sonček85
|
Hejla babuške ,me ni bilo od 2.7 pa sem misla koliko bom, imela za prebrat pa vidim da niste cveliko pisale.Kje ste vse ,se potepate na sočku,saj prav ,mi tudi ,pa kr okoli hodmo k je bil ati popoldan doma in smo bili skupaj. No včeraj smo imeli pa spet problemčke s kakanjem.tko se je jokal da ni nič pomagalo ,ne ziza,čaj,nošenje po rokah,ležanje ,petje -ničččččččč in sva šla k dr pa je rekla da njej ni normalno če ne kaka 11 dni in sem ji jaz enako rekla ,pa še drugič se mu je to že ponovilo.14 dni je bilo ok sedaj pa že spet od sobote ni kakal.No in je rekla naj najprej probam s svečko ,dala sem mu jo ob 17.15 prijela je šele okoli 4.00h jokal pa tko da groza,umiril se je samo malo v avtu ko se je peljal.Tko sem mi je smili da sem jokala za svojega otroka si zmožen vse narest no danes je pa pravi sonček ,tko nasmejan in vesellllllllllllllllllllllllllllllllllll tassika.tvoja slikca je pa zellllo lepa kepica:hvala ,ja pridi kaj naokoli in se bosta cartala ,lubčkala,..... twixy:kako si mi sonce?punčka :Lily ,fantek :Val tko lepi imeni A že v 10t si ,ma ne morem verjet kok gre hitro,čestitke le tko lepo naprej za v ponedeljek pa itak da držimo pesti MAŠKA. PA TVEGANJE JE SUPER,NI VELIKO držim pesti za sredo tassika .a si že pelljala svojega,zdaj pa malo uživaj in naredi kaj zase in bebija