Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.5.2010 19:27:15
emibu
Sporočam, da se je stanje umirilo..Me je pa zato začela bolet glava,upam da je bla Nannygirl kj bol uspešna ... Nevem kaj je blo to danes,uglavnem če se čez noč ponovi gremo jutri zjutraj takoj dol mi je moj zabiču tak da morm bit zdej pridna in brez ugovarjanj...Sem pa za usak slučaj že naštimala kup ki ga more prnest v P ko bomo šli z malim domov zdej sam še za sebe naštimam neki in to je to...
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.5.2010 23:11:21
Aninchy
ijoj, emibu, žal mi je, da se ti je umirilo... Sem že bla čist nestrpna, da greš u Rim, de lahk grem pol počas že jst tudi... Pa se mi zdi, da bojo tile naši otročki rajši ne lepo in toplo vreme počakal! Upam, da bo kmal boljše! Nanny.girl se pa ni nič več dans javila? No, mogoče je pa njej le uspel!
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.5.2010 11:56:42
nanny.girll
hei hei
jz sm še zmeraj kinder jajček teli lažni popadki me dajejo k 100 , tapravih pa ni nikjer. je pa rekla gin, da je glavica že zelo nizko in vse pripravljeno za porod. samo še prave popadke čakamo. upam, da se kmalu kaj odvije.
evo na hitro od mene, da ne boste mislile, da sem imela že to srečo in sem odšla v rim. imam dragega doma in izkoriščava še zadnje dneve ''samskosti''
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.5.2010 16:01:15
nanny.girll
IZVIRNO SPOROČILO: emibu
hhehehe kdo je tukaj šef? onadva tam notri mislim da so najini šefoski dnevi odšli papa goodbye
se popolnoma strinjam. madona ste ve bl nastrpne k pa jz. jz sm mu ukazala, da more pridt 29ga k imava z dragim lihk 4. obletnico. pa mogoče bo le ubogal zgleda, da najina pikca samo nista hotla bit bikca
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.5.2010 18:11:52
sa5i
jooj pupe noseče, dajte no..... res vam je že čas jaz pa še po novem datum tudi samo 2 tedna (6.6). če bo kaj iz tega. če bi vedela, da bo z vse ok pa z veseljem grem kar takoj. ker niti hoditi več ne morem taka sem kot kit. res prav boli ko grem cela lula pa še notranji del stegen. tako, da res upam, da vse hitro mine. pripravljeno imamo vse le še ni od nikoder
želim vam vsem trem, ki ste zdaj res na kupu, da bo čimprej to za vami pa da se boste lahko cartale. jaz pa sem itak dva koraka pa pol za vami.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?