Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in ko bo tvoje telo pripravljeno boš že zanosla.. in oprosti če se bo grdo slišalo ampak ne se sama sebi smilit.. moja mami je mela predno je zanostla z mano 6 spontanih splavov in trudla se je približno 10 let predno sem jaz privekala na svet... polek tega da so vsi spontani splavi bili v 6. ali 7. mescu.. pa ni obupala.. tak da ti povem.. da se ti zaenkrat še nimaš kaj sekirat. Razumem da ti je blo težko po SS, ampak počasi pač more človek pozabit take stvari in iti čez to in začeti znova.. pa niti ne pričakovat da bo takoj uspelo.. v vse kar si želimo je treba vložit nekaj truda!
no drugač pa LUN1CA prosim prosim za recept sam za solato ni treba sm včeraj sprintala ene par receptov iz netahttp://www.kulinarika.net/recepti.asp#kategorije pa sm kr najdla no ka kuham pa rada sam če mm čs pa če je tamala pridna al pa če se odcpodi pr tašči merka nč zdej morm it pa kej zajtrkovat če ne bom lih zdej dol padla
naslednji dan po
bom začela.Nekaj me zanima...Ali narobe delava ker imava spolne odnose vsak dan?Sicer jih nimam samo zato,ker delama
vedno sma jih mela skoraj vsak dan...zdaj pa nwm ali je vredu vsak dan al ne?Ker nekatere pišejo vsak drug dan?LP vso srečo vsem in upam da boste čiprej zagledale
to mene muči in me stre ko slišim ja noseča je pa ne ve kdaj je zanosila...jaz pa sem splavila in potem pa še ne morem zanosit...vedno težji časi so..moja mami ni poznala kaj pomeni ss.Ozračje je krivo!
čeprav te prsi nič ne bolijo so pa povečane? Meni se zdaj kaši teden vsako jutro ko vstanem obupno vrti, kar tak, da mam temo pred očmi ko hodim. Pa še nekaj bi lahko že test delala, če sem zadnjo M imela 17.8. ker imam res neredno a zdaj je kar precej mimo kaj? Ah nevem več kaj naj kar strah me je rada bi vedela pa me je strah vedeti. Saj vem nerazumljivo. Strah me je, da bi bila razočarana...
po drugi strani pa....