Krk.

 
sisi77 jaz tud v trstu nič ne poznam...je že ful od tega, ko sem bila nazadnje. Tak da to moj splanira kam pa kak. Verjetno mal v center mesta pa pol še v kak šoping center. Če ne prej...ti javim potem, ko bova šla...pa bom lahko kaj več poročala.


(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
   RE: Januarke 2010
17.7.2009 22:24:43   
majčyca
Hej hej punce!
Kako ste? Kako ste preživele današnjo vročino? Jaz več nisem vedela, kako se naj ohladim, bi najraje ostala v avtu, kjer je bila fajn klima user posted image zdaj zvečer pa sem imela še en kup stvari za zlikat in je bilo še huje, ko je vsa tista para bila prisotna user posted image
Moram vam povedat, da sem tudi jaz že ful lepo slišala srček moje pikice preko angelsound-a in tudi ful lepo se sliši, ko se pikica premika. Je pa res, da ko je ful živahna oz. živahen (še kar ne vem kaj bomo imeli ali njo ali njega), ga/jo je treba kar lovit in iskat po trebuhu, ker kar hitro pobegne (že zdaj) user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77
in pa opažam, da imam dneve, ko sem ful občutljiva in mi gre kar na jok, čeprav brez razloga. Kar jokala bi, pa ne vem zakaj user posted image se še kateri dogaja kaj podobnega?

Ne pravi mi, pri prvi nosečnosti sem se za vsako figo jokala, sem mislila, da bo po porodu minilo, pa je bilo isto sranje. Včasih so ti hormoni grozni. Najbolj grozno pa je bilo, da sem se zavedala, da jokam čist brezveze, pa si nisem mogla pomagati. Tale občutljivost je počasi minila, ko sem šla nazaj v službo, je pa res, da me še zdaj kaj brez veze zvije.
Drugače se pa v drugi nosečnosti ne obremenjujem več z nepomembnimi stvarmi, verjetno tudi zato, ker mi tamal pobere vso energijo in ti povem, da mi je dosti boljše. Če se pa moj kdaj ne strinja z mano, se ne jokam več kot prvič, ampak grem samo stran in si mislim, da je kreten, drug dan je pa tako ali tako ponavadi vse pozabljeno....

Ja meni se res pogosto dogaja, da bi kar jokala, pa ne vem zakaj, pa mi moj kaj takega reče, ko ni nič groznega (če malo razmislim potem), ampak meni kar solze pritečejo, pa sem kar žalostna,... upam res, da bo to čimprej minilo, ker me je kar groza, kako bom prenesla to, ko gre lubi čez 14 dni nazaj v Nemčijo (ker je bil zdaj 2 meseca doma in sem se ful navadila na to, da ga imam cel čas ob sebi).

Kika99 - uživajta na morju, odpočijta si in božaj-ta tvojega bušija user posted image

Bom tudi jaz jutri ali pa v nedeljo slikala mojega bušija in ga pokazala user posted image ker je zdaj v nekaj dnevih kar FEJST zrasel user posted image
Jaz pa grem zdaj počasi pod tuš in v posteljo, ker sem kar utrujena danes... Lepo nočko želim vsem!



(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
   RE: Januarke 2010
18.7.2009 7:22:14   
Kika99
Jutro user posted image

Preživite lep teden in uživajte, Se beremo naslednji vikend - morje kliče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

čaw baw Kika99

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
   RE: Januarke 2010
18.7.2009 10:45:45   
Zala01
Pozdravček in vsem skupaj dobro jutro po 14-ih dnevih.
Končno smo z morja, prispeli smo z Visa danes ob 2h zjutraj. Je bilo kar fino, no prvih 10 dni mi je bilo še kar orng slabo, pol se je to izboljšalo, pol se mi je pa že mešalo od vročine, tako da sem komaj čakala, da se vrnemo. In zdaj smo končno domauser posted image . Zdaj sem pričela 15. teden, brcik še nič ne čutim, pa sej pri prvem falotku sem jih tud šele v 17. tednu...tako da je še časuser posted image . V ponedeljek grem na UZ, tako da se prepričam, da je s pikico vse OK. Sicer mi je trebušček že kar zrasel, pa prej sem se vagala, pa sem se na morju zredila za 2 kg (ups!).

Grem zdaj malo prebrat, kaj ste se v teh 14 dneh razpisaleuser posted image .


_____________________________

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   RE: Januarke 2010
18.7.2009 15:07:27   
majčyca
Hej hej!
Danes pa smo se vse verjetno kar ohladile, glede na to, kakšno je vreme... Pri nas je že dopodne kar fejst deževalo, pa zdaj še vedno malo dežuje in vsaj malo bolj svež zrak je zunaj kot prejšnje dni user posted image
Meni je danes po dolgem času spet malo slabo oz. tak čuden občutek imam v trebuhu in ful sem napeta. Ampak razmišljam, da je to mogoče od tega, ker sem si prej privoščila kozarec coca-cole, pa me je to mogoče tak fejst napelo, kaj pa vem.
Jaz pa komaj čakam na jutri popoldan, greva z lubijem malo na morje še pogledat user posted image grema na Murter do srede, saj bi ostala še dlje, ampak imam jaz v četrtek pregled pri user posted image G (joj kako si želim, da bi bilo vse ok, da tega hematoma več ne bi bilo oz. da to vsaj ne bi rastlo, sem ful zaskrbljena user posted image ).

Kika99 - zdaj ste verjetno že na morju, uživajte maksimalno!!!

Zala01 - dobrodošla doma user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
   RE: Januarke 2010
18.7.2009 16:38:34   
lesk80
Pozdravljene nosečke.

Da vam povem svojo zgodbo. V sredo 15.7. sem imela nuhalno ob 16 h, na vrsto pridem ob 16.45. Izmeri utrip 143 na minuto in mali se ni obrnil tako, da me pošlje na sprehod za 20 min. Pridem nazaj in še enkrat izmeri utrip 146 na min in pravi da je na minimumu.user posted image user posted image  in mali se spet ni obrnil tako kot si je želela. Ma z ultrazvokom me je masirala in tresla po trebuhu enih 15 minut in spet nič in pravi da ima pri vratu popkovino in da ne more izmerit nuhalne. Pošlje še me na WC, da izpraznim mehur in pridem nazaj in spet nič. Pošlje me še drugič na sprehod in čez pol ure pridem nazaj in spet izmeri utrip 146 na min. Videla sem da je mali bil v pravilnem položaju, vendar ni mogla izmerituser posted image , nič mi ni bilo več jasno. Glede organov pri malem če je vredu mi ni nič povedala. Po enih 15 minutah pa kar reče da je nuhalna visoka 1: 336 in da se nosna kost slabo vidi. Jaz pa sem nosek prav lepo videla in še na slikci se lepo vidi in je prav izrazit. Mislim da je kar nekaj izmerila v tri dni. Ne vem zakaj me ni raje naročila za naslednji dan, če že ni šlo izmerit. Čeprav mi reče, da ni nič sigurno da bi bilo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image ....HALOO? zakaj sploh ta pregled če ni nič sigurno???
Pove, da sem v 13 tednu in da je mali velik 7,31 mm in da je zelo velik za ta teden. Na izvid mi na piše, da priporoča amniciotezo v 16 tednu.
Vam povem da , ko sem se peljala domov sem celo pot user posted image in še sedaj sem prestrašena in sploh ne vem več kaj naj. To čakanje v negotovosti do 16 tedna in še potem par tednov na izvide me bo ubilo. In tudi samega posega me je strah, saj te z iglo prebodejo do malega, kaj če pa ga takrat kaj poškodujejo s to iglo??? Kaj mi svetujete? Mene je ful strah. Sem misla po nuhalni povedat bližnjim o nosečnost, zdaj pa še kar ne bom, saj ne vem kaj še bo s tega.
Ali sploh katera ve kako je s temi številkami pri nuhalni in kje je res maximum da je še vse OK?
L.p

_____________________________

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
   RE: Januarke 2010
18.7.2009 16:50:39   
Gwendolen
Nujno se naroči še nekam drugam na NS. Nujno nujno nujno, ker je zadnji čas. Pa kaj če boš še enkrat plačala, razen če si v veliki denarni stiski! Sem ti pripravljena pomagati pri tem, če bi rabila.

Ej, sam halo, pri komu si pa tole sploh bila?user posted image user posted image user posted image

Če si iz LJ ali okolice ali pa če se ti ni problem peljati, ti priporočam, da greš še v Dravlje, jaz sem bila tam super zadovoljna, pa res konkreten izvid dobiš tam, z vsemi podatki, še s statistično primerjavo tvojih rezultatov in grafičnim prikazom.

Utrip pa ni toliko na spodnji meji, normalno je od 120 do 180 udarcev na minuto...

Sporoči, če kaj potrebuješ!

Lp, G.


_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
   RE: Januarke 2010
18.7.2009 16:55:25   
Gwendolen
Aja, pa še to... sprašuješ za max izmerjeno nuhalno, da je vse v redu. A tebi je povedala samo verjetnost ali kako? Koliko mm ti je pa izmerila? Kaj pa ta podatek?
Normalno naj bi bilo od 1,0 mm do 2,6 mm, kar je pa več, je pa že precej rizično. Seveda na končni rezultat verjetnosti vplivajo še tvoja leta, za katera po tvojem nicku sklepam, da so enaka mojim.

Če nisi dobila niti tega podatka, potem res nujno šibaj še kam drugam. Poskusi se naročiti kot nujno, povej, kaj se ti je zgodilo in da si zmedena in da bi rada še drugo mnenje. Glede na to, da je preiskava plačljiva, s tem, da te vzamejo na hitro, ne bi smela imeti problemov.

Lp, G.


_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
   RE: Januarke 2010
18.7.2009 20:19:22   
ellie
lesk80 jaz bi na tvojem mestu tud šla še na eno nuhalno. Obvezno! Pa tud mene zanima pri kom si bila? Če se ne motim si iz MB?


Midva sva pa si danes privoščila mal šopinga. Sem celo dobila ene hlačeuser posted image Sicer v la vie...ampak so bile znižane. In to so do zdaj res edine, ki so mi bile prav...tak da mi ni žal niti €.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 9:03:29   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: lesk80

HALOO? zakaj sploh ta pregled če ni nič sigurno???



Lesk samo mirno vse bo o.k. Je pa res to kar ti je povedala ta zdravnica...ta raziskava nič ne pove...to je samo verjetnost, tukaj ni nič sigurnega. Ravno zaradi tega se jaz nisem odločila za ta pregled, ker je neumno da se bi slučajno sekirala zaradi rezultata 1:****, ki je vbistviu samo statističen podatek. Ko sem svojemu gin. razložila svoje razmišljanje je se posvem strinjal z mano, tako da...

Glede na to da si šla na to preiskavo in si sedaj zmedena in prestrašena zaradi rezultatov, ki so brez vsebine, je res najbolje da greš še na ta pregled enkrat nekam drugam, toliko da boš mirna.
VERJEMI, VSE BO OK!!!!!

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 9:23:51   
Zala01
Ja, NS sama po sebi je presejalni test, ki je 80% relevanten. Če zraven vzameš še hormonski test, se relevantnost zviša na 95%. Je res, da obstaja še vedno tistih 5% možnosti za napake, ampak vseeno...Jaz vseeno vsaj NS vsakomur priporočim, no razen če ti je vseeno, tudi če rodiš otroka  s kromosomsko napako. Pol pa je res brez veze. Jaz pač priznam, da mi je veliko do tega, da rodim zdravega otroka...sem razmišljala celo o AC, pa pol sem imela res dobre rezultate na NS, tako da se za AC nisem odločila.

Tako da Lesk80, če te skrbi, jaz bi ti priporočala isto kot Gwendolen, pojdi čim prej še do kakšnega G., da ti še enkrat izmeri NS, dokler se jo da še videti. Pa sporoči, kaj si rešilauser posted image .


_____________________________

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 10:01:02   
a.jrad1
Dobro jutro vsem januarkam!

Ja tudi jaz priporočam še enkrat NS in sicer v Dravljah; tudi moj pikic se ni hotel obrniti, pa se je dr. Reševa vseeno potrudila in bila strpna, da je lahko naredila izmeritve.

Drugače sem jaz včeraj dopolnila 14 t, tako da sem v 15 t; slabosti skoraj ni več, apetit je glih normalen, tako da upam, da bo v torek 21.07. vse dobro na pregledu.

Pa ve, kako se kaj počutite?


(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 11:55:30   
miklarom
polho3006 - ma čist tiste brce se ne čutim tak, sam pa čutim njegov srček ko bije , če dam roko gor na mestu kjer se nahaja, so mi pa v bolnici vsak dan poslušali srčeka, in je tak fajn slišati kak lepo bije in kak se fajn čuje, to je nekaj najlepšega.user posted image

tinncyka - evo za seznamček; pregled 31.7.  pravilen PDP pa je sedaj 15.01.2010, tak da če mi lahko to popraviš;:_

_____________________________

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 13:56:52   
majčyca
Zdravo user posted image !
Kako ste? Jaz sem zdaj kar fajn, ker greva z lubijem čez približno 2 uri na pot proti morju - greva na Murter do srede zvečer user posted image

lesk80
- tudi jaz bi šla na tvojem mestu še enkrat na NS, da bi se prepričala, kako je na stvari. Držim pesti, da bo vse ok!

Jaz pa imam v četrtek pregled in samo upam, da mi bo G rekel, da ta hematom ali kar pač je na posteljici ne raste in da bo vse ok...

Vsem želim lepe dneve, izkoristite sonček, ki nas obdaja in božajte svoje bušije!
Se javim, ko pridem nazaj iz morja user posted image čao

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 14:59:56   
Zala01
Midva s pobalinčkom sva pa ravno prišla iz ZOO-ja, je tako lep dan zunaj. Mayčica uživaj na Murterju, nisem bila tam že ene 6 let. Mogoče septembra bi šli za 5 dni tudi mi tja, se še dogovarjamo...bomo videli kako bo počutje takrat.

Zdaj si pa grem eno solatko naredit, pol pa pospravit stanovanje, ker prideta tašča in tast na obiskuser posted image .


_____________________________

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 16:11:08   
nincrli
Ja lesk80 idi še na eno nuhalno. Mene  tudi zanima pri kateri gin si bila?

Mayčica user posted image user posted image user posted image za nenapredovanje hematoma! in uživaj na morju!

miklarom a tam se njegov srček čuti, ker jaz sem skos misla, da mojega čutim tam na trebuhu user posted image še moj včasih posluša tak za foro, da bi slišal, če se mali premika user posted image pol pa reče: ne nič, sam bije tvojga srca čujem...

Mi smo včeraj imeli piknik, je bilo kar kul sam jaz sem bila tolk zamtrana, sem imela nizek pritisk pa bi kr spala. Pa želodec me je neki zabaval, me neka zeza prebavauser posted image






_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 18:08:22   
a.jrad1
Miklarom hoj!

Evo tudi meni so na NS spremenili datum PDP-ja in je prav tako 15.01.2010 ! Midve sva pa res vedno blizu :) !

Jaz pa komaj čakam pregled v torek, ko bom spet poslušala srčeka svoje pikice!

Za vse, ki pa že jutri imate preglede, pa želim veliko veliko sreče.

lp

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 19:47:52   
pika-poka
user posted image pozdravček nosečke!

če me sprejmete se vem še jaz pridružim....mi pričakujemo drugega sončka i sicer PDP še ni za sigurno jasen..enkrat 17.1..enkrat 22.1.2010....bomo videli kako se bo izšlo!
nuhalno sem imela ravno 17.1. i je vse OK..me je bilo kar malo strah tokrat..user posted image

drugače pa je najin prvi sonček rojen 3.2.2006.

lp in upam da vam vročona ne pride preveč do živega

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 20:01:01   
nincrli
pika-poka doborodošla in čestitke za dobre rezultate na ns user posted image user posted image

_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 20:11:57   
Zala01
Pika-poka, tudi od mene dobrodošlica med nami, januarkami. Čeprav je kar mirno tukaj na RR, očitno so res vse glavne čvekice na dopustuuser posted image . Sej mi gremo tudi drug teden še za par dni v Kranjsko goro, pol pa veselo v službo. Jutri imam kontrolni UZ, če je z mojo pikico vse OK, fajn boditeuser posted image ...

_____________________________

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 21:02:45   
lesk80
Gwendolen, Ellie
Na NS sem bila v MB pri Pelkičevi. Seveda mi je tudi moj ljubi rekel naj še grem kam drugam na NS, večinoma so na dopustih. Sem pa klicala v Dravlje in je Pušenjak tudi na dopustu. Sem pa se pogovorila s sestro in mi je povedala, da je na NS še enkrat it brezveze in naj raje naredim hormonski test. Sem pa se veliko informirala na spletu in vam povem da sem se malo pomirila in  se kar strinjam da še grem na AC. Bom vsaj vedela 100% kakšno je stanje. NT pa je bil izmerjen 2,8 mm.
 
Polho3006
Imaš prav, tudi meni je rekla da ni nič sigurno da je kaj narobe. Pol pa dobijo ene nosečke super rezultate in zopet ni nič sigurnouser posted image user posted image user posted image

Zala01
Sem pa prebrala tudi da so ene nosečke imele super rezultate na NS in potem so rodile otroka z Downov sidromom. Tako, da je bolje da se opravi AC in si ziher vsaj pri teh napakah.
 
Majčyca
Hvala za pesti, tudi jaz sem prepričana, da je vse vredu.

Jutri grem do svoje ginekologinje, da mi na piše napotnico za AC. Zanima pa me še to ali naj grem na AC v MB ali v Dravlje, ker v MB dela to tudi Pelkičeva.

_____________________________

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
   RE: Januarke 2010
19.7.2009 22:26:51   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: lesk80

Na NS sem bila v MB pri Pelkičevi.



Jaz sem imela ns tudi pri njej pa mi je bla kar kul. Sam, če pa se bi mi zdelo, da nisem dovolj zvedela itd. potem naslednje preiskave ne bi več delala pri njej...


_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
   RE: Januarke 2010
20.7.2009 7:34:59   
MMMojca
Punce, prosim pomirite me. Ne vem, ali so hormoni ali kaj, vendar me je včeraj vse tisto govorjenje o novi gripi pri dnevniku čisto sesulo. Non stop razmišljam o tem in se bojim, kaj bo.
Toliko časa sva se trudila za to bitje, zato sem verjetno tudi tako panična glede tega. Ali katera ve, kako gripe vplivajo na nosečnost?
Hvala za kakršno koli tolažbo.
lp Mojca 

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
   RE: Januarke 2010
20.7.2009 7:53:27   
Zala01
MMMojca, jaz sem v službi zelo, verjetno celo najbolj izpostavljena temu virusu...in kaj naj...septembra cepljenje sicer bo, ampak nosečnic se ne cepi. Tako da...kaj naj....pač verjamem tistim, ki razlagajo, da je to gripa kot vse ostale, samo bolj virulentna...tako da, kaj naj ti rečem, brez panike, vseeno se izogibaj nekomu, ki je prišel iz tujine in čimbolj špilaj preventivo pa bouser posted image .

_____________________________

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?