malaMravljica
|
Meni je bilo tudi tok lepo vceraj, fajn bejbe ste, vse po vrsti. Tassiko itak ze poznala od prej in ima za novembrko ze veeeeelik trebuh, po moje ima 2 notri, sam nam noce povedat Maj je tudi fajn in me tudi prehiti s trebuhom. Pa tocno je vedla, kaksne barve sem oblekce kupovala, ker mi je v taki barvi nogavicke prinesla in pasajo skor k vsemu, jupiiii.. Rizkoo, ti si pa tudi en pravi Rizkoo... drobckena in en cel cukr si. Itak se bomo se videle, enkrat gremo skup vozickat, a ne da. Pa se katera pride takrat zraven. Od Stuttgarta sva pa midva glih tolk stran, da ce gres gor mores nujno pri na prespat . Sam sedaj res ne bo vec sobe za goste, bo pa vseen postla z valovi notri, ma postl imamo itak zadost za spat. Drgac pa smo ene 2 ure stran verjetn, odvisno od prometa. Soncek, smotka, zakaj mi kaj kupujes, tko se nismo zmenili ves. Drgac si pa ti se mi zdi en tak velik Soncek, tok prijazna punca, res no, kar verjet ne morem. Ce prides se ti k nam bo moj pol reku, da Slovenke so vse tok prijazne, da ni nobene izjeme. Twixy, kje si, sem bila kar mal zalostna, ker te ni bilo. Ostalim pa en pozdravcek.
|