Žaži
|
Jutro punce Evo spet mene nazaj, smo imeli super vikend in praznovanje moje 30-ke, cel dan smo se kopali, malo nas je sonček opekel, za darilo so mi pa kupili karto za Madonnin koncert avgusta, sem si jo ful želela, samo ni variante da bi dala sama 110€ za njo. Jupi, sem bila zelo vesela in presenečena, ker res pojma nisem imela kaj pripravljajo. No, pa da še dalje poročam, danes sem bila zjutraj v PO pri Merlotu, je naredil UZ in se plodek lepo vidi, 4mm ima in tudi srček lepo bije . Sem se dogovorila da bi postala njegova paciaentka, ker moji G niti najmanj več ne zaupam, ona me je kar lepo na abrazijo poslala, vse kar je je pa to, da sem zgleda kasneje zanosila in je danes plod velik za 6t1d in ne 7t1d, kot bi bil po zadnji M. Bom pa jutro lepo še šla do svoje G, ne bom nič povedala da sem bila v PO, pa da vidimo kaj bo imela za povedat v izgovor, zakaj me je na abrazijo poslala in rekla, da ona več ne vidi nobenega smisla v čakanju, pol sem pa komaj iz nje spravila da naj priden kao jutri, čeprav bom verjetno že prej začela krvaveti.........krava jedna Alahko katera na hitro obnovi kaj je novega od četrtka . Ker res nimam časa vsega brati .
|