Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Hojla mariborčanke moje...vidim da tema še živi, že tretji del
Kako ste, meni je časa za RR čisto zmnjkalo, pa še zakakj druga tudi sploh odkar je ura na pravem mestu in lepo vreme, smo skoz na potepih , pa vedno kaj za delat razen RR- ja...no, upam, da sem še tu in tam dobrodošla,...
Evo, Taja odpira očke...
A veste da moja mačka jutri pranuje že prvi rojstni dan? Joj, a vam tud je minlo tako hitro to prvo leto?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Ja,lep pozdravček tebi tudi! Še se dogaja pri nas,sicer malo manj,kot prej. Je pa res,kako je minlo .Cajt leti,ko imaš pa ,pa še tolko bolj.Mi smo tudi skozi zunaj,ko je lepo vrem. Je škoda čas na RR zapravljat. Smo bolj zvečer aktivne,ko naši malčki zaspijo.
mi pa smo se do zdaj že tak naletali naokoli. Smo bili na kosilu, pol pa smo L peljali na nastop gimnastike kjer imajo tekmovanja na Braniku. Mi 2 z V sma malo prej šle domov ker je bila že ful zaspana. Tako da sem jo samo položila v posteljo in je že smrčala. Zdaj pa sem hitro malo na RR skočila .
Včeraj zvečer pa sem brala knjigo o Urši Čepin in njenem "ujetništvu" v zlati kletki . Po prebranem sem čisto zmedena ker zdaj pa res nevem komu verjeti. Je katera brala? Jo imam v obliki e-knjige tako da će katera želi ji lahko pošljem .
O Čmrlika ti še migaš Kje si se te zgubila Kaj že delaš?
Saraya, no pa za kafe, samo zgleda da bom spet zatajila, ker grem v torek v bolnico. Zakaj tak malo pišem, ker mi časa primankuje, ko mali spi je treba kaj po bajti nardit, ko pa je buden pa sva zunaj in posledično sem zvečer tako utrujena da se mi ne da za računalnik.
Botrca čestitke za prvo obletnico.
neeeeeeeee ...daj te se zmenimo za kak drugi dan saj torek ni fiksno. Dolgo že nisi bila z nami na .
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?