Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
V BC imajo lučke od Decofun. Plišastega pa dobiš v nami al pa v direndaju sem jih tut vidla. Jaz sem naši kupila tigra, ker pooja že ima in je hotla še tigra. Pa tak velik je in mehak. Cena cca 15€.
evo jst sm pa lihkar vse že skor pospravla...to pospravljanje .... ta prah!!jst mam že od petka zatečeen noge k baloni so .... sonček je res treba iskoristit,sam negrem ven sama na klopco pred blok,k ni sence.... pa neki si morem za jest nardit....sem prej krofek za zajterk pojedla..zdej k so te vročine mi sploh tok nepaše nč jest!! jst res upam,da nebo men treba po datumu poroda,še čakat....sam jst bom G. prosila,da če bo tko nej me kr pošlje,pa magar nej bojo umetni popadki(ker je ta zadenj mesec res neizdrežn).....
katmat:pomoje,da nisi nč tamali poškodovala...pomoje,da je pr teb kej počl! poki:sobica je fulll srčkana (kesi pa nabavla uno svetilko na stropu-sončka)..jst morem tud svetilko nabavt še??
tole čakanje je pa kar mučno.... čeprav mam do roka še celih 8 dni, sem že precej nemirna, saj mi že dva meseca gin. obljublja da bo ziher prej, pa nič ne zgleda.....boljše, da mi nič ne bi rekla, ker zdaj samo čakam in čakam,..... sam križ me neznansko boli, to pa je vse....kdaj bo že????
cebelica...jest bi tud ze kr danes sla...ampak mi je tok dobr...in ce bo tko slo naprej gremo lahko cez rok...spim celo noc...nic me fajn ne boli,cist sem pomirjena...prava 10ka od pocutja...
1. mani2 124 cm 2. krempelček 118 cm 3. Cveka30 116 cm 4. KatMat 115 cm 5. elyy 113 cm 6. peneja, k.tja, Biba Maja 112 cm 7. petra a 111 cm 8. Lalica1, pokica_, nati45, lunica77 110 cm 9. maja1488 108 cm 10. Oliveoyl 106 cm 11. Chiara82, andrejka 104 cm 12. mama11 103 cm 13. copka 102 cm 14. HM84 101 cm 15. dito 100 cm 16. ledenka, U_SURDI 99 cm 17. zoja09 98 cm 18. palacinka, Hanaja 96 cm 19. Tanja_ 89 cm 20. Masi 88 cm
Cunje obešene. Al je že skor 30 stopinj zunaj! Noro. Moram mal pobrskat, če mam še kako poletno stvar za oblečt, ki bi mi bla prav... Sem pa pogruntala, da mi čevlji niso več prav! Ajoj...valda mi bojo pol spet...če ne bom glih bosa okol hodila.
Po doooooooolgem, dooooolgem, dooooooooooooolgem času še en pozdrav iz moje strani. Berem vas dokaj redno, ampak se nekak nisem mogla vključit Ampak pravijo bolje ikad nego nikad .
Najprej ČEEEEEEEEEEEEEEESTITKE vsem novim Z-majčkom ter njihovim mamicam, atijem, bratcom in sestricam Če sem iskrena, sem vam kar malo fauš, da ste že rešene in da že lahko vozičkate...jaz bi tudi .
Tudi mi smo na žalost še vedno 2 v1, rok sem imela 5.5 (tak lep datum ). Danes sem bla že na tretjem pregledu po PDP pa še vedno nič ne kaže , tak da v sredo jovo na novo.
Moj mi je pa zdele slikce poslal, k so u firmi imeli J.Janšo Mi je hecno, da jim je on razkazoval in pojasnjeval kaj se v firmi dogaja... Madonca, izgleda živčen :) Zdej pa ne vem- al zaradi obiska al zaradi mobija v žepu (če ga slučajno pokličem, da gremol rodit) Je pa tako spedenan moj , da bi ga šla kar tja napast, med vso to "visoko gospodo"
lepo,da si se spet odločla kej napisat.....se prav si po datumu(verjamem,da ti je že prv hudo in,da si vsega že naveličana)....a tvoja G. te pa noče poslat kar v P. in da ti dajo umetne???ene G. pošljejo na datum poroda kar v P. ene pa ne in čakajo!!
flaska bi ga a...mogoče je pa zato nervozen k na njega misliš A boš pomanjšala uno slikco od LAKE da jo dam gor pliiiiis...sej ne vem na kateri strani je že...
sanek lepo da se malo javiš...ja mučno je to čakanje samo zdej pa mislite samo še na to da pa res ni več dolgo in boste kmalu vse cartale svoje