BBP
|
Kako ste? Mene to vreme kar uspava. Moram reči, da zaenkrat spim v redu, če odštejem krč, ki me je danes zjutraj usekal v nogo. Še zdaj šepam. Grrr. Pa saj bi lahko pričakovala to, ker sem zdaj par dni pozabila na magnezij. Včeraj mi je svakinja predala stvari za dojenčka, tako da sem danes zjutraj z veseljem brskala in spravljala na kupčke ter ugotavljala, kaj še potrebujeva. Se bo počasi treba odpraviti v trgovine iskat tisto, kar nam še manjka. Najbrž bi bilo fajn, da se počasi lotim prat stvari. Klaja, lep da si doma. Držim pesti, da bo otroček čim dlje ostal v varnem zavetju trebuščka. S plesnijo in vlago se mi HB zdaj ni treba ukvarjat. Sva pa imela problem v najinem prejšnjem domovanju. Sonček Lara, čestitke za kuhinjo. Ko sva jo midva dobila v marcu, se nama je tudi odprl čisto nov svet. Ni lepšega kot to, da si lahko skuhaš kar ti paše, kadar ti paše. Glede denarja se pa ne sekirat. Ima tvoj kar prav: ne pomaga obleka ne vem kakšnega kreatorja, če si prazen v sebi. Petke - nekaj se jih najde tudi pri meni v omari, ampak takih bolj nizkih. Nimaš kaj, če si bolj štorast po naravi, je bolje, če se držiš čim bolj pri tleh. Pa še za moj hrbet niso ravno priporočljive. V teh dneh mi pa itak ne paše obut nič drugega kot kakšne natikače. Še posebej, če se moje noge spremenijo v klobase. Moj bo pri porodu zraven. Definitivno. Že zdaj vem, da bom najbrž tečna kot hudič, ampak se mi pa vseeno zdi, da bom lažje dala čez, če ga bom imela pri sebi. Pa mislim, da tudi on sam noče zamuditi trenutka, ko bo najino dete prišlo na svet. Zdaj pa moram ugotovit, kaj bom danes skuhala.