Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

rabiš kej krepkega
, sicer sem pa kot en zombi danes
, je Taji še nosek nagajal, tako, da sem bila pokonci do 3.30, sva nos nonstop čistili, pa na zizi je visela celo noč, čaja sploh ni hotela
moral vstat za v službo
..moj ima že 1001 idejo kaj bo..upam da niso vse le besede
Pa se merkam k nora pa je še vedno panika... Kako ve splakujete glavo ko spirate šamponček?? Naš ga da v ležeč položaj da bi mu voda tekla nazaj pa nič ne pomaga, se zvija k glista...
.. naš ima tudi bulco na jajčkih in veliko rdečo piko kot bi ga pičil komar..ampak že en teden, pa nam je dva dni nazaj P isto rekla da naj samo gledamo da ne bo večja..mene pa skrbi k norca...
za tvojga, pa čeprav ni Coperfield
.
res je..problemi se kar kopičijo in jim ni videti konca... upam da jih bo sedaj res konec... ta teden je bil nasploh "črn"... mogoče je bil vrhunec?
24.12
?
?
14.3.
2.4.
11.3.
= sam/a hodim
A jim ne laufa več? Za odprtje teme pa ni blema, itak se moramo malo znajt, če hočemo naprej čvekat!