|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
28.5.2009 22:04:52   
frufru
Jaz sem pa danes besna kot  user posted image Se peljemo domov, pa mali pove, da ga je varuhinja v vrtcu zaprla v sobo user posted image Sva ga malo povprašala kako pa kaj in je povedal, da je bil poreden, da si je sezul copate in hotu it ven, pa ga je zaprla v sobo, pol je pa jokal user posted image user posted image mu je rekla da si mora copatke zavezat!!! pol bo pa lahko prišel not mislim ta user posted image ni za k otrokom. Dopuščam sicer možnost, da je mali kaj dodal, samo če je povedal, da je bil lump, pol je nekaj na tem user posted image user posted image
Pa zadnjič ko je grmelo je začel jokat, da se oblaki nanjga kregajo  user posted image user posted image  
Pika na I je pa še cvetka, ki jo je R povedal. Mu je vzgojiteljica rekla, naj prinesemo plenice. Lovro je pa že cel mesec suh in cca 2 tedna tudi ponoči ni nič pridelal v hlače.. Lenobe lene, da se jim ne da rit dvignit in it z malim na wc.

Sori sem se morala skašlat

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
28.5.2009 22:49:19   
emaa
Ma da se jim z malim res ne da na wc, koma, ker nama je rekla pomočnica, ko bomo rekli, da bosta brez, bosta pač brez. Jih bosta pa pogosteje preoblačili, dokler ne bosta dokončno poštekala. Tako, da gre Luka v ponedeljek brez (David ni tako daleč, ampak bo po moje ponovil vajo za bratom), pa bo malo več dela, jutri so še začasno v drugi enoti, njihovo sobo rihtajo. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
29.5.2009 0:02:51   
r1ta
Frufru jaz bi se na tvojem mestu želela pogovorit z vzgojiteljico ali pa ravnateljico. Ajd za tisto, da je bil zaprt v sobo ne moreš zagotovo vedeti kaj je res in kaj ni, za plenice se pa jaz ne bi šla. Mislim da bi vzgojiteljice/ varuhinje vašo željo in dejstvo, da je fant brez plenice morale upoštevat. Ne samo da to sprejmejo ampak tudi upoštevajo! Mi je čisto mimo, da tega ne vzpodbujajouser posted image user posted image

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
29.5.2009 6:41:55   
tintara
OOOOOOOOO, 4 stran! Ne morem verjet!

Frufru. mislim, da si upravičeno jezna. Če je otrok brez plenic, potem naj ga ne tlačijo v njih. Pri nas so bile tudi takrat ful vesele, da je vsaj eden brez. Je bilo sicer nekaj nesrec, ampak so jo pac veckrat preoblekle. Pa je bila se res majhna in bi lahko kaj mutile da se ne. Ampak jim je bilo dobrodoslo. Plenic pac ne prinesi, pa se povej jim, da je zdaj brez in da plenic ne rabi. Pa saj vem da bos ustimala tako kot je treba.

Barbk: lepo te je slisat in da je vse OK tam v tvojem trebuhu z dvojno mero dojenckov. Jaz sem bila vceraj na pregledu pri internistki (zaradi mojega visokega pritiska) in je bil zakljucek meni ful fajn. Pravi, da glede na to da gre za 3 nosecnost in da je bilo prve dvakrat obakrat OK, da tudi zdaj ne pricakuje tezav. Se vidiva cez en mesec, terapije ne potrebujem, za bolnisko ni razloga. Je rekla, da komisija zdaj ful tezi za bolniske in da visok pritisk ni za bolnisko. No, saj jaz itak se nisem mislila it, vsaj do septembra ne, medtem ko z oktobrom bi pa pomoje mi ze kar pasal mal it, se posebno, ker bom mogla ful dopusta in nadur pri teh pregledih pustit. No, bomo videl kako bo. Zaenkrat sem vec kot zadovoljna.
Danes teden imam nuhalno in ma, da bodo mere otroka se vedno stimale in da bo srcek se vedno bil.... Da bo skratka vse OK, tisti rezultat od nuhalne me sploh ne zanima. V sluzbi sem ze kar dostim povedela, tudi nasi kadrovnici, da bi mi zrihtala frej ure za preglede, pa pravi da se ni slisala za to. Kolkor jaz vem, je obstajal en zakon za frej preglede med nosecnostjo in pol za dojenje. Ah me prav zanima, kaj bo naumila. Zdaj ko ve ona, ve zagotovo ze cela uprava... MA DA JE VSE OK!!!!

Nic, zdaj bo pa treba delat. Lepo se imejte, T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
29.5.2009 7:17:43   
emaa
Tintara med nosečnostjo spadajo pregledi v delovni čas, delodajalec ti mora omogočiti iti na preglede in ti pisati ure kot da si bila v službi, če pa komplicirajo pa G napiše potrdilo za bolniško (tudi 4 urno so meni rekli, ko sem spraševala). Meni plačajo kot da sem v službi, noben ne komplicira.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
29.5.2009 22:10:21   
frufru
naša soseda ma pa dvojčici  user posted image Nežo in Nejo  user posted image user posted image
V vrtcu nismo rešili nič, ker zjutraj, ko sem ga peljala ni bile ne ene ne druge. Majo tko urejeno, da so zjutraj do 8h obe skupini združeni pri ta malih, popoldne pa pri ta velikih. user posted image user posted image Se je pa Lovro danes puntal in ni hotel v vrtec in je jokal, smo ga pol na finto not spravil, da gremo danes Nodija gledat. Je bil v Tušu in je bil čisto blažen, ko mu je nodi pomahal in mu dal roko. Se je šel celo slikat z Nodijem, pol je pa začel jokat, ker je mel Nodi mokro (prešvicano) majčko user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
30.5.2009 23:21:59   
r1ta
Frufru za brezveze se Lovro že ni upiral vrtcu... Presnete babe!

Tintara poročaj kako je bilo na NS!

Barb drži se srce in pazi nase! Počasiiiiii!

Kje pa je Najaa? Pa moj_moj?

Mi smo končno prišli do tega da belimo Anino sobo, tako da imamo deloven vikend. Upam, da bomo jutri končali, potem pa še okrasni trak nalepimo, omaro skupaj spravimo in mi ostanejo le še detajli glede dekoracije. Mogoče bo pa v 14 dneh končano...



_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
31.5.2009 17:43:05   
Najaa
Punce, jaz sem zbolela. Imam angino. Sem na AB. user posted image  Ah ja, Tija jo je odnesla kot da ni bolana, jaz sem pa čisto dotolčena. Tako so me kosti bolele, da sem se že resno ustrašila, kaj je narobe. Pol pa vročina, tresenje, vrtoglavica... ah ja, bom že. Sam da bi otroc bili zdravi. Bojim se, da Nika kaj ne dobi.

tintara super, da je s tabo vse ok. Kar tako naprej, itak bo hitro minilo in dojenček bo kmalu tukaj.

frufru joj, meni je kar slabo ko slišim kaj takega od vzg. Ne morem verjet, res ne. Verjemi, delala sem v vrtcu in vse smo naredile, da so otroci le prišli ven iz plenic in bile smo vesele, ko jim je uspelo. ah, sej ne vem, kaj bi rekla... Na tvojem mestu bi zahtevala, da ga večkrat peljejo lulat. Pač ne prineseš plenic, kaj ti pa morejo?

r1ta pol pa poslikat sobico, ne? user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
31.5.2009 21:45:41   
Shorty_
No pa se po dolgem času javim, razlog nejavljanja gužva v službi in cele dni sama z Niki, pa mal moje lenobe :)
No Niki je tudi doma z AB-vnetje ušesk in učkov, za učke sva šle v petek k P, in jih do danes zrihtale, danes pa smo bile pri dežurni in ima vnet ušesek. Nima nič vročine ampak je kar povedala da jo boli..bogica

Drugače je služba ok, zdej mam tud nov delavni ča ob 7:30 do 15:30, no zdej bom malo na bolniški, ah ja pa ravno danes sem se hvalila da je Nika od 1.3.2009 neprekinjeno v vrtcu..

Tintara poročaj z NS!!! vse bo ok ker mora bit!

Barbka ti pa vsak dan malo več likaj kavč pa pazi nase in na škratkauser posted image

R1ta slikice sobe nestrpno pričakujemuser posted image

Najaa pocajtajta se obe s Tijouser posted image

Emaa pobožaj bušijauser posted image

Drugače pa gre moj jutri  k men na šiht iskat ene papirje, da neka poročila za nazaj naredim kar od doma, bom zvečer delala k bo Niki spala, ker drugače bom pregorela ko pridem nazaj.

Evo tok na hitro, zdej grem pa spat do petih ko nas čaka druga doza AB.

nočka

Fru fru resen pogovor z vzgojiteljicami ti predlagamuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
1.6.2009 7:16:56   
tintara
Ja, bom porocala, sam imam sele ta petek, ki pride. Ma da je vse OK. Slabosti so znosnejse, obcasno se prisotne. No, vsaj vem, da je se vse OK. Vsaj mislim, no.
Doma dokaj zdravi, cepravf je ta velik skoz odkrit ponoc in je zdaj spet mraz - upam, da ne fase kaj.
Naja: si ugotovila, da so otroci ful odporni in potrpezljivi kaj. Ce fases njihovo bolezen, si trikrat bolj povozen, ja. Pozdravi se.
Ema: hvala za odgovor, se mi je zdel da je tako. Pri nas imamo vsi tok nadur, da se nobeni ni dal s tem ubadat. Tudi meni ne pri Nadji, ko sem itak vedela, da grem ko  mi zmanjka dopusta na bolnisko. Zdele je pa drugace, bolniske mi ne da (trenutno je ne rabim, na koncu, ko je velik pregledov, pa ze), prgeelde moram pa pri njej vseeno opravljat. In res ne mislim vsega dopusta pustit na pregledih.

No, takole, zdaj pa delat.
T


(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
1.6.2009 9:18:42   
Najaa
tintara, Tija je bila cepljena, zato je po moje tole angino zvozila brez vročine in večjih zapletov. Ker se res obnaša, kot da ji ni nič. Pri P sem bila prav presenečena, da ima vneto grlo. user posted image  Prišli sva zarad oči, pa še to je minilo že po drugem odmerku kapljic. Je bila pa vsaj 2t neprekinjeno v vrtcu, kar je neke vrste rekord. user posted image

shorty, user posted image  za Niki. So s Tijo isto fasale. user posted image  

Naša Nika se pa kar drži. Včeraj smo jo edino vrgli iz tira, ko je nismo dali spat ob njeni uri. Madam se je navadla, da hodi v posteljo ob osmih in takrat malo pocuca dudo in zaspi. Duda čez 2 minuti leti ven. user posted image  Včeraj pa smo imeli neke kolobocije in ko je zamudila uro za 20 minut, ni zaspala skoraj do pol 11h. user posted image  A je to možno, da se tak navadijo na uro?? Tija se niti ni...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
1.6.2009 21:08:23   
frufru
Babuške nas žal ne bo na petkovo srečanjeuser posted image  v sili tudi hudič muhe žre ker mamo v službici ludnico (nikjer ni za dobit vodiča + prostega busa) mi je gepiralo vodenje srednješolcev user posted image  HB je vsaj enodnevno. Upam, da se moj "mili glasek" do petka popravi, oziroma da me ne zapusti.
Naš mulo ima obdobje histeričnega joka za vsako figo. Se ne damo, čeprav je naporno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
2.6.2009 7:33:59   
emaa
Kdaj v petek se dobimo, prosim povejte (Najaa, če boš pri zdravju), če ne pa kasneje.
Luka je danes brez plenice v vrtcu, bomo videli kaj bo, mulo namreč ko vandramo okoli pove za na wc, nobene nesreče, ko smo doma, ga zapusti dar sporočanja. Ima pa hitro probleme, če mu kaj drgne, pol naj pa pove. David ma njemu se hecno zdi, ko se polula, saj lulat gre, ko ga daš, ni paše pripravljen, mogoče bo pa bratov vzgled sledil.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
2.6.2009 8:35:35   
Ženkica
Alo punce; mene tudi zanima kako kaže za petek; Najaa, kako zdravje??

Aja, če bo slabo vreme; v Koloseju je fina igralnica za naše škrate; sva bili prejšnji teden in je super. Sploh vedla nisem.

lp

Ženkica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
2.6.2009 10:37:00   
Najaa
Žal je moje zdravje slabo. Imam angino. user posted image  Sem doma in ta teden ne bom hodila okoli tak da drugič.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
2.6.2009 13:35:34   
Ženkica
Kar se mene tiče lahko prestavimo na naslednji petek; Naja, pocajtaj se user posted image user posted image

Ženkica

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
2.6.2009 23:21:47   
r1ta
Saj sem rekla, da je to noro vreme sama bolezen! Lepo se pozdravite veliki in majhni!

Pri nas delovne akcije na akcije. Ni konca. Danes smo uspešno oddali/ prodali staro omaro eni punci, ki je bila tako zelo vesela, da je našla nekaj takšnega, da je kar žarela. Saj omara je bila res krasna in velika, tapravšnja za mlade frkljice in gore cunj, ampak siva barva ni šla v Anino sobo. Pa še prevelika omara je bila za njene potrebe. No, potem smo pa začeli sestavljat novo, pri kateri moramo kot priredit, ker imamo nek čuden stenski kot, tako da smo žagali in merili. In bo trajalo še vsaj par dni, da bo omara stala. Upam, da bo končni rezultat to kar sem si želela.

Dva dni nazaj sem opazila, da Ana grize dudo in sem ji lepo povedala naj tega ne počne, ker bo drugače duda "pokvarjena". In je še dva dni grizla. Danes mi pride z eno od dud in pravi da je umazana. Pogledam dudo in vidim majhno luknjico. Zaženem paniko (se delam) češ da je duda pokvarjena, vmes pa luknjo povečam za cel prst in ji pokažem. Malo me je sumljivo gledala, nato pa odprla predal in mi ponudila selotejp (lepilni trak), da ji dudo "poporavim". Revica misli, da se vsaka reč da popravit s selotejpom! Sprejmem ponujeno in na debelo prelepim dudo. Potem jo je dala v usta in kmalu ugotovila, da to ni to in jo je vrgla v kot! Pri popoldanskem spancu jo je hotela imet in sem ji mogla selotejp odstranit. In je zaspala s tisto pokvarjeno dudo. Zvečer je za spanje spet povprašala po dudi in sem ji spet dala pokvarjeno. Malo jo je vlekla, potem me je pa poklicala, da je ne želi več imeti ker je baaa. In je zaspala brez dude. Prvič! Mislim, da smo na dobri poti da rečemo dudi zbogom!user posted image

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 7:10:52   
tintara
Ana, bravo za spanje brez dude! Je kar fajn, ko se poslavljajo tele dojenčkaste stvari, ane. No, ko so otroci že veliki seveda. Še plenice in imate pravo damo.

Men je ful fajn, brez plenic že skoraj eno leto, brez dude pol leta, flaške itak ni nikoli imela. Tak da, čas za novega dojenčka. Pol mi bo pa spet kriza kupit plenice, mi je bilo že pri Nadji, se spomnim. Pa mal sem se razvadla, k je bila Nadja tok kmal brez plenic, takega ne bomo več dobili. No, kakorkoli že, sam da bo vse OK.

Meni manjka dopust, tale junij bo ubitačen pri meni v službi. Sama poročila (ker je polleteje), pa še sto stvari, pa še tereni mi umes uletavajo, pa še pregledov 100, kdaj naj kaj naredim? Komaj čakam 25, da zviznem na dopust. (no,. če bom sveeda pred rokom skončala zadeve, sicer ne bo nič).

Nič, najbolj da se lotim dela.
Mejte se, pocajtajte se, T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 8:23:42   
PAJO
dobro jutro čvekice za vas ena user posted image ,da se vam mal oglasim.

mi smo ok,žana je pridna punčka,zdejle spi,blaž je v vrtcu...je tud pridn.


kako ste kej???

lep dan vsem se še kej oglasim,upam da niste pozabile name....

papa

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 8:37:29   
Shorty_
Pajo hvala za kavico!

R1ta in Ana_Lu hvala za idejo za dudo, midlim da bom našo kar jaz preluknjala ko bom na dopustu in bom mela energijo jo animirat par dni da pozabi.

Tintara stisni še malo do dopusta potem pa uživanjeeeeeuser posted image

No jaz sem sicer na bolniški ampak delam nekaj od doma tko da upam, ne bo taka panika ker me ni. Zdej sva s sodelavko dobili še eno punco na uvajanje ker greva obe julija na dopust.user posted image

Zdej greva pa z Niko nekaj pozajtrkovat, pol pa malo na sončka, nato pa počivat mami pa za računalnik delat.


Pridne bodite pa se tipkamao

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 12:28:24   
tintara
Enemu moram povedat. sem kr mal jezna na naso upravo. Sem že zadnjič spraševala za preglede v nosečnosti in danes dobila odgovor, da to ni možno, da lahko samo koristim neplačan dopust??? In sem vzela stvari v svoje roke (hvala Ema za odgovor zadnjič, potem sem bila ziher, da res obstaja), poiskala Uradni list in ji prebrala ta prav člen.
O, tega pa nisem vedela, še nisem prebrala,... pa odvetnik tudi ni vedel..., ja itak da ne, če ga oni plačajo. Je že marskej narobe stolmačil v mojo škodo glede porodniških, pa sem mogla jih zabit. Zdaj pa čakam na posledice (kakšna pozitivna - frej za pregled) in negativne (kak komentar od šefa ali celo direktorja).
Bomo videl česa bo več, se bojim da drugih, ampak tih pa nisem mogla bit.

Mejte se lepo, T

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 12:58:07   
emaa
Upam, da bojo dostojanstveno požrli, ma pr nas je hotu direktor komplicirat glede lanskega dopusta (mojega), da mi ne pripada cel, ker nisem delala 6 mesecev, ma sem rekla, gre za zaposlitev, to sem bila pa celo leto, za nazaj itak ne more pravic trgat,  ampak komplicirat pa nekaj mora. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 16:14:04   
Najaa
Ana bravo za prvo noč brez dude! user posted image  user posted image  user posted image  To pa je uspeh, ja.

tintara, prav je da si se potegnila zase, saj je to tvoja pravica. Seveda odvetnik "ni vedel" ker je to kao v škodo podjetja ampak veš kaj, prva si ti in če se sam ne pobrigaš zase, ti nihče nič ne ponudi in ne pove. Super! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 17:06:07   
Shorty_
tintara   tako je prav postavi se zase, komentarje pa presliši, ali pa šefu omeni da če bi njegova žena bila na tvojem mestu če bi bil tudi tiho??

No moj pa tast sta šla v BTC v moški šoping, Nika malo gleda nemota, malo poje, malo se carta...jaz pa za službo delam, no danes sem že veliko naredila je Nika res potrpežljivauser posted image
Zvečer še ena poročila za nazaj popedenam potem pridem pa na zeleno vejo. In potem doma naredim samo še sprotna poročila.


Lp Shorty

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
3.6.2009 21:28:16   
tintara
O Shorty, a tebe so tudi zabili s poročili Jaz sem si danes naredila dolg seznam opravil do konca junija in pol datume zraven, pa se zdravniske sem zraven vpisala in terene in imam za vse skupaj glih en teden casa. Sem pol dons hitela in eno (lazje) porocilo skoncala, ostalo pac se caka. Ma bo ze, ce ne drugace pa doma zvecer, tako kot ti, Shorty. Sam kaj ko komaj cakam da mrknem zvecer, dans sem veverjetna.
Moski shoping, a to obstaja? OK, tist kar morjo it z nami, ampak kar tako? Super za take moske!

Da se se jaz mal pohvalim, nasa dva pa zdaj ze dober teden lepo sama zaspita brez kakega problema (no danes je mal bil, ker je NAdja s postelje padla in sem jo pac mogla najprej potolazit). Tega sploh nisem poznala in je prav super. Sam ko gremo na dopust se bo spet vse podrlo, ker gremo s sotorom in pol vsi naenkrat zaspimo in se spet navadita. Dopuuust, kaksna lepa beseda.

O, da se se enkrat pohvalim, doma moram zdaj pridno merit pritisk in ga imam cisto v redu (130/80)!!! Tko da sem prav vesela, ker me je mal skrbel, da se je dvignil, ker so se tudi kile dvignile v primerjavi z zacetkom prejsnjih dveh nosecnosti. Naj cim dalj tako tudi ostane (mislim pitisk seveda, no tudi kile lahko kamot se nekJ casa stojijo pri miru).

Takole, bodite fajn. Kje se pa Vilma skriva, je ze dolgo ni bilo naokrog, ane?

T

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?