Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:27:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ojla, vidim da ste uživale v parku A prav vidim da se vam je še Bubi pridružila? ja...saj je zadnjič tud bila...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:28:12
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica....tista cifra ko si mi dala od p...,nekaj štrajka,veš....imaš še katero drugo mogoče?? ne..... samo to imam A ne dela?
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:28:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 ja, malo sem prišla pokukat daj pridruži se kakemu srečanju,ko boš imela čas...da kako rečemo
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:29:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica....tista cifra ko si mi dala od p...,nekaj štrajka,veš....imaš še katero drugo mogoče?? ne..... samo to imam A ne dela? sem sms poslala...pa mi zavrača....ker sem sigurna da sem dala napačno cirfo...no 80%,ker sem ostalim tudi...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:30:11
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 ja, malo sem prišla pokukat daj pridruži se kakemu srečanju,ko boš imela čas...da kako rečemo ja, se bom potrudila naslednjič prit- če nebom seveda delala.......
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:31:39
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica....tista cifra ko si mi dala od p...,nekaj štrajka,veš....imaš še katero drugo mogoče?? ne..... samo to imam A ne dela? sem sms poslala...pa mi zavrača....ker sem sigurna da sem dala napačno cirfo...no 80%,ker sem ostalim tudi... pa pokliči, saj sem ti rekla. Ker SMS-je itak ne razumejo
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:32:31
|
|
|
|
Vrtnica79
|
V torek sem doma, pa bi se mogoče lahko videle
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:35:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica....tista cifra ko si mi dala od p...,nekaj štrajka,veš....imaš še katero drugo mogoče?? ne..... samo to imam A ne dela? sem sms poslala...pa mi zavrača....ker sem sigurna da sem dala napačno cirfo...no 80%,ker sem ostalim tudi... pa pokliči, saj sem ti rekla. Ker SMS-je itak ne razumejo ma če mi je glupo...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:36:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 V torek sem doma, pa bi se mogoče lahko videle jaz lahko..
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:39:37
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 V torek sem doma, pa bi se mogoče lahko videle jaz lahko.. No, super. Še katera Zbiramo prijave Saraya, ti kar pokliči......... saj izgubit nimaš kaj. Ne grizejo
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:40:38
|
|
|
|
matcar
|
Oooo,Vrtnica! ki se pa potepaš?
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:41:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 V torek sem doma, pa bi se mogoče lahko videle jaz lahko.. No, super. Še katera Zbiramo prijave Saraya, ti kar pokliči......... saj izgubit nimaš kaj. Ne grizejo Mene ne bo,žal,grema z Maksom v LJ,ker bo ponovno operiran.
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:42:23
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Tako, zdaj sem si francosko manikuro naredila na nogah. Samo upam da nebo več dežja, da bom lahko odprte čevlje nosila
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:43:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Tako, zdaj sem si francosko manikuro naredila na nogah. Samo upam da nebo več dežja, da bom lahko odprte čevlje nosila fajn
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:44:15
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Vrtnica! ki se pa potepaš? Vsepovsod malo pa škoda za torek, no želim pa vama da lepo opravita z operacijo
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:46:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Vrtnica! ki se pa potepaš? Vsepovsod malo pa škoda za torek, no želim pa vama da lepo opravita z operacijo Upam,da bomo,ja.Me je kr malo strah,kako bo,sem namreč dobila odgovor na pritožbo zoper sestre tam,in so jih takoj klicali na razgovor in zahtevali pojasnila.
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:48:31
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Vrtnica! ki se pa potepaš? Vsepovsod malo pa škoda za torek, no želim pa vama da lepo opravita z operacijo Upam,da bomo,ja.Me je kr malo strah,kako bo,sem namreč dobila odgovor na pritožbo zoper sestre tam,in so jih takoj klicali na razgovor in zahtevali pojasnila. Bravo Matcar, ne se pustit
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:48:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Upam,da bomo,ja.Me je kr malo strah,kako bo,sem namreč dobila odgovor na pritožbo zoper sestre tam,in so jih takoj klicali na razgovor in zahtevali pojasnila.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:50:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Upam,da bomo,ja.Me je kr malo strah,kako bo,sem namreč dobila odgovor na pritožbo zoper sestre tam,in so jih takoj klicali na razgovor in zahtevali pojasnila. Z mano ni dobro češenj zobat!
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:51:48
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,kaj Bubi je kaj komentirala pri Septemberkah?
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:54:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Upam,da bomo,ja.Me je kr malo strah,kako bo,sem namreč dobila odgovor na pritožbo zoper sestre tam,in so jih takoj klicali na razgovor in zahtevali pojasnila. Z mano ni dobro češenj zobat! Pa še res je.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 3.7.2009 21:55:59 >
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 21:55:09
|
|
|
|
ly117
|
Aja, matcar da ne bom pozabla jaz sem se z mojim zmenla za 14-ega. Kajne probleme.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 22:12:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja, matcar da ne bom pozabla jaz sem se z mojim zmenla za 14-ega. Kajne probleme. Superca! Kaj vimjeto mata gor? Našo in A?
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 22:13:25
|
|
|
|
ly117
|
Spet vse pobegnile. Nič spat. Nočko.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 22:13:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja, matcar da ne bom pozabla jaz sem se z mojim zmenla za 14-ega. Kajne probleme. Superca! Kaj vimjeto mata gor? Našo in A? Samo našo.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
TLF (
58%)

(
17%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!