Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: hujšanje po ločevlani -začetek maj 30.4.2009 12:52:17
Anonimen
Jaz bi se z veseljem,itak moram do junija kar nekaj kg izgubiti,samo se bojim,da bom spet po parih dneh odnehala.Enkrat mi je celo uspelo,sem v 1m zgubila 6kg....nic,sem za.Se pravi,jutri zancnem .
RE: hujšanje po ločevlani -začetek maj 30.4.2009 22:01:29
mojca75
Močno razmišljam, ker nekaj bo treba naredit. Ker sem kot en (mali) pujsek. Razen tega da se poletje bliža, me moti predvsem dejstvo da imam kup garderobe ki mi je tesna. A kaj da jutri začnem. Ne, začnem s ponedeljkom, ko se vrnem v stare tire. Do takrat pa bom uvedla pripravljalni "mnžri" VELJA.
< Sporočilo je popravil mojca75 -- 30.4.2009 22:02:32 >
RE: hujšanje po ločevlani -začetek maj 1.5.2009 21:31:15
blanka1
lp no tud jaz sem začela že parkrat vendar sem izgubila tokoj voljo in po parih dneh odnehala, sedaj pa bi začela s ponedeljkom in se probala res držati!
se vam pridružim v PONEDELJEK in gemo k cilju naproti!
RE: hujšanje po ločevlani -začetek maj 2.5.2009 19:57:41
rožica5
Pismuš ej! Tud jaz začnem v ponedeljek. Čez zimo se mi je nabral enih 7!!!! odvečnih kilogramov in sm že čist zafrustrirana, ker me vse cote tiščijo in ves čas vlečem trebuh notr!!! Groza! Sicer nism neki obsedena z dietami, sam tole me pa res živcira!!!
RE: hujšanje po ločevlani -začetek maj 2.5.2009 20:17:49
buksi
Evo super!!!!!!! Nas je že nekaj. v redu potem bomo vp onedeljek nardile seznamček, zmenjen? čeprav vidim nas je sedaj že 8. ker čez vikend imamo verjetno dost zasedeno in bomo manj na forumu. Jaz sem danes 6. dan in sem čist ok.
RE: hujšanje po ločevlani -začetek maj 4.5.2009 22:15:07
mojca75
Tko, danes sem začela dijeto in je dejansko nisem, ker sem totalno zabluzila. jutri pa res začnem z beljakovinskim dnem. Sej sem se kar pazila, samo zjutraj je sodelavka v službo prinesla kremšnite - moja najbližja sodelavka s katereo se res razumeva in nisem mogla rečt, ja stara danes pa glih štartam z dijeto. Mislim sem ji povedala da bom zdej začela, sam glih praznovanja ji pa nisem mogla pokvarit (OK; vem sami izgovori)
Jutri štartam. Lepo je slišat da ima nekdo po 50 dneh 10 kg manj!