|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI: čas od stop injekcije???
4.8.2009 9:13:40   
crvicek
Ker sem hodila v kliniko za neplodnost v tujini, vam povem še kako poteka to tukaj...

Glede na to, da sva z možem zdrava - vsi pregledi brez problemov, se je G odločil da pred inseminacijo poskusimo s klomifenom in stopko.
1. ciklus sem s polovičko klomifena (4. do 8. dan) pridelala 2 folikla, stopka (Pregnyl) je bila na 11.dan pri velikosti foliklov 21mm in spolni odnos sva morala imeti v naslednjih 24-36 urah. Na 25. dan ciklusa je bil krvni test v sivi coni, na 28. dan pa negativen. Baje je prišlo do oploditve in zelo kratkotrajne vgnezditve, ki se ni obdržalo.
2. ciklus sem z enim klomifenom (3. do 7. dan) pridelala 3 folikle, stopka (Decapteryl) je bila na 11.dan pri velikosti foliklov 21mm in spolni odnos sva morala imeti isto v naslednjih 24-36 urah. Na 25. dan ciklusa je bil krvni test negativen.
3. ciklus pa sem z dvemi klomifeni (2. do 6. dan) pridelala 4 folikle, stopka (Ovitrelle) je bila na 11.dan pri velikosti foliklov 21mm-22mm in spolni odnos sva morala imeti v naslednjih 24-36 urah.  Prejšnje cikle sva imela odnos na dan stopke in nato še čez 36 ur, torej čez dan in pol -zjutraj. V tem zadnjem ciklusu pa sva se odločila, da malo drugače poiskusiva in sva imela odnos naslednji dan po stopki. Pred tem pa je bil zadnji odnos pred 3 dnevi. Na 25. dan ciklusa je bil krvni test POZITIVEN .

Sem pa vsak ciklus od O dalje jemala tudi dabroston, ker klomifen tanjša sluznico. Imela sem redne Uz na 10. oz 11. dan, kjer mi je preveril velikost foliklov in debelino sluznice. V zadnjem ciklusu nisem niti dabrostona jemala, ker je bila sluznica že lepa, tako da sem ga začela jemat šele po pozitivnem testu.
Moj G je poizkusil več različnih metod, vsak mesec drugače z drugo stopko, saj je rekel, da ko ugotovi kako se moje telo odziva, da smo že skoraj zmagali. Tako sva zadnji mesec tudi midva malo spremenila timing odnosov in uspeh je tu.

Moje mnenje je, da je bolje če semečeca počakajo na O, kot pa da jo zamudijo!

Srečno vsem!



_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: IUI: čas od stop injekcije???
16.3.2012 20:32:42   
inya
no, moje izkušnje z Mb so zaenkrat super...
danes pa je bil moj prvi izpeljan IVI postopek (prejšnji zaradi prevelike reakcije na Klonifen odpadel)
stopko sem dobila včeraj okoli 13.30 in ivi je bil danes okoli 15.30, torej cca 26 ur narazen
"zaseda" je postavljena ;))

ampak sestre in zdravniki v mb so super, res ne morem jih prehvaliti

je pa res, da me ubija vse to čakanje... od obiska ginekologa (da sem dobila napotnico) je že 1,5 let
od ginekologa do prvega obiska ambulante je preteklo 6 mesecev...

včasih se mi zdi, da ne bi smela verjeti izjavam "če ti dve leti ne uspe zanositi, pojdi k zdravniku", se mi zdi, da moraš začeti že po enem letu težit
;)

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?