Anonimen
|
Sonček85... iiiiiiiiiiiiiiii kako se to sonce malo lepo smeji....... ooooo mam kr solzice. Mišek mejhn.. pa nima več izpuščajčkov. Tok je cute, tok... komi čakam, da vaju spet vidim...pa še vozička.. Veš, že uvajam ta novo, fletna prjazna deklca... mi je kr mal žal, ker jo bom čez čas zapustila.., se me je kot klopa prjela. HVALA ti za link do lupinice, sm že poslala mail.... v upanju, da je oranžna. Mi druga barva ne potegne... , najlepša je.. Joj bom tko važna kot takrat z Aleksom. Se spomniš?? Če še kje kake bele previjalne mizice zaslediš.. se priporočam. Full bi mela vse od Lip Poljčane - TIM, pa majo samo pojstlco.. No bom že skompletirala za fantka svojga.. ČESTITKE za dva messssseeeeca.... Juupii.... Twixy.. iz srca močno ti želim, da jutri prideš nasmejana in nam napišeš kaj lepega. Do jutri držim pestke, obljubim. Ti samo pogumno.... karkoli bo, naj te ne zlomi. Maš krasnega možija in sej veš... kar te ne ubije, te naredi močnejšega... naj bo tako pri tebi... Itaq boš pa kmalu mami... Srčno upam.. MM, BRAVO za lupinico. Ej pa ti maš že precej stvarc... Komi čakam, da še jst kej naročim.. No, zdej še ne..do plače mi je možek dal prepoved Pol pa akcija... z njegovega računaaaaaaaaa.. Ko naročim vozek, ti javim... Pa še čestitke za malega Kenijca... upam, da res pride kdaj k vam. MAŠKA, jst vem, da ti zdej uživaš na nastopu .... Drugače pa... crknil mi je moj novi telefon..., kr zmrznil.., zdej mam pa velika nadomestna jajca. Sm tko jezna. Zaspana sm cel dan...ampak ne tolk, da se nebi šla nabasat nutele.. mnjami...
|